2777
2789
عنوان

باردارم وشب روز کارم گریه است لطفا زخم زبونا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 46 پست
مادرم از بس احترامشونو داره من که فکر میکنم من براش مهم نیستم به نظرت بهش بگم

عزیزم یکم قوی باش فکر کن هیچ.کسی مهم تر از خودت نیست ببین منم همینطور بودم حالا شما میگی خواهرنداری ،،ولی من خواهر هم دارم ولی انکار نداشتم اولویت اولش خانواده ی شوهرش بودن ،،،من‌کل نه ماه و خودم برا خودم اش درست مردم ،،کوفته درست مردم  کل خونمون و قبل زایمانم تمییز مردم تمام مواد غذایی درست کردم و آماده گذاشتم چون غرور. و شخصیتم بیشتر برام مهمه یکم بیخیال باش میشه بپرسم چند سالته ؟؟؟

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
خواهر ندارم  یعنی نه دوستی نه خواهری نه کسی که بشه بهش اعتماد کرد باهاش حرف زد هیچکی نیست  ...

اشکال نداره عزیزم

شاید باورت نشه ولی مام خاله عمه یا هر کسی بهمون بی احترامی می کنه مامانم باز باهاشون مهربونه ماهم اوایل خیلی ناراحت بودیم ولی دیدیم مادرمون خصلتش مهربانیه و هیچوقتم در این سن تغییر نمی کنه اینم بدون گل من مطمئن باش اگه کسی بهمون بدی کنه زود کارماشو پس میده من خودم با چشم دیدم صبور باش

الانم سعی کن آروم باشی بخاطر نی نی نازنینت تا آرامش داشته باشه تو الان فقط باید به فکر خودت و نی نی باشی براش برنامه ریزی کنی مراقب خودت باشی بیخیال بقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.