2777
2789
عنوان

باردارم وشب روز کارم گریه است لطفا زخم زبونا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا خواهر و یه برادر دارم  یادمه در تمام کارهاشون بودم و کمک میکردم از خونه تکونی گرفته تا ...

منم دقیقا مثل شما

تمام عمر به خانواده خدمت کردم نوبت خودم شد همه محو شدن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
منم همینجوری ام....چند روز دیگه‌زایمانمه حتی از شوهرمم بدم میاد کافیه یکی بهم بگه تو تا بزنم زیر گری ...

شوهرم که چند روزه تصادف کرده 

اصلا ی وضعی داریم

قلبم داره میترکه دیگه

از هیچکس توقع نداشته باش.

منم یادمه هیچکس کمکی بهم نکرد. ی بار هوس آش کردم و گفتم ولی نه مادرم پخت نه مادرشوهرم. تازه دیدم اوردن برای مامانم ولی بهم نداد. منم خودم برای خودم پختم.

روزی ک توقعی از کسی نداشته باشی آسوده ای

🌸
این که دوره بارداریم اینجور داغون گذشت بعضی وقتا فکر خودکشی میکنم

بارداری همین طوره ، همش سختی و رنجه 

شربت گلاب و عسل درست کن بخور ، گلاب رو هم خیلی بو کن 

گل نرگس هم بگیر این مدت تو خونه بو کن ، 

منم ماه آخر همش لحظه شماری میکردم تموم شه هر روزش یه سال گذشت 

از مامانم هم ناراحتم به نظرتون مامانم نباید باهاشون برخورد کنه؟

حق داری

برخورد رو نمیدونم اما دستکم مامانت باید هر لحظه کنارت باشه و یا ازت حمایت کنه همه جوره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
از هیچکس توقع نداشته باش. منم یادمه هیچکس کمکی بهم نکرد. ی بار هوس آش کردم و گفتم ولی نه مادرم پخت ...

همش حس میکنم کسایی که باردار میشن حالا بارداری اول چقدر دورو بریا هواشونو دارن ولی من کسی یادش بهم نیست

شوهرم که چند روزه تصادف کرده  اصلا ی وضعی داریم قلبم داره میترکه دیگه

یعنی مادرتم دلسوزی نمیکنه تواین وضع ؟اگه ایتجوره کاملا حق داری شاکی باشی ربطی هم به هورمون. این چیزا نداره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

دیونه بغکر بچت و خودت باش ببخش ولی گور بابای اینو اون بیخیاللل از بارداریت لذت ببر😍 اطرافیان ارزش ناراحتی خودتو و مخصوصا بچتو ندارن روش تاثیر میزاره اینهمه ناراحتی هااااا ولشون کن اونقد بهشون اهمیت نده خودشون میان سمتت😉نیان هم بدرک مهم حال خودت و بچته کنار شوهرت🥰

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم
افسردگی گرفتی البته منشاش ممکنه اطرافیان یا شرایط باشه به دکترت بگو ببین چی تجویز میکنه خودتم سعی ...

آنقدر اعصابم خورده که دیروز چند بار به سرم زد خودمو بکشم

هیچکسم نیست باهاش حرف بزنم 

دارم خفه میشم دیگه

آنقدر اعصابم خورده که دیروز چند بار به سرم زد خودمو بکشم هیچکسم نیست باهاش حرف بزنم  دارم خفه ...

به بچه فکر کن 

تاثیر داره ها 

باهاش حرف بزن

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
از مامانم هم ناراحتم به نظرتون مامانم نباید باهاشون برخورد کنه؟

اسی یه چیزی بهت بگم ؟ من حتی مامانمم بی تفاوته فقط بعضی وقتا تا بیمارستان میاد همین از اول ماه بهش گفتم اخر ماه یه کوچولو پول دستم میاد فقط میخوام براش حوله و چند دست لباس بخرم میای ؟ گف اره باورت میشه اخرش بهانه اورد نیومد؟ اولین بچمم هست واسه خواهر زاده ام  هیچ وقت خواهرمو تنها نمیزاشت منم دیگه برم خرید تصمیم دارم نگم بهش خیلی دلم ازش میگیره

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
2810