2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380761 بازدید | 75895 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اسم من شمیمه😘چون اسم کاربریم شاید سخت باشه 🫠من عاشق بارون پاییزی هستم و اسم کاربریمم همینه ...

بوی بهشت😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خیلی نگران دخترم هستم بعد این اتفاق گفتن از شیر بگیرش این شیری که میدی فایده هم نداره منم گرفتمش و بعدش دیدم این بچه خیلی گشنش میشه همه گفتن طبیعیه از شیر گرفتیش ولی من نگران شدم بردم آزمایش گرفتم گفتن تیرویید و دوباره یه آزمایشگاه دیگه ببر تکرار کن، میشه دعا کنید ایندفعه همه جواب آزمایشش ها خوب باشه و بچم هیچیش نباشه من دیگه تحمل ندارم،

خیلی نگران دخترم هستم بعد این اتفاق گفتن از شیر بگیرش این شیری که میدی فایده هم نداره منم گرفتمش و ب ...

ویتامین دی بدنش هم گفتن پایینه، گاهی همش دستش یا پاش و زانوش و میگیره میگه آخ،امکان داره از کمبود ویتامین دی باشه

عاطفه جان از صفر که شروع می‌کنی باید خیلی مقاوم باشی خیلی مقاوم تر از همسرت چون مرد از خانمش انگیزه ...

بخدا تا زنگ زدم گفت

چقدر خوشحال شدم

اومدش گفتم آفرین 🤗😍

ب داداشم اس دادم انقدر خوشحال بودم...

همش میگم میگذره درست میشه

صبح تا ظهر می‌ره تپسی میگم آفرین خوب کار کردی

گوشیشم رفت گرفت..

دیگه مثل قبل حال ندارم غر بزنم 😄🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خیلی نگران دخترم هستم بعد این اتفاق گفتن از شیر بگیرش این شیری که میدی فایده هم نداره منم گرفتمش و ب ...

عزیزم چرا اینقدر خودتو عذاب میدی هیچ چیزیش نیست تازه اگه به قول شما تیروئیدش پر کار باشه با یک دوره دارو خوب میشه🫠

مادری کردن خیلی سخته باید صبور باشی صبور 🥲

اینجوری خودتو داغون میکنی از هم میپاشی😑 و بعد همسرت به لطف خدا سرپا میشه و این روزها رو فراموش میکنه 😏

بعد شما میمونی و یک کوه  درد و مریضی که بابت این همه استرس دچارش شدی 🙄

یک مدت آرام بخش مصرف کن تحت نظر دکتر درسته عوارض داره ولی این استرس قطعا بیشتر برای شما ضرر داره 

ببخشید که نظر دادم 😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دلم خاست😍وای خیلی دوست دارم به جایی برسم که فقط چیزای مفید بخورممثلا پیتزا و … حذف بشه

اره بخداانقدرخوبه🤩

پیتزا😋سخته نخوردنش😰

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بنده خدا🥺🥺🥺🥺ولی کلا بازیگرا از نظر مدیریت خیلی ضعیفن همشون پی خرج ظاهر میکنن....منظورم به این بن ...

کاملا درسته پاییز جان اونم تو جامعه واپسگرای ما 😐

میگه من ازدواج نکردم بعد یک نفر براش کامنت گذاشته نکنه به خاطر اینکه ازدواج کنی رفتی عمل کردی حالا کی زن تو میشه🙄😡

برای خورشید پس از شبهای طولانی
منم سریع زیر چشام گود میشه اب صورت خشک میشه اما التماس کن پنج گرم چاق بشم عمرا

شما بنده برگزیده ای بخدا🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

میشه بابا. مامان منم اولا میگفت نیست ولی الان خودش مام میخره. قدشم بلنده. فک کنم 170 باشه. تازه جدید ...

چ مامان ژیگولی😘😋