2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391138 بازدید | 76996 پست
بوتاکس میگرنی هم هست ولی میترسم منتظرم یه روزی تمام دردا تموم شن

نترس برو خطرناک نیست

ولی پیش متخصص پوست برو

الان هر کی دکتر عمومی هست کار زیبایی هم انجام میدن

مامانم پوستش خیلی جوش میزد  کل صورتش رو مزو بوتاکس زد

فداتشم مهسان جونباز خوبه خاله مم داره باهاش میرهچون من نگران تنها بودنش بودماخه پادرد داره ولی خب مغ ...

به سلامتی برن و برگردن 

نگران نباش دختر

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاری اصولا رقابت داره با جاریاصولا هم خوب همو نمیخوان

دقیقاً جاری من موقع خواستگاری گفت اون موقع که حاجی پدر شوهرم برای ما عروسی گرفت زمین داشت فروخت الان ندارخ عروسی نمیگیره خیلی شیک و مجلسی هم میوه پوست کند داد دست زن بالای شوهرم و گفت مگه نه حاج خانم....

حالا ببین من که عروسی نگرفت شوهرم کرونا رو بهونه کرد 

ولی از ی طرف میگم سر تک دخترش بیاد از ی طرفم دلم نمیاد میگم خدا انتقام بگیره دل من خنک نمیشه واسه من عروسی میشه؟؟🙄

سلام دوستای گلم نمیدونم منو یادتونه،گفتین بی خبر نذارمتون گفتم از وضعیتمون خبر بدم،همسرم مرخص شده و هر روز کارشناس زخم برای شستشو تعویض پانسمانش میاد،دوباره بستری سه روزه شد و یه عمل دیگه و هنوز باید مراقب بود و اینکه گفتن تا بتونه راه بره یک سال و نیم طول میکشه  

خوشگله دیگهمامان من هیچ میکاپی نمیکنهنسل قدیم تره دیگهاونم از نوع ترکش که زن فلان نمیکنه زشته😕بیا و ...

آره مامان منم نه آرایشی نه چیزی ولی ماشاالله جوون مونده موهاش هم ماشاالله از مال من پرپشت تر

شما هم ترکی؟

وای امیدوار😂😂😂

الان ما بچه های مردم هستیم😅😆😅😅

اونجا الان کس دیگه ای باشه میخواد بره به بچه هاش سرکوفت بزنه که یه خانمه اومده بود دختراشو دوماداشم اومده بودن 

شوهرم گفت من میشینم تو ماشین دیگه روم نمیشه برم بالا

سلام دوستای گلم نمیدونم منو یادتونه،گفتین بی خبر نذارمتون گفتم از وضعیتمون خبر بدم،همسرم مرخص شده و ...

انشاالله ب حق امشب و این ماه عزیز همسرتون زودتر شفا و سلامتی پیدا کنه

باید پیک‌نیک ببرهبراش اسپند دود کن بخرم 🥲♥️مرسی ک گفتی امید جان 😘♥️خیلی ناراحت بود ماشین ترتر کرد ...

عاطفه جان از صفر که شروع می‌کنی باید خیلی مقاوم باشی خیلی مقاوم تر از همسرت 

چون مرد از خانمش انگیزه میگیره .جلوی خودش اصلا ناراحتی نشون نده 

اتفاقا من اگر جای تو بودم برای اون اولین مشتری کلی خوشحالی میکردم 

میگی دو روز گذشته و اولین مشتری اومده این یعنی شما یه مشتری داشتید 

همسرت با کلی استرس اولین کار حرفه ایش رو انجام داده 

اگر اومد خونه و ناراحت بود تو خوشحال باش ازش بخواه برات حرف بزنه مشتری پسر بود یا جوان ، موهاش رو چه مدلی زدی؟

با هر لحنی بلدی نشون بده بهش افتخار میکنی که روی پای خودش هست

میگی گوشی به فنا رفت عیبی نداره اینجور وقتا مثل همه ی خانم های معمولی بگو عزیزم چشمت زدن از فردا برات آیه الکرسی میخونم فوت میکنم بهت

ققنوس
عاطفه جان از صفر که شروع می‌کنی باید خیلی مقاوم باشی خیلی مقاوم تر از همسرت چون مرد از خانمش انگیزه ...

ویرایش نداریم

مشتری پیر بود یا جوان 

آخه نی نی سایت ..... چرا من باید بنویسم پسر یا جوان😶‍🌫️ ویرایش هم نداری

ققنوس

دستاش که سوخته که هنوز خیلی خوب نیست از دوتا ران پاش هم گرفتن پیوند زدن برای پاش هیچ تکونی نمیتونه بخوره لگن هم شکسته،اعصاب ضعیف،۱۰بار اتاق عمل خدایااا کمکم کن صبرم زیاد بشه😭😭