2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391138 بازدید | 77002 پست
عزیزم چرا اینقدر خودتو عذاب میدی هیچ چیزیش نیست تازه اگه به قول شما تیروئیدش پر کار باشه با یک دوره ...

آره عزیزم درست میگید،ولی دست خودم نیست الان باخودم  میگم کاش میتونستم کمی بی خیال باشم ،چرا انقد زود کم میارم ،باید برم پیش دکتر تو فکرش بودم ولی حس کردم شاید قرص هایی بده که خواب اور باشه و نتونم به کارام برسم به بچه ها برسم

بچه ها من قبلا هم پرسیدم دوستان بوتاکس پیشنهاد دادن که خب میترسم .برای میگرن چکار کنم .مخصوصا نزدیک ...

عزیزم یه نفر میگف حجامت پیشونی یا کنار گوش بود فک کنم انجام داده خوب شده،جدیدا زالو هم میندازن،دقیق مطمئن نیستم ولی گفتم بگم پرس و جو بکن درباره این دوتا راه😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مامانم واقعا خوشگلهامروز داشتم نگاش میکردم دیدم ماشالا هنوزم چهره ش جذابهبدون هیچ عمل مملی😁ببین ...

سایه شون مستدام💖

اره داری دلتنگ میشی🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

کاملا درسته پاییز جان اونم تو جامعه واپسگرای ما 😐میگه من ازدواج نکردم بعد یک نفر براش کامنت گذاشته ...

چی بگم کاش آینده نگر تر بودن... خیلی راحت دل میشکونن...آدم این چیزا رو میبینه میترسه....ت ر ن س ها خیلی در حقشون ظلم شده از همون بدو خلقت...من یه استاد باشگاه داشتم ترن س بود عشق بود چقدم پیشنهاد داشت😍 بار اول که وارد باشگاه شدم ازپله که اومدم پایین گفتم ااا این که پسره....اون موقع۱۸سالم بود.‌..مامانم گفت نه پسر نیست موهاشو پسرونه زده چقد خوبه چیه موهات همیشه بلنده🤣🤣🤣🤣 

پول نداشت عمل کنه🥲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من از پارسال دامن خریدم روم نمیشد بپوشم الان چند وقته میپوشم.. نگو از مچ پا تا دلت بخواد دارم. به ما ...

قدت چنده مهسا؟

دامنو باچی میپوشی؟

من دوست دارم بخرم چندبار پوشیدم حس میکنم باهیچ کدوم ازکفشام بهم نمیان🤣

چون مانتو کوتاه نمیتونم بپوشم ،بلندم خیلی خانومانه می‌کنه ادمودوس ندارم🤪

دیگه رو اوردم ب قول مهسان ب دوتیکه ها و...

همه میگن بیشتر از مانتو اینا بهم میان😅

من ماکارونی 🍝 داشتم شوهرم دوس نداره نخورد 😄هرچند چند روز هی حالت تهوع داره اشتها صفرفکر کنم حاملس ...

🤣🤣🤣🤣🤣

قدت چنده مهسا؟دامنو باچی میپوشی؟من دوست دارم بخرم چندبار پوشیدم حس میکنم باهیچ کدوم ازکفشام بهم نمیا ...

167.

با جوراب شلواری میپوشم. نیم بوت. با اونی که رنگش روشنه یه کالج سفید عروسکی.. منم دامنام بلندن. یکیش تا مچ پا، اونیکی یه ذره کوتاه تر. 

خوشگله دیگهمامان من هیچ میکاپی نمیکنهنسل قدیم تره دیگهاونم از نوع ترکش که زن فلان نمیکنه زشته😕بیا و ...

عین مامان من،میگیم تروخدا ی رژ بزن میگه زشته🤪

البته انقدر آرایش نکردن پوستشون خوب مونده،

مامانه من استاد ماسک خانگیه،یبار بی خبر رفتم نگو ماسک دانه چیا گذاشته بود،تا درو باز کرد ضعف کردم ی لحظه ی جوری شدم🥹🤭تموم صورت دون دون سیاه،حس ترسناکی بود😰

پیش دامادا چادر سرش میکرد تاچندماه پیش گفتیم حداقل مانتو گشاد بپوش راحت باشی قبول کرد ولی بازم برگشت ب تنظیمات کارخونه😎

سلام دوستای گلم نمیدونم منو یادتونه،گفتین بی خبر نذارمتون گفتم از وضعیتمون خبر بدم،همسرم مرخص شده و ...

سلام عزیزم خداروشکر که مرخص شدن🌷،انشالله این روزامیگزره روزای خوب توراهه🤩مطمئن باش

ویتامین دی بدنش هم گفتن پایینه، گاهی همش دستش یا پاش و زانوش و میگیره میگه آخ،امکان داره از کمبود وی ...

عزیزم ی مدت مکمل سانستول بده بهش،همه ویتامینارو داره ضرری هم نداره،اشتهاشم خوب میشه بیشتر میخورهبرا کمبود ویتامین دی هرچند وقت یباربسته به نظر دکترش آمپول ویتامین دی تزریق کن 

167.با جوراب شلواری میپوشم. نیم بوت. با اونی که رنگش روشنه یه کالج سفید عروسکی.. منم دامنام بلندن. ی ...

پس بلند تری از من😊

دامن ب قد بلندا خییییلی میاد😋

من حس میکنم با دامن باید کفشام پاشنه دار باشه ک اونم بیرون خوب میشه😊کفشارو ک  درمیارم برم تو خونه حس میکنم بدمیشه🤪

امتحان میکنم بانیم بوت

سلام عزیزم حالتون خوبه ،من خیلی وقته سایت نیومدم و پیاما رو نخوندم امیدوارم حالتون خوب باشه

ممنونم دوست عزیز

خداروشکر دیگه عملهای همسرتون تموم شد؟

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

تهران ترافیک پنج شنبه خیلییییییییی میشد راستشبعد گوشی لازم بود واسه کارتخواندیگه پاره پوره اومد 😄من ...

تو ماهی 

ماه 

همسرت کیف میکنه میاد یه خانوم خوچل شاد شوخ بامزه منتظرشه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟