2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391138 بازدید | 77002 پست
عاطفه جان از صفر که شروع می‌کنی باید خیلی مقاوم باشی خیلی مقاوم تر از همسرت چون مرد از خانمش انگیزه ...

شما چقدر قشنگ صحبت میکنید میشه به منم یاد بدید چطور رفتار کنم با مریضی که حال روحی خرابی داره و منی که یه دختر ۲۱ ماهه که بهونه گیر شده چون از صبح پیشش میرفتم و شب میومدم و منی که به خاطر این استرس ها اعصابم حسابی داغون شده و به پسرم طفلی گیر میدم 😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366745634]من کلا باهاش کاری ندارم نه اون برای من کاری کرده نه من ولی میدونم خیلی پشت سرم حرف ...

جآری من اوایل خیلی دوست داشت قاطی بشه

من اینقدر مشغله داشتم اصلا وقت نداشتم بخوام باهاش فاز صمیمیت بگیرم

اونم الان نسبت به من خنثی شده

وای تیکه زیاد میندازه 

منم انگار نمیشنوم 

دوستان دیشب یک کلیپ از مازیار سلطانی دیدم دلم خیلی براش گرفت 😔میگفت ۳۰ تومن اجاره خونه میدم دستم تن ...

بنده خدا🥺🥺🥺🥺ولی کلا بازیگرا از نظر مدیریت خیلی ضعیفن همشون پی خرج ظاهر میکنن....منظورم به این بنده خدا نیست چون عملی که کرده صد درصد خیلی هزینه دار بوده واینهمه سال شاید برا این عمل جمع کرده خب اذیت میشده ما دندونمون درد داشته باشه نمیریم دنبال درمان؟!!!! بعد کلا کسایی که تغییر جنسیت میدن خیلی بعدش اذیت میشن....افسردگی... اکثرا هم خودکشی میکنن...بیکار میشن....جامعه نمیپذرتشون....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حنا جان شما صبرت لبریز شده😐 این همه مشکل دلتو شکسته بی طاقتت کرده 😑حق داری شاید این حرفا آرومت نکن ...

ممنونم عزیز دلم ،اتفاقا دلداریاتون خیلی آرومم میکنه ،همه ی اینایی که نوشتی رو عزیزم بارها با خودم مرور میکنم شکر خدا میکنم ولی دله میگیره از این حجم فشار روحی روانی 

جآری من اوایل خیلی دوست داشت قاطی بشهمن اینقدر مشغله داشتم اصلا وقت نداشتم بخوام باهاش فاز صمیمیت بگ ...

ولش کن روان رو بهم میرزن اینا...بنظرم برا خودت یه شغلی رو شروع کن‌...شایدم یه دوقلو بیاری🤪🤪🤪🤪🤪🤪(شوخی میکنم چون خودم وحشت دارم از سومی)

بنده خدا🥺🥺🥺🥺ولی کلا بازیگرا از نظر مدیریت خیلی ضعیفن همشون پی خرج ظاهر میکنن....منظورم به این بن ...

کلا بازیگرای ایرانی پول خیلی خوبی درمیارن

ولی چون همش میخوان تو چشم باشن خرج های فضایی کنن

همه اونایی که رفتن پشیمونن کی بهشون اینقدر پول میده 

عاطفه جان😘 من کلی از تاپیک عقبم فقط صفحات آخر رو گاهی میخونم🫣 نمیدونم چرا همسرت معده درد عصبی داره ...

کار خودشو شروع کرده

استرس و نگران

و اینکه کلا هم ارث از باباش رسیده معده دردو 😏

مرسی عزیزم

براش اس میکنم بخره 😍🤗 سلامت باشی همیشه 🥰♥️♥️

کلا بازیگرای ایرانی پول خیلی خوبی درمیارنولی چون همش میخوان تو چشم باشن خرج های فضایی کننهمه اونایی ...

آره بابا....

خواهش میکنم و تو دل مشکلات خودتو فراموش نکن حتی شده به رژ لب بزن ........ وشکرگزار خدا باش که وجود ...

😭😭ومنی که فقط بهش فک میکنم و حوصله انجامش و ندارم ولی باید بتونم من باید قوی باشم،دعا کنید صبور باشم کم نیارم ،هر حرفی زد بهم کوتاه بیام دلم نشکنه😭😭

کاش گوشی رو پیک میاورد براتون خودش نمیرفت عاطفه حالام هی نگو اره مار نشد فلان بگو قسمت روزی بوده عجل ...

تهران ترافیک پنج شنبه خیلییییییییی میشد راستش

بعد گوشی لازم بود واسه کارتخوان

دیگه پاره پوره اومد 😄

من چیزی نمیگم بخدا 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

ساکت ی گوشه نشستم گرسنمه 😄