2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391095 بازدید | 76995 پست
من تا حالا مام نپوشیدمدوست دارما ولی اندازه ام مام پیدا نمیشهاگرم بشه یه وجب پام بیرون می‌مونه 😎😎� ...

میشه بابا. مامان منم اولا میگفت نیست ولی الان خودش مام میخره. قدشم بلنده. فک کنم 170 باشه. تازه جدیدا میگه شلوار مام میخوام. که جلو پاچش دوخت داشته باشه ساده نمیپوشم😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا خداروشکر زودی بیرون جستی دوما سفر مادرت بی خطر سوما مستقل واقعا ماهی یبار لازمه تنها بری ما بار ...

جمله بندی رو ...هال رو نگا ...حال 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ببین جاری اگه بدم بلشه نسبت به خواهرشوهر دورتره ادم انقدر توقع نداره ازش، ناراحتی هم کمتر پیش میاد. ...

افرین تازه راحتم جبران میکنی براش 

حالا من جذب راحتم🤕🤕🤕🤕فقط یه مام استایل دارم. چون اهل مانتو بلندم شلوار جذب بهترست میشه.هنو شلوا ...

لامصب چقدر تنوع شلوار هست

من هنوز لوله میپوشم🤪

تابستون یه گشاد دارم یوقتایی میپوشم

پاهام تپله، دمپا و … چاق نشون میده

نظرم برعکس مهسا بود

قسطا سبک بشه برم پاساژارو جارو کنم بیارم خونه😂

بعد دوباره بیام تاپیک مینیمالیست و مدیریت بخونم عذاب وجدان بگیرم😂

سلام به همه اگه بچه ای پیش دبستانی نره مدرسه ثبت نام نمیکنه ؟؟؟

سلام . قبل از مدرسه یک دوره چهل روزه می‌ فرستند. اون دوره رو دیگه باید بره.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

بچه ها من قبلا هم پرسیدم دوستان بوتاکس پیشنهاد دادن که خب میترسم .برای میگرن چکار کنم .مخصوصا نزدیک ایام ماهانه میگرن هورمونی میاد سراغم با شیاف و دارو ..هم خوب نمیشه میرم کترولاک میزنم پنج شش ساعت آرومه 

تا دو سه روز درد شدید دارم تا دشتان شروع شه و خوب بشم 

تحربه ندارین دور برتون؟