تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عاطفه جان از صفر که شروع میکنی باید خیلی مقاوم باشی خیلی مقاوم تر از همسرت چون مرد از خانمش انگیزه ...
شما چقدر قشنگ صحبت میکنید میشه به منم یاد بدید چطور رفتار کنم با مریضی که حال روحی خرابی داره و منی که یه دختر ۲۱ ماهه که بهونه گیر شده چون از صبح پیشش میرفتم و شب میومدم و منی که به خاطر این استرس ها اعصابم حسابی داغون شده و به پسرم طفلی گیر میدم 😭😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوستان دیشب یک کلیپ از مازیار سلطانی دیدم دلم خیلی براش گرفت 😔میگفت ۳۰ تومن اجاره خونه میدم دستم تن ...
بنده خدا🥺🥺🥺🥺ولی کلا بازیگرا از نظر مدیریت خیلی ضعیفن همشون پی خرج ظاهر میکنن....منظورم به این بنده خدا نیست چون عملی که کرده صد درصد خیلی هزینه دار بوده واینهمه سال شاید برا این عمل جمع کرده خب اذیت میشده ما دندونمون درد داشته باشه نمیریم دنبال درمان؟!!!! بعد کلا کسایی که تغییر جنسیت میدن خیلی بعدش اذیت میشن....افسردگی... اکثرا هم خودکشی میکنن...بیکار میشن....جامعه نمیپذرتشون....
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حنا جان شما صبرت لبریز شده😐 این همه مشکل دلتو شکسته بی طاقتت کرده 😑حق داری شاید این حرفا آرومت نکن ...
ممنونم عزیز دلم ،اتفاقا دلداریاتون خیلی آرومم میکنه ،همه ی اینایی که نوشتی رو عزیزم بارها با خودم مرور میکنم شکر خدا میکنم ولی دله میگیره از این حجم فشار روحی روانی