2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1390772 بازدید | 76982 پست
مادرشما درمقابل مادرمن فرشته ستداستان زندگی منو بخونید راهنمایییم کنید بچه هااول بگم من همیشه احترام ...

عزیزم شماهمون پدر رو دارین که الهی خدا برات حفظش کنه من همونم تو سن۸سالگی از دست دادم تازه رفته بودم دوم ابتدایی‌‌.... شبی که داشت جووون میداد هنوز جلو چشممه😭😭همون موقع بدبختی رو با تموم وجودم حس کردم...۸سال داشتمش ولی هنوزم خاطراتش زندست همش خاطره ی خوب... ولی مادرم حتی کوچکترین خاطره ی خوبی ندارم ازش....همین پریودی که گفتی.... وخیلی چیزای دیگه....همش بی پناه ترین بودم.... ساده ترین کارا برام سخت پیش میرفت....پدرم ارث زیادی گذاشت ... موقع ازدواجم جلو برادر زادش تف انداخت سمتم گفت بگم فلانی بیاد عقدش کنه بدون جهاز ببرتش(الان که یادم میاد فقط میگم الهی عذاب بکشه خدالعنتش کنه😭😭😭😭).... با جنگ و دعوا به همسرم رسیدم....به داداشمو فامیلم گفت وقتی از تحقیق  برمیگردین بگین پسره خوب نبود🥺وقتی عقد کردم گفت۳_۴سال عقدبمون من جهاز نمیدم...‌

سر جفت بارداریام نمیتونستم بهش خبر بدم....وقتی عقد کردم میگفت کاری نکنه طلاق بگیره رو دستم بمونه(منظورش رابطه بود) 

بعدزایمانم از هوش رفتم عین خیالش نبود حتی نپرسید چی شد....

حالا راهکارمیخوای:برای چی میری؟؟؟؟میدونستی چقد برات جلو بچه هات بده؟؟؟؟مادرت سمی هست برای بچه هات مضرهست مادر من جرات نداره با بچه هام بد برخورد کنه با همه ی آسیبهایی که بهم زده ولی تو سری خور بار نیومدم نیازی جز حفظ ظاهر بهش ندارم فقطم چون با خونواده ی همسرم تو یه ساختمونم...

من خیلی سعی کردم بهش محبت کنم همین سری بخاطر این قضیه ازدواج داداشم کلی هواشو داشتم دلداریش دادم ولی نشد که نشد...خیلی هم نگران آینده اش بودم ولی دیدم نه عشق چشماشو کور کرده...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ای خدامن هرچی تو دلمه میگمبخدا منظورم شماها نبودید شماها دوستای قشنگ منید 🥲♥️♥️♥️ منظورم اطرافیانمه ...

سلام عاطی.سرویس نیاز داشتن دیگه. ما هم سالی چند بار پکیجمون خرابه.. یه دفعه اقاهه اومد درست کرد نگفت ممکنه اب سیاه از لوله بیاد من داشتم با شوهرم حرف میزدم یه دفعه برگشتم دیدم دستم سیاهه ظرفا سیاهه سکته کردم جیغ زدم تازه فهمیدم چی شده 🤣🤣🤣اولش ترسیدم چرا دستم سیاهه😁😁الان دو تا بخاریمونو فندکش خرابه یکیش خود به خود خاموش میشه نیاز به سرویس داره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های موضوعی برام پیش اومده هر روز واقعا اذیتم می‌کنهو استرس روزانه رو دارمگفتم باهاتون درد دل کنم ...

باهاش قاطع صحبت کن و بگو مادرت تو رو مقصر میدونه که اون میاد پیشت...بگو اگه اطلاعات درست نده  و گوشیش خاموش باشه دیگه نیمذاری بیاد پیشت.واقعا میگم من جات بودم راش نمیدادم اگه تکرارکنه و باعث این حجم از استرس بشه

همیشه خاموش نیس گوشیش قدیمیه و بیخیال شارژ داره یا ن می‌ره بیرون اونوقت من موندم با استرس تا بیاد خو ...

خوب وقتی میگی پدرتون درجریانه.یک روز پدرتون بدون اطلاع برادرتون بیاد،بعد برادرتون رو تعقیب کنه ببینه باکی میره کجا میره،سر وته ماجرا رو دربیاره

اگر نمیخواین پدرتون وارد این جریان بسه،خودتون بااحتیاط دنبالش کنین.بالاخره اگه خودش حرفی نمیزنه یا شما سوالی نمی پرسین،باید حضوری تعقیبش کنید تا بفهمید کجا میره.میتونین گاهی فیلم هم بگیرین که بعدا بهش میگین بدونه واقعا دنبالش رفتین.دوسه روزی زمان می بره تا بفهمین جریان چیه

کاش از کسی حرف شنوی داشت و اول از در دوستی ومهربونی وارد میشدین تا خودش بگه چه خبره

خدایا بی نهایت شکرت
ای خدامن هرچی تو دلمه میگمبخدا منظورم شماها نبودید شماها دوستای قشنگ منید 🥲♥️♥️♥️ منظورم اطرافیانمه ...

تو کجایی هی میگم عاطی هم نیست

سلام بچه هاالان ک می‌نویسم یهو وسط ظرف شستن فسسس شدم نشستم..خدایا چی شده؟؟چند روزه همش بد بیاریدو رو ...

تازده دیدم این پست رو.عاطی برا ما انقد اینجوری پیش اومد🥲🥲🥲🥲🥲🥲منو کرونا قوی کرده همش میگم از کرونا که بدتر نیست ....بخدا میگذره قوی میشی شعارنیستا واقعا قوی میشی قبل۳۰سالگی یه سری اتفاقا برام قفل بود گنده بود ولی کم کم دارم بزرگ میشم....فدات شم نگوووووو مغازه اومد نداره.خیلی داره خیلی صبرکن ونتیجشو ببین😍😍😍😍😍😍 من قربون این دختر برم.😍

شوهر منم اصلاااا غرغرو نیس یعنی بزرگترین اعصاب خوردی هم پیش میاد یک جمله میگه و تمام البته عوضش عصبی ...

توهم برگزیده ای پس😎😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بیخیال پاییز،،،خداروشکر همسر خوبی داری،،،خیلی به مادرت نزدیک نشو کمتر اذیت بشی

نزدیک نمیشم این مدت بخاطر قضیه داداشم زیاد بهش نزدیک شدم حالمو بد کرده‌‌.سم زندگیمه...اصلا چندماه چندماه نیبینیم همو این مدت فقط رفتم برنجمواوردم‌تلاش کردم نشد.یه چیزی بهم ثابت شد من وقتی حالم خوب میشه که کاملا قیدشو بزنم وقتی ازش باخبرم حالم بده باعث میشه نتونم فراموش کنم و کمرنگ بشه خاطرات بد.از فردا تصمیم میگرم برای بهتر شدن.همه از شنبه تصمیم میگیرن من از وسط یکشنبه😎

همیشه خاموش نیس گوشیش قدیمیه و بیخیال شارژ داره یا ن می‌ره بیرون اونوقت من موندم با استرس تا بیاد خو ...

خب این گوشی رو شفاف نگفتی اخه

بحث دل سوختن باشه همه مون به نوعی گناه داریم

دیگه شرایطیه که پیش اومده عزیزم

نمیشه که نسبت بهش بی خیال شد

باید بدونی برادرت داره چیکار میکنه که دیر میاد

راستی چند سالشه؟

یه سری کارام اقتضای سنه

هر چند درست نباشه

عزیزم شماهمون پدر رو دارین که الهی خدا برات حفظش کنه من همونم تو سن۸سالگی از دست دادم تازه رفته بودم ...

پاییز جونم

خدا پدرت رو رحمت کنه

الهی روحش شاد باشه

مخصوصا برای دختر نداشتن پدر سخته😔

میدونم در جواب کاربرا داری اینارو مینویسی

اصلا اینجا برای نوشتن یه سری حرفاییه که هر جایی یا به هرکسی نمیشه گفت

ولی با یادآوری خاطرات داری خودتو عذاب میدی

واقعا متاسفم برای چنین مادرانی 

خیلی غم انگیزه بچه ای که از وجود خودشونه رو نخان

قلب آدم واقعا تیر میکشه

خدا خودش اینطور افراد رو به راه درست راهنمایی کنه