2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 161009 بازدید | 1471 پست
ن ن اصلا من بچه دایم از دختر من ۵ ماه کوچیکتره مامان و بابا و عمه و اب و نم نم و خیلی کلمات میگه&nbs ...

یه دختری مال همسایمونه چندروز پیش تولد دوسالگیش بود فقط میگه بابا هنوز مامان هم نمیتونه بگه این حرفا نزدنا تو این طبیعیه... بچه ی تو درست دیر به حرف اومد ولی وقتی که شروع به حرف کنه به حدی سریع جمله بندی کامل میگه و راه میوفته کع خودت میگی این بچه تا دوماه پیش نمیتونست چیزی بگه 

اتیسم چندتا علامت داره  اولیش حرکات کلیشه ای مثل دور خودش چرخیدن یا چرخ ماشین فقط چرخوندن  ...

پسر من سه سال و  هشت ماهه هست در حد سی تا کلمه کلمه میگه جمله مثل مامان آب بده آب میخوام اینو نخوام آجی بیا اینا رو میگه بهش بگم لباست بنداز لباسشویی میندازه میگم لیوان برو بیار میاره با چیزهایی که آشنایی داره بگم بیار میاره ولی خیلی نسبت به هم سن سالاد عقب هست مثلا نظم و ترتیب وسایلش میچینه ولی ریخت و پاش خونه هم دوست داره کل اتاقش میریزه به هم میون همه وسایل میشینه بازی میکنه تمرکز نداره که بشینه باهاش کار کنم گوش نمیده به حرفم کلمه ای بگم تکرار نمیکنه به نظرت میشه علائم اوتیسم باشه 

یکبار بردم گفتار درمان باهش کار کرد گفت شناخت از وسایل نداره باهاش کارکنید ولی شناخت از وسایل داره همکاری نمیکنه باهاش کار کنیم امروزم وقت گفتار درمان گرفتم ناگفته نماند مشکل سرطان خون هم داره شیمی درمانی میشه و دوقلو بوده با خواهرش نارس به دنیا اومده و کل کارهاشون مثل راه رفتن سینه خیز رفتن دندون درآوردن همه با تاخیر بوده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

پسر منم همینجوری بود حتی فک میکردم ناشنواست. بیش فعاله دارو مصرف میکنه بخدا شده بچه عادی تموم شرایطتو با بند بند وجودم درک میکنم ناامید نشو 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
اتیسم همیشه بوده ناشناخته بوده قبلا طیف شدید تو اب انبار میفتاده یا مثلا میگفتن بچه ببهشید جنی شده ب ...

علت اینکه بچه اتیسم داره چیه؟به خاطر ژنتیکه؟ درمان داره؟ تو سونوگرافی و غربالگری مشخص نمیکنه؟؟🥲

سلام توتفرنگی بخاطر حساسیت زا بودنش میگن خورده نسه خوبه اما داخل اب ونمک بخیسونید یکم بعد بخورید گلخ ...

ممنونم عزیزم. میگم این قرصا برا بارداری خوبه؟؟ 

من الان ۳ ماه و ۳ هفته هستم. این قرصا برای بچه ضرر نداره؟؟؟

شکلات و کاکائو ، لبنیات، بستنی، غذای سرخ کردنی و پر کالری، چیپس و پفک و کلا تنقلات با رنگ مصنوعی ممن ...

مواد غذایی با پروتئین بالا کدومن ؟

پروتئین زیادی براشون بد نیس؟اخه هرچیزی زیادش ضرر داره

این دوستمون اشتباه نوشتن. از هر ۴ مادر یکیشون ژن معیوبی دارن ک نباید اسید فولیک بخورن. یا باید برن ...

منی که برای بچه قبلم اسیدفولیک خوردم وسالمه،

الان تواقدامم و۶ماهه دارم اسیدفولیک مصرف میکنم ممکنه خدای نکرده بارداربشم بچم به مشگل بخوره؟؟

وسوال دیگه اینکه بچه برادرشوهروپسرعموی شوهرم اوتیسم دارن،ممکنه ارثی وژنتیکی باشه؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣