2777
2789
عنوان

شیرازیا بیاید

210 بازدید | 26 پست

سلام به همگی 

خودم شیرازم 

اگر کسی هست که وجدانا واقعا واقعا احتیاج داشته باشه لطفا بگه بهم 

یک تعداد لباس دارم دخترونه 

تو رنج های سنی مختلف عموما ۱۰ ۱۱ تا ۱۳ ۱۴ ساله 

ولی چیزای دیگه هم دارم و یکسری بازی فکری و عروسک و وسایل تحصیلی (دفتر و ...)مواد غذایی هم همینطور کیف و ....

حتی چند دست لباس نو با مارک یا یک بار استفاده شده بچه دخترونه همش 

لوازم تحصیلی کاملا نو 

اگر کسی واقعا نیاز داره بگه می تونه بیاد بگیره یا با پیک بفرستم ولی ترجیحا بیاد 

پست نمی تونم بکنم 

ولی اگر واقعا نیاز داری ...درخواست دوستی بده هماهنگ می کنیم وجدانا راست بگید 

مخصوصا اگر دختر بچه دارید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده همشهری جان 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بفرست برای خیریه ی ابوتراب میبرن برای بچه های سیستان بلوچستان واقعنم نیازمند واقعی هستن اینجا ممکنه طرف دروغ بگه 

از این پست های هوایی استفاده کن میان در خونه ازت میگیرن میبرن

من تهرانم یه همسایه داریم همسرش تازه سه ماهه فوت کرده بیچاره دوتا بچه داره درآمد هم ندارن

بنده خدا یه دختر کلاس پنجمی و یه پسر ۶ساله داره 

خودش پدرومادر نداره 

پدرشوهرشینام گرگ گرسنه 

بنده خدا مستاجر هستن 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

@45067s    

عزیزم یه بار برای یکی از اقوامتون گفتین 

ایشون شاید بتونه بهش کمک کنه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دمت گرم هم شهری💚💚

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................