2777
2789
عنوان

نکنه دوباره داره مثل موقع کرونا میشه😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقا منم همش یاد اون موقع میوفتم خودم پرستارم تو بیمارستان دیروز یکی از همکاران میگفت که تو شیف ...

سلام عزیزم وقت داری ازت سوال بپرسم الان منم این ویروس رو گرفتم اصلا خوب نمیشم همش نگرانم به نظرت چند روز طول می‌کشه آلان سه هفته شده

شوهرم کادر درمانه من آزمایشگاهاین خیلی کشندگی داره، من سانتر عفونیم

همین ویروس جدید کشندگیش بیشتره؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

والا من یه ماهه مریضم سرفه داره خفم میکنه و سر درد شدید 

کل بدنم درد میکنه 😭😭

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

شوهرم کادر درمانه من آزمایشگاهاین خیلی کشندگی داره، من سانتر عفونیم

نگران شدم الان منم خوب نمیشم هرچی دکتر میرم دارو میخورم اصلاااا تاثیر نداره تو یه هفته ۴ بار سرم زدم چرک ریم خشک نمیشه