2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160877 بازدید | 1471 پست
عزیزمن به خاطره حرف نزدن اصلا دکتر لازم نبود. تو ما ارث داریم تا 7 سالگی زبانشان باز نمیشه یا خیلیای ...

شما طبق کدوم آمار میگید ۹۰ درصد دکترا بی سواد هستن؟!

دکتر باسواد و زحمت کش کم نداریم لطفا یک قشر رو تخریب نکنید.

مدتها خواننده خاموش بودم اما امشب عضو شدم که بگم این موضوع که به خانم های دیگه میگین تا ۷ سالگی حرف نزدن کودک عادیه دینی هست که به گردنتون میوفته چون خیلی از اختلالات از جمله اوتیسم خودش رو تو گفتار نشون میده و زودتر فهمیدن اختلال خیلی کمک کننده هست. 

هفت سالگی سنی هست ک کودک باید به مدرسه بره و تعاملات و یادگیری داشته باشه نه اینکه تازه شروع به گفتار کنه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتیسم چندتا علامت داره  اولیش حرکات کلیشه ای مثل دور خودش چرخیدن یا چرخ ماشین فقط چرخوندن  ...

عزیزم پسر من که حدود سه سالش بود هم دور خودش می‌چرخید هم به پنکه سقفی خیلی علاقه داشت هم چرخ ماشینی اسباب بازی شو یسره میچرخوند هم اسباب. بازیاشو ردیف و مرتب می‌چید و همه چی رو دوتا دوتا یه شکل دستش می‌گرفت حرف نمی‌زد و گاهی به اسمش واکنش نشون نمی‌داد . اون موقع ی ه دکتری گفت که اتیسمه بعد ما چند تا دکتر دیگه و مرکز آتیسم هم حتی بردیم که همه گفتن نه آتیسم نیست . الآنم که نه سالشه مدرسه عادی می‌ره و درسش هم عالیه .ولی بازم رفتارهایی داره مثلا پرخاشگره البته بگم که من مادر خوبی براش نبودم و همش دعواش میکردم و حتی میزدمش خدا منو ببخشه 

و اینکه زیاد با دیگران دوست ندارم قاطی بشه . 

دوست داره همش خونه باشیم 

ولی باقی رفتارش مثل یه بچه معمولیه . 

پسر شما الان چی کار می‌کنه که شما میگید اتیسمه

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
عزیزم دایی نداره متاسفانه یه مقدار پدرشوهرم ریزه س

میکرو سفالیا عقب موندن مشکلات ذهنی دارن..چرا این فکرا رو میکنی برا پسر گلت

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
دوستان منم دور سر پسر سه سالم اندازه س ولی از لحاظ استخوان بندی کله ش خیلی ریزه انکار سر به بدنش کوچ ...

اصلا درز جمجمه که زود میبنده ربطی به میکرو سفالی نداره...🤣🤣الان مگه رفتاراش عادی نیست؟

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
پسر منم ۱۸ ماهس هیچی نمیگه فعلا  کمکم حرف میزنن نگران نشو 😐😐😐

کمکت حرف میزنه ؟ من هرچی میگم چی بگو هم نمیگه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
موافقم هرچه زودتر درمان شروع کنن آینده بچه روشن تر و امید وار کننده تر میشه

دقیقا چون اوتیسم از خفیف تا شدید داره و گروه های خفیف تو بعضی زمینه ها مثل موسیقی ، ریاضی و ... استعداد بالایی دارن.

اما متاسفانه بعضی خانواده ها دست به انکار موضوع میزنن و دیر روند درمان رو شروع میکنن

البته من منظورم این نیست که حرف تنها یک نفر رو قبول کنن اما بی اعتنا هم نباشن

اصلا درز جمجمه که زود میبنده ربطی به میکرو سفالی نداره...🤣🤣الان مگه رفتاراش عادی نیست؟

والا خیلی عاقل هست گمونم درزش زود بسته بشه اجازه رشد جمجمه وجود نداره البته طبق مطالبی که خواندم و پرس و جو کردم 

تمام تلاشتون رو کنید تا رو بچه هاتون عیب بذارید.... خو چه انتظاری از بچه یکسال و نیم داری انتظاری دا ...

ن ن اصلا من بچه دایم از دختر من ۵ ماه کوچیکتره مامان و بابا و عمه و اب و نم نم و خیلی کلمات میگه 

دختر خاهر شوهرم هم همسن دخترمه دوتا کلمه پشت سر هم میگه مثلا مامان اب و بابا بیرون و همه کلماتم میگه 

من مقایسه نمیکنم ولی تمام اقوام میگن بچه تو لاله مگه ک ب زبون نمیاد این منو اذیت میکنه 

ک هر روز زنگ میزنن ک فلانی بازم هیچی نمیگه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،