2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 161010 بازدید | 1471 پست

اگ میشه درخواستمو قبول کن 

به خیلی از دوستای منم گفتن اتیسم داره ولی بعد به مدت کلاس و درمان فهمیدن نه اتیسم نیست

الان زوده ک بخای ناراحت بشی 

دکتر مغزو اعصاب پیش کی بردی؟ میگن محولاتی و ملامحمدی خیلی خوبن

تونستی پیش حمید میلادی ام ببر ارزیابی کنه گفتارشو

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

شاید دکتر اشتباه میکنه پسر خواهر شوهر من 4 سالگی زبون باز کرد الان ده سالشه سالم سالم هست

خدایا شکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اسی میشه جوابو سوالمو بدی؟ پسر عموم ۵ سالشه حرف نمیزنه هیچ واکنشی هم نشون نمیده صداش هم میزنیم سرشو برنمیگردونه ممکنه خدااای نکردهه اوتیسم باشه ؟پسر شمام اینجوریه؟ بعد همون آزمایش اولی نشون داد ک اوتیسمه؟ آخه یه بار آزمایش داد انگاری منفی شده بود از اونموقع ی سال گذشته ولی هیچ تغییری نکرده خیلی نگرانشیم 

رتبه زیر هزار کنکور انسانی اگر سوالی درباره کنکور یا مشاوره تحصیلی خواستین در خدمتم❤
سه سالو نیم

عزیزم اول اینکه خدا بچه دومتو سالم و سلامت بزاره بغلت بعدشم من خواهرشوهرم بچه اولش پسره و اوتیسم بچه دومش دختره و حرف نمیزد تا پارسال که 4سالونیمش بود بردش پیش مشاور و الان بیا ببین چجوری حرف میزنه اونم میگف بچه دومیم قراره مثه اولی باشه ولی همش برمیگرده به تلاش شما ببریدش گفتاردرمانی بعضی دکترا چرت و پرت زیاد میگن

خدا        
اشکال نداره  من یه دوستی داشتم اوتیسم داشت انقدد دختر خوب و مهربونی بود ک ارتباط چشمی هیچ وقت ...

بله درسته ، خیلی ها که اتیسم دارن ،درسته که ممکنه نتونن درست ارتباط بگیرن با اطرافیان ولی هم قابل تقویته و هم اینکه خیلی ها شون با استعدادن و مهارت های خیلی خوبی دارن که میتونن توش موفق بشن فقط باید خوب بشناسیدشون ، باهاشون راه بیایید ، پشتشون باشید ، و مهارت هاشون رو تقویت کنید .

ببخشید اسم دکترش چیه

دکتر محمود رضا اشرفی

از اساتید دانشگاه تهران هستند.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

یکی از دوستای من پسرش اوتیسم داره ، زود متوجه شدم ، الان فوق العاده موفق هست و خیلی پیشرفت داره ، موسیقی زبان نقاشی و... باید خیلی خیلی براش وقت بذاری 

پیج داره اینستا 

خدایا دوستت دارم 💓💓💓