2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160307 بازدید | 1471 پست
بله واقعا ای کاش همه جا همین برخورد و حس مسئولیت رو داشتن 

من خودم چندنا مركر  معروف ديگه رفتم

پسرمو بردع بودم

چون من كودك كار نميكنم

توي فرم معرفي ننوشتم تحصيلات و شغلمو.

صبر كردم

قشنگ حرف زدن/براي خودشون تشخيص دادن/نسخه نوشتن.

بعد گفتم خب حالا توضيح بدين بر كدام اساس dsm اين اختلال و اين درمان رو اوردر دادين؟؟ 

شروع كردن چرت و پرت سرهم كردن! گفتم جمع كنيد كاسه و كوزتون رو..جالبه دستشن كه رو شد الكي گفتن ما فهميديم تو بلدي خواستيم سركارت بزاريم!🧐

💕

یه کانالب هست تو ایتا.خانوم مهرفرزی تربیت و تعادل با فرزندان بیش فعال رو اموزش میده رایگان لینک کار ...

ممنون عزیزم ، من فردا پسرمو نوبت گرفتم پیش فوق تخصص انشالله که اون تایید نکنه خیالم راحت شه🙏

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر فقط حرف نمیزنه ک اتیسم نیست ما اشنا زیاد داشتیم که ۶سالگی حتی حرف زدن اتیسم مجموعی از علائم هست برای بچه فقط وقت بزار تو بازی حرف بایدش بده البته نه بازی نشسته و کارت اموزشی و... گواش بازی تو حمام اسلایم بازی...

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

یکی از فامیل های ما شهرستان بچه اش اینجوری بود آوردن پردیسان پیش یکی طب سنتی هر چی بهشون داد مو به مو عمل کردن الان بچه حرف میزنه یه ذره بهتر شده

چقدر این روزا اتیسم زیاذ شده..دلیل ممکنه چی باشه؟

من چند جا خوندم میگن یکی بخاطر مواد غذایی و سموم و امواج و یکی هم بخاطر واکسن هایی هست که میزنن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
پسر منم تقریبا سه سالشه. کلمات رو واضح نمی گه. وقتی بهش میگی فلان کار رو بکن کامل انجام میده و تقلید ...

عزیزم گفتار درمانی ببرش و تا جایی که میتونی بازی کن باهاش، قصه بخون، شعربخون تا دایر کلماتش گسترش پیدا کنه، ازکلمات جدید استفاده کن، پیش همسن و سالهاش زیاد ببر 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
فکر نکنم ربطی داشته باشه من به پسرم هیچی ندادن حتی قطره اهن یا ویتامن دی اصلا مکمل ندادم به این سن&n ...

ربط داره عزيزم 

چند وقت پيش باز براش زينك نوشتن به دكتر داروخونه گفتم اينو گفت اره بهتره براش تقويتي ببري كه كم عارضه تره 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
پسر منم تقریبا سه سالشه. کلمات رو واضح نمی گه. وقتی بهش میگی فلان کار رو بکن کامل انجام میده و تقلید ...

نگران نباش فقط باهاش حرف بزن وبحرفش بیار سعی کن مغزش به چالش بکشید با حرف زدن نتونست بگه بهش کمک کن برا دختر من این بود نگو خودش نمی‌خواست از سی و چهار ماهگی به بعد بلبل شو فقط حرف بزن باهاش

اولین باره می شنوم بچه افسرده شده خدا به دور کنه خدا رو شکر خوب شد چند جلسه بردن

نه اصلا کم نیس. منتها بچه ها افسردگی و دلمردگیشونو مثل آدم بزرگا نشون نمی دن. 

حدود 20 جلسه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

اتیسم چندتا علامت داره 

اولیش حرکات کلیشه ای مثل دور خودش چرخیدن یا چرخ ماشین فقط چرخوندن 

ارتباط چشمی برقرار نکردن 

به اسم خودش بی توجه بودم 

پسرم ۱۳ سالشه اتیسمه 

به نظرم این علائم اصلی اتیسم هست