من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه
سلام اتیسم سه مقوله است
مشکل کلام
مشکل رفتار
حرکات کلیشه و تکراری
اگر تهرانی بهتون یک ارزیاب اتیسم معرفی کنم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اتیسم همیشه بوده ناشناخته بوده قبلا طیف شدید تو اب انبار میفتاده یا مثلا میگفتن بچه ببهشید جنی شده برخی هاشون هم بین بازی بچه ها خوب میشدن الان چون تعداد بچه ها کم شده ارتباطات کم شده اگاهی رفته بالا به نظر میاد اتیسم زیاد شده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم هنوز زوده نگران نباش ولی تا میتونی با بچت فوت کار کن هر چقدر بچه بتونه خوب فوت کنه کم کم میتو ...
باشه گلم
شکر خدا
دخترم نفسم ،محمد عشق مامان پس کی میای .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
اگه دلتون برا بچه تون میسوزه کاملا قطع کنید فضای مجازی رو
حتما
دخترم نفسم ،محمد عشق مامان پس کی میای .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
هه دکتر به بچه منم گفت بیش فعاله تو حوضه عدم توجه و تمرکز. فقط سه سالش بود قرص داد من احمقم دادم قرص رو بهش... مامانم گفت شیرمو حلالت نمیکنم بخوای بچو رو دارو بدی، یواش یواش کرونا کم شد بردمش کلاس دیدم نههههه خیلی هم خوبه اصلا اونطوری نیست ک دکتره میگفت تازه انگار همکللاسی هاش بیش فعال بودن ک بچه من نبود... فقط مادر نا آگاه بودم همین
تازه دکتره فوق تخصص روانشناس کودکان از آمریکا بود...
پسر منم همین یک سال ونیمه فقط بده و نه و ماما و ب ب با حرفای نامفهوم
هیج جوره درمعرض فضای مجازی نباشه تی وی گوشی اهنگ .صوت های ولا موسوی رو هم گوش کنید زندگی مارو نجات داد پسرمنم حرف نمیزد وهزاران مشکل دیگه که خداروشکر پیشرفت عالی کرده
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم