2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون دچار انحرافات جنسی هستن؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 14027 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو غذا تا اونجای که میتونی از ادویه جات استفاده نکن باهاش برو پیاده روی انرژیش تخلیه بشه بهش بگو بره باشگاه کلا تا اونجای که میتونی انرژیشو تخلیه کن تا فکر نزنه به سرشه مریض نیست فقط یه مشکل کوچیکه که میشه درستش کرد

چندسالشه بهتر با یه دکتر مشورت کنی من روانشناس ام 

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی من باردارم بعدکلا سردشدم ازرابطه همون رابطه های داغونی هم که داریم همش یاد بدیاش میافتم دوست ندارم ادامه بدم باهاش به نظرتون بعدبارداری درست میشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
میشه بگی رفتار شوهر من انحرافه یا نه؟؟بهم میگه از رابطمون به دوستات میگی یا میگه توضیح بده چیا بهشون ...

وای خدا واقعا  مریض 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

با سلام چند سالشونه؟ 

سن بلوغش چند سالگی بوده؟؟ 

با روانشناس صحبت کن مشاوره بره 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
عزیزای دلم داستان بیغیرتی چیه ؟؟؟؟؟ اونم ک علاقه ب پاداره  اون فیتیش پا هست

یعنی مثلا بیا بگو مامانم با داداشم بوده و خیلی موارد دیگه

داستانای ج ن س ی مختلف و منحرف

2810