2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون دچار انحرافات جنسی هستن؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 14023 بازدید | 113 پست
میشه بگی رفتار شوهر من انحرافه یا نه؟؟بهم میگه از رابطمون به دوستات میگی یا میگه توضیح بده چیا بهشون ...

بله عزیزم..هم انحرافه هم کمبود 

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

با سلام من یک آقا هستم  از دید خدم میگم 

اگه در حد نرمال باشه و فانتزی ایرادی نداره ولی اگه جدی بشه خطر ناکه  بعضی از مشکلات ریشه در کودکی داره  باید عمیق تر برسی بشه کمکی اگر ازم بر میاد بگید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا به نظر دیگران اهمیتی نده این مشکل شوهرت از نظر تو عذاب اوره و دوسش نداری داره روی کیفیت رابطتون تاثیر منفی میزاره پس حتما برو پیش دکتر روانشناسی که کاربلد باشه به رابطتون کمک زیادی میکنه من تعریف دکتر داود نجفی توانارو تو این زمینه زیاد شنیدم یه وقت مشاوره ازش بگیر حتما

عزیزم اصلا به نظر دیگران اهمیتی نده این مشکل شوهرت از نظر تو عذاب اوره و دوسش نداری داره روی کیفیت رابطتون تاثیر منفی میزاره پس حتما برو پیش دکتر روانشناسی که کاربلد باشه به رابطتون کمک زیادی میکنه من تعریف دکتر داود نجفی توانارو تو این زمینه زیاد شنیدم یه وقت مشاوره ازش بگیر حتما

عزیزم خوشبحالت نذار ازت سرد بشه سر همین موضوع همیشه اعصابم داغونه

افرین مشخصه ادم فهمیده ایی هستس نظر منم همین بود  اینها همیشه علاقه و محبت میاره  از  این نوع اخلاق ها و رفتارها باید برداشت خوب بکنیم  

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه