2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 611793 بازدید | 6869 پست
عزیزم دختر شما علایم بلوغ داره؟پریود شده یا نه

دخترمن ۱۲سالش اخراذرتموم شده موی زایدپایبن تنه داره سینه هاش بزرگ شدن

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

نه عزیزم من هر جلسه ۲۰۰تومن برا حجامت عام دادم پشت گوش هم از اسفند یا فروردین میبرم انشاالله فک کنم ...

منم دخترموتابیتون حجامت ازوسط کتف کردن ولی حجامت برای بلندشدن قدگفتن دوملیونه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر طب سنتی به من گفت تخم مرغ هورمونی و مرغ هورمونی ندم ادویه ها و زردچوبه زیاد تو غذا نریزم ...

مرسی عزیزم من هر روز صبح یک تخم مرغ محلی ابپز میدم بهش وروزی سه لیوان شیر وهرروز یک دونه موز و ده تا بادوم وده تا ممیز ودوتا گردونهارم پروتین مثلا گوشت یا سینه مرغ بابرنج تخم بلدرچین هم روز درمیون میدم ماستم زیادمیخوره اینارو گفتم که شماها تجربتون بیشتربگید چیا دیگه بدم  

خواهش میکنم عزیزم. ـ. من از همه شما ممنونم که اینحا تو این تاپیک کنارم موندین همین بودنتون چقد برا ...

انشاا دخترامون همه قداشون بالایه ۱۶۰ میشه واینده ها اینجا با شادی میایم درموردشون میگیم 

سلام عزیزم یعنی آمپول رو میزنی که فقط پریودنشه یعنی دکتر گفت این آمپول تاثیری برا قد نداره معمولا هم ...

سلام عزیزم نه اصلا در مورد هورمون رشد صحبت نکرد فقط گفت آمپول بزنیم تا پریود نشه اگرم هورمون رشد بگه اصلا نمی زنم در ثانی دختر من هورمون رشد داره که سن استخوانی جلوتره و الحمدلله قدش نسبت به هم سناش نرماله 

آخه دختر مامان مهرسا هم بدون هورمون فقط با آمپول تاخیر بلوغ جواب گرفت انشاالله برا دختر منم همین میشه 

مرسی عزیزم من هر روز صبح یک تخم مرغ محلی ابپز میدم بهش وروزی سه لیوان شیر وهرروز یک دونه موز و ده تا ...

اینایی که گفتین عالیه عزیزم فقط یه چیزی منم هر روز تخم بلدرچین می دادم ولی تو نت زدم نوشته بود تخم بلدرچین استروژن بالایی داره و بلوغ رو جلو میندازه بازم خودتون راجع بهش تحقیق کنید منم فقط تو نت خوندم

سلام عزیزم نه اصلا در مورد هورمون رشد صحبت نکرد فقط گفت آمپول بزنیم تا پریود نشه اگرم هورمون رشد بگه ...

منظورم این بود که دکتر به شما گفته برای قد نمیشه کاری کرد فقط جلو پریود رو‌میشه گرفت 

پس یعنی این آمپول جلوگیری از بلوغ تاثیری برا قد نداره؟ 

منظورم این بود که دکتر به شما گفته برای قد نمیشه کاری کرد فقط جلو پریود رو‌میشه گرفت پس یعنی این آمپ ...

آخه فک کنم همین که آمپول نمی زاره پریود بشن جلوی بسته شدن صفحات رشد رو می گیره منم چیز زیادی ازش نمی دونم حداقلش اینه تلاشم رو بکنم انشاالله که خیره

سلام عزیزم نه اصلا در مورد هورمون رشد صحبت نکرد فقط گفت آمپول بزنیم تا پریود نشه اگرم هورمون رشد بگه ...

دختر منم فقط با ضد بلوغ رشد قدی خوبی داشته شکر خدا انشالله همینجوری پیش بره 

منظورم این بود که دکتر به شما گفته برای قد نمیشه کاری کرد فقط جلو پریود رو‌میشه گرفت پس یعنی این آمپ ...

سلام عزیزم خوبی.. به نظرم همین ضد بلوغ هم تاثیر خوبی روی قد داره ولی خب بچه ها سیستم بدنشون باهم فرق داره برای بعضی ها رشدشون رو متوقف می‌کنه باید در کنارش هورمونی رشد هم بزنن

دختر منم فقط با ضد بلوغ رشد قدی خوبی داشته شکر خدا انشالله همینجوری پیش بره

عزیزم شما از موقعی که آمپول رو شروع کردین فقط مکمل کلسیم می‌دین ؟میشه بگید دیگه چی می دین که الحمدلله رشد قدی خوبی داره؟

عزیزم شما از موقعی که آمپول رو شروع کردین فقط مکمل کلسیم می‌دین ؟میشه بگید دیگه چی می دین که الحمدلل ...

اوایل براش شربت کلسیم می‌خریدم نمی‌خورد شاید هفته ای یک بار به زور ..الان چند ماهه قرصش رو خریدم خیلی خوب شده رشدش راضی هستم ..آخه قبلش سه ماه رشدش کامل متوقف شد 

عزیزم شما از موقعی که آمپول رو شروع کردین فقط مکمل کلسیم می‌دین ؟میشه بگید دیگه چی می دین که الحمدلل ...

البته کشک محلی هم میدم میانگین هفته ای سه چهار روز میدم ..اگه خونه باشم هرروز میخوره روزایی که خونه نیستیم نمیخوره