2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606103 بازدید | 6685 پست
البته کشک محلی هم میدم میانگین هفته ای سه چهار روز میدم ..اگه خونه باشم هرروز میخوره روزایی که خونه ...

عزیزم میشه بگید از کدوم کشک ها می‌دین از اون کشک های بازاری دختر من دوست نداره نمی خوره کشک محلی هم از اون سفت ها خریدم گاهی فقط با اش میدم بخوره

منم شنیدم کشک هم عالیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما آمپول میزنید برای دخترتون؟؟چند سالشه قدش چنده؟

بله عزیزم دختر منم یه بار آمپول زده امروز نوبت آمپول دومه

دقیق بگم ۹سال و سه ماهش هست قدش ۱۴۲ولی سن استخوانی ۱۱سال وزنش هم ۳۹ هست که دکتر میگه اضافه وزن داره ولی اصلا معلوم نیست و ریز معلوم میشه به دختر منم دکتر اصلا مکمل نداده باید خودم بگیرم حالا منتظرم سر ماه که نوبت دکترشه اگه مکمل نداد خودم بگیرم

البته کشک محلی هم میدم میانگین هفته ای سه چهار روز میدم ..اگه خونه باشم هرروز میخوره روزایی که خونه ...

عزیزم کشک محلی رو از لبنیاتی تهیه می کنید؟بعد اونوقت با آب قاطی می کنید یا خالی می خوره

سلام عزیزم خوبی بلوغ دخترت با چه قدی شروع شد و به نظرت از اول بلوغ تا حالا ۲۵ سانت قد کشیده ؟

سلام دقیقا یادم نیست قدش چند بود ولی رشدش کند بود تا 7 سالگی رشدش خوب بود ولی از 7 به بعد رشدش خیلی کند شد. سال پیش دی ماه 145 بود و الان 151 . هفتە پیش قدش 152 بود ولی الان 151 شده. مفاصلش نرمه و قوز میکنه .به جای اینکه قدبکشه کوتاه میشه

سلام دقیقا یادم نیست قدش چند بود ولی رشدش کند بود تا 7 سالگی رشدش خوب بود ولی از 7 به بعد رشدش خیلی ...

مرسی عزیزم جواب دادی 

منم دخترم زیر نظر دکتر پارسال که 8 سال 6 ماه بود 

دکتر خودش گفت باید توقف بلوغ و هورمون رشد همزمان بزنه 

چون اگه همزمان نزنه توقف بلوغ به تنهایی اثری روی رشد قد نداره

بعد رفتم پیش علایی گفت الان نزن بزار جهش رد بشه 

الان دیروز بعد 6 ماه رفتم پیش علایی دخترم فقط یک سانت قد کشیده بود علایی گفت بزار صبر کنیم تا جهش شروع بشه و گفت تا زمانیکه سینه اندازه نارنگی بشه جهش شروع میشه 

بعد من گفتم یه سانت 6 ماه کم نیست انگار حرفم دکتر رو حساس کرد ، گفت آزمایشات هورمونی بده که توقف بلوغ و هورمون رشد رو همزمان شروع کنیم 

حالا موندم چیکار کنم واقعا؟ 

دختر من کلا زمستون رشد نداره ولی بهار یهو رشد می‌کنه 

از هورمون رشد میترسم دکتر گفت عوارض خیلی بدی داره ولی تو هزارتا یکی میشه ، میترسم والا اون یکی ما باشیم 

عزیزم کشک محلی رو از لبنیاتی تهیه می کنید؟بعد اونوقت با آب قاطی می کنید یا خالی می خوره

کشک محلی بگیر خوب بشور بعد بزار تو ی ظرف قشنگ خیس بخوره. سرش ببند بزار تو یخچال بعد 1 روز نرم میشه برداره بخوره 

من اش کشک براش میپزم خیای دوست داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مرسی عزیزم جواب دادی منم دخترم زیر نظر دکتر پارسال که 8 سال 6 ماه بود دکتر خودش گفت باید توقف بلوغ و ...

ویتامین دی رو چک کردی؟ شاید علتش ک زمستان رشد نداره کمبود ویتامین دی ک تو زمستان نیست

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بله عزیزم دختر منم یه بار آمپول زده امروز نوبت آمپول دومهدقیق بگم ۹سال و سه ماهش هست قدش ۱۴۲ولی سن ا ...

دختر من الان وزنش خیلی بالا رفته ۴۸کیلو ...خودت بخر مکمل دکترا براشون مهم نیس بچه منو شما پوکی استخوان بگیرن یا نگیرن ..دکتر به من گفت اگه لبنیات نمیخوره کلسیم بده و اگه سابقه سنگ کلیه دارین تو خانواده مکمل کلسیم نده ..الان دختر من دوماه پیشتره که شیر نخورده هرچند شیرای پاستوریزه بخورن هم هیچ ارزش غذایی نداره دیگه مجبورم کشکو قرص کلسیم بدم

مرسی عزیزم جواب دادی منم دخترم زیر نظر دکتر پارسال که 8 سال 6 ماه بود دکتر خودش گفت باید توقف بلوغ و ...

منم از 8 سالگی دکتر میبردم و تحت نظر بود و هر بار میگفت خوبه و با اینکه رشدش خیلی کم بود هیچی بهش نمیداد منم به دکتر اعتماد داشتم و استان ما هم فقط همین دکتر و داره .اونم هرماه یک هفتە میومد. وقتی پریود شد گفت انتظار نداشتم پریود بشه و هورمون و دیفرلین داد که منم نزدم براش.

دیروز با دکتر شهرام فرج زاده آنلاین ویزیت گرفتم. یه خانوم تو سایت معرفی کردن برای تغذیه .

دختر شما الان ۹سالو نیمشه؟؟

آره عزیزم 

شرایط دختر من رو یادته ؟ قبلاً با هم صحبت کردیم 

دکتر دیروز نمی‌خواست آمپول بده میخواست صبر کن 

یهو سرحرف من حساس شد و گفت بزار شروع کنیم و زمان رو از دست ندیم 

ولی گفت باید هورمون رشد بزنه من از هورمون رشد میترسم 

حالا آزمایش هورمون رشد هم دادم دیروز جواب آماده بشه ببینم چی میشه ، سردرگم شدم میگم بزارم روال طبیعی طی بشه آمپول نزنم به ۱۵۵ هم برسه راضیم بهتره از عوارض ولی دکتر گفت شاید نرسه به ۱۵۵ نمی‌دونم چیکار کنم 

منم از 8 سالگی دکتر میبردم و تحت نظر بود و هر بار میگفت خوبه و با اینکه رشدش خیلی کم بود هیچی بهش نم ...

یادت وقتی سینه ش جوانه زد قدش چند سانت بود ؟ و از چند سالگی سینه ش جوانه زد ؟