2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 614506 بازدید | 6933 پست
دکتر امین زاده اصلا اعتقادی ب هیچ دارویی حتی تقویتی هم ندارهقدش چقدر؟ اگ قدش خوبه بزار روال طبیعی ش ...

ریاحی هم بردمش همون موقع قدش ۱۴۲ بود دکتر ریاحی گفت طبیعیه و مشکلی نداره باید اینجور باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من امگا ۳گرفتم روش نوشته مخصوص نوجوانان قرص هستش.ببخشید اون قرص کلسیم که شما گرفتین برا دخترتو ...

مرسی عزیزم... شهرستان خودم نداشت از تهران برام  فرستادن..شهرای بزرگ دارن

بله من دوسال ونیم هست برای دختر بزرگم ضد بلوغ میزنم تقریبا سالی پنج الی شش سانت رشد میکنه،دختر کوچیک ...

دختر بزرگتون وقتی آمپول رو شروع کردید سن استخوانی چند سال از سن خودش بزرگتر بود؟؟

سلام عزیزم الان 9 و نیم وقتی 8 سال 10 بود سن استخوانی ش 10 سال و نیم بود و قدش 130از 8 سال و 6 هم سی ...

سلام عزیزم الان نگاه کردم تو ازمایشا مهرسا هورمون رشد و بعد 3 ماه تو ازمایش های بعد نوشته رنجش تا 450 برا مهرسا 391  بود فقط یادم که خوب بود برا همین هیچ وقت تکرار نکردم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ریاحی هم بردمش همون موقع قدش ۱۴۲ بود دکتر ریاحی گفت طبیعیه و مشکلی نداره باید اینجور باشه

سنی ک پریود میشه یعنی 11و نیم تا 12 اره خوبه سنش 

جدی میگی خوب بوده ؟ آخه دخترم سینه ش جوانه زده یه کوچو‌ دکتر هم‌گفت بلوغ شروع شده LH0/42FSH5/32برا د ...

خیلی خوبه  lhو fsh اگ بالا 4 باشن نشونه بلوغ

من مهرسا.    fsh 7.9.   lh, 6.8.   استرادیول هم 12 

مرسی عزیزم که جواب دادی ، یعنی دختر شما دقیق نزدیک پریودش بوده دیگه که fshوlhو استرادیول بالا بوده

اره بلوغش شروع شده بود ولی تا پریود شدن 1 سال فاصله داشت هنوز مرحله پریودی نرسیده بود

دختر منم همیشه یکسال جلوتر بود و دکتر میگفت خوبە

دختر من از ۷ سال و نیم رشد موی زاید داشت و بلوغ نبود 

وقتی ۸ سال و نیم سینه ش جوانه زد دکتر گفت ضد بلوغ و هورمون رشد بزن ، من با دکترای دیگه هم مشورت کردم گفتن بلوغ زودرس نیست و کوتاهی ژنتیکی داره نیاید بزنی 

چون مادر شوهرم کوتاه شوهرم هم قدش ۱۶۸ و خودم ۱۶۲ 

بعد آخر سر رفتم پیش علایی 

علایی گفت با آمپول ضد بلوغ جلو جهش رو میگیری بعد برا جبران هورمون رشد باید بزنیم ، گفت درصورتیکه بچه به طور طبیعی خودش داره رشد می‌کنه ،گفت بزار روال طبیعی طی بشه آخر سر اگه لازم بود درمان رو شروع میکنیم 

اره بلوغش شروع شده بود ولی تا پریود شدن 1 سال فاصله داشت هنوز مرحله پریودی نرسیده بود

خب پس امیدوارم شدم پس دختر من حالا حالا پریود نمیشه 

دکتر هم گفت خیلی مونده تا پریودی 

یعنی شما زمانیکه هورمون تو این مرحله بودن آمپول زدی درسته ؟ چون دکتر هم برا دختر من گفته آمپول رو میزاریم مرحله ی آخر