2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 616638 بازدید | 6975 پست
ولی دغدغه بچمونو داریم چون بهترینارو میخایم براشون تلاشمونو میکنیم یا میشه یا نمیشه امپول هورمون رشد ...

وای من بشدتتتت از هورمون رشد میترسم نمی‌دونم چرا ..ولی خب وقتی دکتر تاکید کنه که بچه ای نیاز داره باید بزنه ..من به دکتر دخترم گفت هیچ وقت براش نمیزنن

دختر من آبان ۹۳ یعنی دوماه دیگه وارد ۱۱سال میشه قدش دوماه پیش ۱۴۳وزنش ۴۵نمیدونم الان اضافه کرده یا ن ...

ویتامین زیاد دادی یا طبیعی رشد کرد؟

قدش بنظرم خیلی خوبه یکسال بزرگتراز دختر منه 11.12سانت بلندتره

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو فامیل خیلی مسخرم میکنن شوهرمم چندسال خاستگارم بود و غریبه حتما دوست داشته قدمو منکه قدشو دوست ...

من فکر می‌کنم مردها زنشون ریز از خودشون باشه دوست دارند 

همین که شوهرتون تا حالا چیزی نگفته پس مشکلی نداره ما اطرافمون زیاد این مدلی داریم که مرد خیلی بلند از زنش باشه 

ولی بر عکسش کم هست ولی خیلی میگن که زنش از خودش هیکلی تر هست 

وای من بشدتتتت از هورمون رشد میترسم نمی‌دونم چرا ..ولی خب وقتی دکتر تاکید کنه که بچه ای نیاز داره با ...

الان دختر من مرداد 94

باید بگم 9سال یا ده سال هر کی ی چی میگه

وای من بشدتتتت از هورمون رشد میترسم نمی‌دونم چرا ..ولی خب وقتی دکتر تاکید کنه که بچه ای نیاز داره با ...

منم میترسم از بس بد شنیدم از عوارضش

عزیزم چقد سختی کشیدی خدا به خودت و بچه هات سلامتی بده ..بله دیگه عامل تمام مریضی ها استرس هستش ولی خ ...

ممنونم

برای همین میگم دیگه بهش فکر نکن

کاریه که شده

شاید خیرش در این بوده

بسپارش بخدا و دیگه اصلا در مورد امپول و عوارض و اینده فکر نکن

منم دارم تلاشم میکنم براش شربت استئوکر گرفتم

سه روزه ورزش های کششی رو شروع کردم

چهارماه دیگه وقت دکتره ازش میخوام الرژنین هم تجویز کنه

درهر صورت من تلاشمو میکنم 

سلامت باشن و موفق

دکتر زنان من باور کن ۱۵۰ هم نمیشه ولی انقدر موفق و خوشنام هست 

بخت و پیشونیشون بلند باشه

ویتامین زیاد دادی یا طبیعی رشد کرد؟قدش بنظرم خیلی خوبه یکسال بزرگتراز دختر منه 11.12سانت بلندتره

دخترم تا سه سالگی نرمال بود مث هم سناش سه سالگی دکتر که بردم می‌گفت ویتامین د بدنش بشدت پایینه آمپول و قرص ویتامین د رو شروع کردم براش خیلی خیلی تو قدش تاثیر داشت طوری که از سه تا شش سالگی ۲۷سانت قد کشید..ولی حس میکنم قرصا سن استخوانیش رو بالا بردن 

ویتامین زیاد دادی یا طبیعی رشد کرد؟قدش بنظرم خیلی خوبه یکسال بزرگتراز دختر منه 11.12سانت بلندتره

من اگه آمپول ضد بلوغ نمی‌زدم الان خیلی بیشتر بود سه ماهه متوقف کرده رشدش رو 😔

من فکر می‌کنم مردها زنشون ریز از خودشون باشه دوست دارند همین که شوهرتون تا حالا چیزی نگفته پس مشکلی ...

هیکلی تر باشی ی زایمان کنی سن بالاتراز مرد دیده میشه ادم 

ولی ریزه همیشه کم سن تر دیده میشه.

30سالمه ولی همه فک میکنن دخترم خواهرمه..همم خیلی جوونتر از شوهرم دیده میشم..

دخترم تا سه سالگی نرمال بود مث هم سناش سه سالگی دکتر که بردم می‌گفت ویتامین د بدنش بشدت پایینه آمپول ...

منکه هیچی ندادم یا کم دادم عذاب وجدان دارم کاش مث شما سن کم رسیدگی میکردم

ممنونمبرای همین میگم دیگه بهش فکر نکنکاریه که شدهشاید خیرش در این بودهبسپارش بخدا و دیگه اصلا در مور ...

پناه بر خدا عزیزم ایشالله... ایشالله چند سال دیگه همین جا بنویسی گل دخترت قدش از خودت بلندتر شده

منکه هیچی ندادم یا کم دادم عذاب وجدان دارم کاش مث شما سن کم رسیدگی میکردم

ولی دختر من از شش تا هشت سالگی یه مشکلی براش پیش اومد کلا هشت سانت قد کشید از اون بابت خیلی ناراحتم که چرا اون موقع پیگیری نکردم 

من اگه آمپول ضد بلوغ نمی‌زدم الان خیلی بیشتر بود سه ماهه متوقف کرده رشدش رو 😔

مطمعنی از امپوله؟

بنظرت ماهی چند سانت باید رشد کنن طبیعیه؟

یا هر دو ماهی 

رشد طبیعی چند سانته؟