2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته هتلداری چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19364 بازدید | 34 پست
به نظرتون بازار کار داره

سلام عزیزم 

خیلی بستگی ب خودت داره ، چقدر تلاش کنی و مهارتهای خوبی مثل دونستن زبانهای مختلف داشته باشی 

من فارغ التحصیل خیلی سال پیشم خیلی از اوضاع الان اطلاعی ندارم ، برای ما بازار کار عالی بود اون زمان اکثرمون تو همون زمان دانشجویی مشغول شدیم 

خیلیا بشدت پیشرفت کردن و الان موقعیت کاری عالی دارن ، یکی از داروان دستپخت همدوره من بود 

گاهی سکوت بهترین کلام است
سلام عزیزم  خیلی بستگی ب خودت داره ، چقدر تلاش کنی و مهارتهای خوبی مثل دونستن زبانهای مختلف دا ...

سلام عزیزم 

منم می خوام همین رشته رو ور دارم درخواست مو قبول می کنید چند تا سوال بپرسم . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  منم می خوام همین رشته رو ور دارم درخواست مو قبول می کنید چند تا سوال بپرسم .

سلام ب روی ماهت عزیزم 

ببخشید من دیر ب دیر میام سایت 

قبول کردم درخواستت رو عزیزم

[QUOTE=193907619]سلام عزیزم  من لیسانس هتلداری دارم واقعا رشته جذابیه محیط کارشم جالبه زبان ک اگر بلد باشی برای ...[

سلام عزیزم خوبید شما در رابطه با این رشته خیلي به کمکتون نیاز دارم کجا میتونم سوالاتم رو ازتون بپزسم ؟

عزیزم از تاپیک شما دو سال گذشته میخواستم بدونم که چی شد؟ چه کردی؟ آخه من کنکوری امسالم میخوام بدونم که رشته هتل‌داری چطوریه؟ فضاش، چه مهارت های رو میخواد، وضع عمومی رفتار و مدل اونجا چه طوری آدم باید کار پیدا کنه و..... چون شما از لحاظ زمانی نزدیک ترین فردی هستید که میخواست بره

سلام عزیزم من لیسانس هتلداری دارم واقعا رشته جذابیه محیط کارشم جالبه زبان ک اگر بلد باشی برای پیشرفت ...

سلام عزیزم خوبی؟

من به رشته هتلداری خیلی علاقه دارم (اصفهانم امسال میخوام بدم دانشگاه ازاد)

بعد الان توی گوگل که میزنم انگاری اصفهان اصن این رشته رو نداره🥺😭

شما چه شهری بودید ؟

میشه یه خورده راهنماییم کنید که باید چیکار کنم یا چه رشته ی برم؟

سلام عزیزم من لیسانس هتلداری دارم واقعا رشته جذابیه محیط کارشم جالبه زبان ک اگر بلد باشی برای پیشرفت ...

سلام روز بخیر 

میخام هتل‌داری بخونم میشه راجع به درس کاربینی و کارآفرینی راهنماییم کنید 

سلام وقت بخیر
میخام رشته هتل‌داری بخونم میشه لطفاً راهنماییم کنید .
در خصوص زبان دوم خیلی ترس دارم.
تو محیط سخت میگیرن
و کلاسها به چه صورته؟ مکالمه داره ،؟

سلام عزیزم خوبی؟من به رشته هتلداری خیلی علاقه دارم (اصفهانم امسال میخوام بدم دانشگاه ازاد)بعد الان ت ...

سلام ب روی ماهت 

شرمنده من خیلی وقته نیومدم نمیدونم جوابم دیگه ب کارت میاد یا نه 

من تهران خوندم من کیش و تهران رو میدونم ک هست از شهرهای دیگه خبر ندارم عزیزم