2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته هتلداری چیه؟

19364 بازدید | 34 پست

چجوری؟

حتما باید چندتا زبان بلد باشیم؟

۱۴ سال درس خوندم ولی چه فایده که کار گیر نمیاد حتی برای منشی شدن، عاشق نوشتن هستپ         

کاردانی نرم افزار دارم، دوست دازم ادامه تحصیل بدم ولی توی انتخاب رشته موندم

به طراحی لباس هم علاقه دارم ولی سر مانکن کشی موندم

۱۴ سال درس خوندم ولی چه فایده که کار گیر نمیاد حتی برای منشی شدن، عاشق نوشتن هستپ         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم 

من لیسانس هتلداری دارم واقعا رشته جذابیه محیط کارشم جالبه زبان ک اگر بلد باشی برای پیشرفتت خیلی عالیه ی تعدادی واحد زبانم ک داره این رشته فرانسه و آلمانیم هست ک البته یکیش رو باید انتخاب کنی ( اینا مال قبله ک من خوندم الان رو نمیدونم ) 

برای کار الان یکم تعداد فارق التحصیلاش زیاد شده و ممکنه سخت تر باشه ک جذب محیط کار بشی 

ولی کلا من ک دوسش داشتم🥰

گاهی سکوت بهترین کلام است
سلام عزیزم  من لیسانس هتلداری دارم واقعا رشته جذابیه محیط کارشم جالبه زبان ک اگر بلد باشی برای ...

مرسی از نظرت

سلام عزیزم  من لیسانس هتلداری دارم واقعا رشته جذابیه محیط کارشم جالبه زبان ک اگر بلد باشی برای ...

فقط من رشته ام انسانی نبود، برای کنکورش بایذ چی خونذ؟

فقط من رشته ام انسانی نبود، برای کنکورش بایذ چی خونذ؟

والا منم ریاضی خونده بودم عزیزم 

عمومی ها ک‌ مشترکن 

ریاضی و آمار و زبان رو از تخصصی ها یادمه ( البته من نا پیوسته خوندم اول فوق دیپلم گرفتم بعد لیسانس ) از زمان کنکورم خیلی گذشته البته 😁 من ورودی سال ۷۸ م

گاهی سکوت بهترین کلام است
والا منم ریاضی خونده بودم عزیزم  عمومی ها ک‌ مشترکن  ریاضی و آمار و زبان رو از تخصصی ها ...

باشه مرسی

عزیزم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن  در رابطه با این رشته نیلز به مشوزت شمادارم