2777
2789
عنوان

شما تجربه فوت عزیز داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست

من داداشم فوت کرد از کسانی که نیومدن ناراحت شدم گفتم اینا برا زنده مرده ی خودمم ارزش قائل نیستن 

کلا فامیل به دو دسته تقسیم شد

کسی که اومد

کسی که نیومد 

دیگه زنگ و پیام و اینا مهم نبود برام

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی ادرسشونو بپرسی 

خوبه بفهمه بیادشی 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بنظرم تسلیت ک باید بگی من مامان بزرگ دوستم فوت شد مراسم ختمش رفتم بعد زنگ میزدم حالشو می‌پرسیدم حال ...

اخه میدونی من اصن انقد نزدیک نیستم بهش که مراسم برم ولی نگرانشم نمیدونم چیکار کنم

من داداشم فوت کرد از کسانی که نیومدن ناراحت شدم گفتم اینا برا زنده مرده ی خودمم ارزش قائل نیستن کلا ...

خدا بیامرزتشون

نمیدونم واقعا چیکار کنم دلم میخواد بفهمه من هستم کنارش

من مامانم ۷ ماهه رفته

امروز پنجشنبه اس

دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار موهامو بکنم و از ته دل جییییغ بزنم

پنجشنبه ها خیلی بیشتر سخته

هر خانمی به سن و سالش میبینم اشکم جاری میشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

از دست دادن مادربزرگ فکرنمیکنم زیاد سخت باشه همون تسلیت که گفتی کافیه 

یه بار دیگه هم زنگ بزن حالشو بپرس

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اخه میدونی من اصن انقد نزدیک نیستم بهش که مراسم برم ولی نگرانشم نمیدونم چیکار کنم

نه خب من نزدیک. بودم بهشون خیلی هم. آشنای. خانوادگی بودن ولی تماس بگیر تسلیت بگو حتماا