2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617286 بازدید | 6989 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی دختر من از شش تا هشت سالگی یه مشکلی براش پیش اومد کلا هشت سانت قد کشید از اون بابت خیلی ناراحتم ...

یعنی میگی شاید جهش رشد قدش اون بوده؟

یا سن استخوانیشو میگی

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
هیکلی تر باشی ی زایمان کنی سن بالاتراز مرد دیده میشه ادم ولی ریزه همیشه کم سن تر دیده میشه.30سالمه و ...

واقعا همینطوری هست من دو تا زن داداش دارم یکی ریز و یکی هیکلی هست و 15 سال از اون کوچیکتر هست ولی همه فکر می کنند هم سن هستند شاید هم کوچیکه را بزرگتر ببینن 

حداقل باید ماهی نیم سانت قد بکشن ..اره از آمپول هستش

من تاییدیه امپولو گرفتم بعد ترسیدم منصرف شدم 

دکتر عوض کردم اونم گفت صبر کن تا 3ماه دیگه ازمایش مجدد بدیم ببینیم اوضاش چطوره 

گفت رحمش یکم رشد داشته ناراحتم..

خونشم بلوغو نشون داد..گفت اگه یهو قد بکشه بده همون جهش ..

گفت اروم اروم خوبه نظرت چیه

واقعا همینطوری هست من دو تا زن داداش دارم یکی ریز و یکی هیکلی هست و 15 سال از اون کوچیکتر هست ولی هم ...

اره دیگه درشتی تاثیر داره

آخه وقتی بلوغ شروع نشده که جهشی فک نکنم داشته باشه..سن استخوانی میگم

اها هر دوسه ماهی باید چک کنی..

الان دخترتون چه علائمی داره؟سینه هاش یا رحم یا بقیه چیزاش

دختر من آبان ۹۳ یعنی دوماه دیگه وارد ۱۱سال میشه قدش دوماه پیش ۱۴۳وزنش ۴۵نمیدونم الان اضافه کرده یا ن ...

سلام دختر منم آبان ۹۳ هست دقیق قدش رو نمیدونم ولی حدود ۱۴۰ وزنش ولی کمه ۲۵ خییلی لاغره 

همکلاساش سینه هاشون رشد کرده واسه دختر من اصلااا 

نمیدونی واسه لاغریه یا چی 

تازگیا ولی یکی دوتا جوش ریز رو بینی و پیشونی داره 

مال شما علایم بلوغ داره؟؟

اها هر دوسه ماهی باید چک کنی..الان دخترتون چه علائمی داره؟سینه هاش یا رحم یا بقیه چیزاش

الان که سینش از وقتی قدش متوقف شده سینه هم رشدی نداشته آزمایش شش ماهی میشه انجام ندادم 

سلام دختر منم آبان ۹۳ هست دقیق قدش رو نمیدونم ولی حدود ۱۴۰ وزنش ولی کمه ۲۵ خییلی لاغره همکلاساش سینه ...

خیلی هم عالی الآنم اگه شروع بشه نباید نگران شی..دختر من بلوغ زودرس داره براش آمپول ضد بلوغ میزنم قدشم 

الان که سینش از وقتی قدش متوقف شده سینه هم رشدی نداشته آزمایش شش ماهی میشه انجام ندادم

ایشالله هنوز وقت داره سنی نداره کوچولوعه هنوز