2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617259 بازدید | 6989 پست
عزیزم صفحه225اون خانم گفتن که چکار کردن. مخلوط سه عرقیجات بوده. و روغن کدو ماساژ کف دست. و دم کرده پ ...

ممنون عزیزم لطف کردین جواب دادین.انشاالله بچه هامون به سلامتی این دوران رو بگذرونن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی یه سوال وقتی دخترت پریود شد سینه ش کاملا رشد کرده بود ؟

سلام عزیزم از پارسال سینه ش رشد کرده بود و از زیر لباس کامل برجستە بود و نیم تنه استفاده میکرد. وقتی پریود شد تو یک هفته سینه ش کامل رشد کرد و الان بزرگ شده

سلام عزیزم از پارسال سینه ش رشد کرده بود و از زیر لباس کامل برجستە بود و نیم تنه استفاده میکرد. وقتی ...

مرسی عزیزم که جواب دادی ، چون دکتر به من گفت تا زمانیکه که سینه به اندازه ی یک نارنگی بشه جهش تمام میشه 

نمی‌دونم منظورش از نارنگی چه اندازه ست 

الان دخترم وقتی لباس جذب میپوشه خیلی کم یه کوچو‌لو مشخص میشه 

مرسی عزیزم که جواب دادی ، چون دکتر به من گفت تا زمانیکه که سینه به اندازه ی یک نارنگی بشه جهش تمام م ...

دختر من اصلا جهش نداشت هر سال چهار تا پنج سانت رشد کرده. 11 سالگی 144 بود که بعد 9 ماه به 149 رسید و پریود شد. 

دختر من اصلا جهش نداشت هر سال چهار تا پنج سانت رشد کرده. 11 سالگی 144 بود که بعد 9 ماه به 149 رسید و ...

دختر منم الان اصلا جهش نداره ، اون ماهی یک سانتی که تو بلوغ میگن رو اصلا نداره ، تازه در عرض ۶ ماه فقط یک سانت قد کشید 

عزیزم اینایی که بهت میگم و خودم تجربه کردممن خیلی قد کوتاه بودم یعنی کلاس شیشم من 135 بودم که خیلی ک ...

سلام اسم و ادرس دکترتون و اینکه چه حدکاتی بهتون باد داد و زمان بلوغتون و ...چی بود؟

[QUOTE=367718514]بلوغش با ۱۳۶شروع شد ؟ با قد خوبی بلوغش شروع شده بود  دختر من با قد ۱۲۷ بلوغش شروع شد 🤦[/QUOT

قدش کوتاهتر بود وقتی بلوغش شروع شد 8 سال و نیم موی زاید داشت و چند روزی میگفت سینه ش درد میکنه  منم تجربه نداشتم و کسی نبود راهنماییم کنه. دقیقا قدش  یادم نیست ولی نه سال و نیم موی زاید داشت و سینه هاش یک کم برجسته بود . ولی میدونم که سالی پنج سانت رشد میکرد. اونم در بهار و تابستون