2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 616612 بازدید | 6975 پست
دوبار دکتر فوق تخصص غدد کودکان بردمش یکی سن استخوانیشو 9 گفت و گفت امپول ضد بلوغ شروع کناونیکی 7سال ...

مگه عکس مچ دست گرفتی خود مسول رادیولوژی با گزارش نداد عکس رو

من مسثول روادیولوژی یا دکترش گفت ۳ سال بیشتره

دکتر غددم همینو گفت

دختر شما ۲ سال دیگه هم پریود میشه ۱۱ ساله ش هست

خوبه که ۱۱ سال برای چی میخوای جلوگیری از بلوغ بزنی؟

بلوغ زودرس برای زیر ۸ سال تعریف شده

مگه عکس مچ دست گرفتی خود مسول رادیولوژی با گزارش نداد عکس رومن مسثول روادیولوژی یا دکترش گفت ۳ سال ب ...

اخه منو خواهرمم همین 9سال سینه درد داشتیم ولی 14.15پریود شدیم قطعی نیست بازم..

اره خود کسی که عکس مچ دستو گرفت نگاه کرد ولی سن دخترمو قبلش پرسید گفتم 9سالشه بعد گفتم مچش چنده گفت همون 9

بعد دکتر هم وقتی نتیجه رو دید گفت 9

ولی یجا دیگه رفتم گفت قبلش سنشو پرسید گفتم اره بعد گفت پس دقیق نزده 

من مقایسه کردم 7ساله

سونو گرافی و ازمایش خون چند مرحله ایشم گفت بلوغ شروع شده رحم یکم تغییر کرده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی دونم چرا هیچ جوره حرف این دکترا رو نمی تونم باور کنم در این مورد. واقعا شما باور می کنید ؟ اونجو ...

آره دقیقا همه دکترا رنج قد رو همین اندازه میگن 

همه قراره ۱۵۰ بشن 

جالب هر کدوم هم یه نظری میده یکی میگه آمپول بزن یکی میگه نزن خودشون هم دقیقا نمی‌دونن کدوم کار درسته 

انشاالله توکل به خدا همه دخترا قدشون بیشتر از ۱۶۰ بشه 

و چند سال دیگه بیایم همین جا بگیم 

نمی دونم چرا هیچ جوره حرف این دکترا رو نمی تونم باور کنم در این مورد. واقعا شما باور می کنید ؟ اونجو ...

نمیدونم

شاید چون صفحات رشدشون زودتر از زمان گذشته داره بسته میشه

اونم بخاطر الودگی هوا و تغذیه

اخه منو خواهرمم همین 9سال سینه درد داشتیم ولی 14.15پریود شدیم قطعی نیست بازم..اره خود کسی که عکس مچ ...

میگم از نظر من ۹ برای شروع بلوغ خوبه

۲-۳ سال زمان داره تا پریود شدن

اگر سن استخوانیش هم همون ۹ ساله که عالیه

میگم از نظر من ۹ برای شروع بلوغ خوبه۲-۳ سال زمان داره تا پریود شدناگر سن استخوانیش هم همون ۹ ساله که ...

12=13سال برام قابل هضمِ ولی کمتر اصلاخدا نکنه همون 12هم زوده 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
منم 14شدم

من هفت تا برادرزاده خواهر زاده دارم 

سه تاشون پنجم پریود شدن قد هرسه حدود ۱۶۰

یکیشون فقط ۱۴ سالگی پریود شد ( الان چهار ماه این حدودا) و‌جالبه قدش از همه کوتاهتره هنوزم سینه نداره،

سه تاشونم ششم پریود شدن

بین این هفت نفر دوتاخواهر دوقلو قدشون ۱۷۰ شد

بقیه از ۱۵۵-۱۶۰

و جالبترین قسمت اینجاست همه پدرومادر بلند دارن

نمیدونم چرا اینطور شده

من که امپول نزدم چیبازم رشد نکردهخودم ۱۶۷ ولی دخترم فکر کنم خودمو بکشم نهایت بشه ۱۵۰

پناه بر خدا عزیزم باید بسپاری به دست زمان ببینی چی میشه ولی قول میدم بچه شما کمتر از ۱۶۰نمیشه ..بخدا برای باز هزارم میگم به حدییییی پشیمانم دخترمو بردم دکتر که نگو و نپرس ولی چه کنم که افتادم تو چاهی که نمیتونم در بیام باید فعلا ادامه بدم 

اره بلوغ ش کامل متوقف شد سینه ها کامل صاف شد 18 ماه بعد ک قطع کردم هم باز سینه رشد نکرد 4ماه بعد قطع ...

دختر شما ماشاالله خیلی خوب متوقف شده دختر من با زدن آمپول سینش بزرگ شد قبل آمپول فقط با لمس کردن مشخص بود جوانه زده 

دقیقااا منم همین رو میگم من از هرکس پرسیدم دکتر در مورد قد دخترت چی گفته میگن گفته کمتر از ۱۵۵میشه ..پس این وسط ژنتیک دیگه یعنی مهم نیس؟؟؟ 

اخه منو خواهرمم همین 9سال سینه درد داشتیم ولی 14.15پریود شدیم قطعی نیست بازم..اره خود کسی که عکس مچ ...

دقیقا منم همین بودم کلاس چهارم رشد سینه داشتم کلاس نهم پریود شدم ..امروزم خواهرم می‌گفت کلاس سوم رشد سینه داشتم تابستون هشت به نه پریود شدم قدشم ۱۷۳ ..منم ۱۶۱دوتامون هم تقریبا بلوغمون مث هم بوده اون یکی خاهرمم کلاس هفتم پریود شده قدش ۱۷۰ ...خواهر زادمم کلاس چهارم که تموم کرده پریود شده نیمه اولی هستش یعنی ۹ونیم سالگی فوقش ۱۰سالگی قدش ۱۷۳هستش..واقعا قد یه مبحث خیلییییی پیچیده هستش