2777
2789

عاشق پینترستم

لباس هاشون

استایل هاشون

چهره های کیوتشون

ژست هاشون 

دلم عکس پینترستی میخواد🥲🥲ولی من ب اندازه اونا خوشگل نیستم

لباس هاشونم ندارم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اعصابم خورد میشه 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

منم خیلی دوست دارم پینترستو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

واقعا این قدری ک پینترست منو تخریب میکنه اینستا نمیکنه 😂

من یه مدت داشتم بیشترهم قسمت خونه و چیدمان و .. نگاه میکردم اعصابم خرد شد پاک کردم والا 

جایی به دنیا اومدیم که از همه چی محرومیم بی خودی خودمونو عداب میدیم با دیدن اینجور چیزا😂

پینترست بهترییییییییییین اپ تو گوشیمه خیلی پرکاربرده دست سازندش طلاکاش فیل.تر اینم برمیداشتن

از کجا دانلود کنم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑