2777
2789

سلام 

میخوام طلا بخرم میترسم الان بخرم بیاد پایین  اخه هرسری زمانی خریدم که بعدش طلا اومده پایین 

بنظرتون کی بخرم

چه روزی و تایمی بهتره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گرون تر میشه

دوسال بعد هم قحطی طلا میاد

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

اگه قراره بخری چندماه دیگه بفروشی اصلا نخر 

توطولانی مدت به سود میرسی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نه بخر اگر بزای سرمایه گذاری ببند مدت میخوای بخر اگرم برای استفاده میخوای بخری بازم بخر فوق فوق فقط ۲۰۰هزارتومن بیاد پایین ک بعد عید ۵برابز میره روش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تا حالا ندیدم طلا بیاد پایین

ولی من دیدم منپارسال سکه خریدم ۴۵ تومن اومد پایین شد ۴۰.وقتی فروختم ۴۶ تومن بود یهو شد ۵۵ .هی ضرر کردم.الان دیگه روم نمیشه بگم بریم بخریم.کلا ولش کردم خسته شدم😂

ولی من دیدم منپارسال سکه خریدم ۴۵ تومن اومد پایین شد ۴۰.وقتی فروختم ۴۶ تومن بود یهو شد ۵۵ .هی ضرر کر ...

زود نباید بفروشی وگرنه ضرر کردی

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

تا حالا ندیدم طلا بیاد پایین

چرا چندین بار خیلی بالا بوده بعد پایین اومده 

مثلا سال ۱۴۰۱ تا نزدیک سه میلیون رفت بعد اومد پایین تا اواخر سال ۱۴۰۲ هم زیر سه تومن بود بعد دوباره رفت بالا 

یا من آبان گرفتم ۴۶۵۰ اومد پایین تا چهار و دویست هم پایین اومد نمیشه گفت هیچ وقت پایین نیومده 

ولی توی بلند مدت یعنی خرید بیش از یک سال قطعا سود میده و بالا می‌ره 

خود من هم سه شنبه میخواستم بخرم یهو صد تومن اومد بالا گفتم شاید دوباره یه کم بیاد پایین دست نگه داشتم 

اصلا نمیشه به این راحتی ها گفت 

چرا چندین بار خیلی بالا بوده بعد پایین اومده مثلا سال ۱۴۰۱ تا نزدیک سه میلیون رفت بعد اومد پایین تا ...

درسته مخصوصا 10 روز دیگه تحلیف ترامپ هست اون موقع معلوم نیست بازار چه سمت و سویی میگیره مثلا دفعه قبل پیروزی تو انتخابات ترامپ نتیجش ریزش طلا شد باید دید چطور میشه و همین طور بعد ترامپ سیاست هاش چه جهتی به طلا میده اگه مذاکره ای شکل بگیره خوب طلارو پایین میاره وگرنه بالا میره