2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617279 بازدید | 6989 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هی خواهرچشم

میدونم سخته بخای بیخیال باشی ..خودم دوسال هست که شبو روزم سیاهه اینقد غصه میخورم ولی خب دخترشما دیگه صفحه رشدش بسته شده غصه خوردن فایده نداره انشالله بختش بلند باشه 

دکتر غدد بردین ؟؟

غدداطفال

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ممنون عزیزم

سلام دختر شما تا چند سال بعد از پریودی رشد داشت؟ منظورم اینه سال اول چند سانت بعد سالهای بعدی چی؟ دختر من یک سال و نیم هست پریود شده برای همین می‌پرسم ببینم یکی دو سانت دیگه رشد میکنه یا دیگه تمومه 

چرا میدن الان دخترایی که سن استخوانی زیادی دارن و بلوغ آخرین مرحله هست هورمون رشد و ضد بلوغ با هم می ...

عزیزم چرا انقدر خودت رو عذاب میدی

هرکاری از دستت بر می اومده انجام دادی و وجدانت اسوده س

درسته منم یه مامان استرسی مثل خودتم اما تو بهترین تصمیم با توجه به شرایط گل دخترت گرفتی و‌مطمینم عالی ترین کار بوده

پس دلشوره رو بزار کنار و ارامش داشته باش

انشالله بلند میشه قدش

به قول خودت دکتر که خدا نیست

من الان با وجود سن استخوانی سه سال بیشتر قد دخترم ۱۳۴ هست

اما دیگه اعتماد کردم به نظر دکترش تا ۴ ماه بعد ببینم چی میگه

عزیزم چرا انقدر خودت رو عذاب میدیهرکاری از دستت بر می اومده انجام دادی و وجدانت اسوده سدرسته منم یه ...

دخترتون چند سالشه 

متولد چه سالی

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
عزیزم چرا انقدر خودت رو عذاب میدیهرکاری از دستت بر می اومده انجام دادی و وجدانت اسوده سدرسته منم یه ...

الان نگران اینم نکنه به اون قد ژنتیکی هم نرسه ..دکتر منشادی میگه بعضی مواقع آمپول جلوی رشد و میگیره حتی به قدی که لیاقت ژنتیکیشون هست نمی‌رسن😔

خواهش میکنم عزیزم..هزار ماشاالله برای سنش قدش که عالیه دختر من شش سالگی ۱۲۵بود

فک کن ....من دخترام قد بلندن بخصوص کوچیکه ...باباشون ۱۸۶ هست همش میگفتم ب باباشون رفتن و فکرشم نمی کردم روزی بیاد ک نگران قدشون بشم 

خواهش میکنم عزیزم دکترای خوب تهران زیاده شاداب صالح پور ، محمدرضا علایی، مریم رازقی آذر ...حتما پیش ...

مممنونم...مدرسه هام ک داره باز میشه ....ببینم فرصت کنم جفتشون رو می برم اما مطمئنم ک آمپول تاخیر نمی زنم ....نمیدونم بازم ببرم وقتی آمپول نخواهم زد؟