2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617276 بازدید | 6989 پست
دخبر من کلاس پنجم بود ک پریود شد رفتیم دکتر گفت طبیعیه ما هم پیگیری نکردیم الان ک تاپیکتو خوندم نارا ...

الان قدش چنده ؟ واقعیت من  حرف دکترا رو تو این مورد قبول ندارم....اونا نمی تونن قطعی پیش بینی کنند .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نگران اینم نکنه به اون قد ژنتیکی هم نرسه ..دکتر منشادی میگه بعضی مواقع آمپول جلوی رشد و میگیره ...

من که امپول نزدم چی

بازم رشد نکرده

خودم ۱۶۷ ولی دخترم فکر کنم خودمو بکشم نهایت بشه ۱۵۰

[QUOTE=352929680]ای خدا این نسل همه بالای ۱۷۰هستن دخترم میشه جز قد کوتاه ها بااینکه تو فامیل زبان زده که قدش بلنده😔 ...[/QUOTE

اره این نسل دیگه با ورزش و مکمل بچها بلند ترشدن.. ما تلاش مون میکنیم دیگه بقیه ش با خداس ببینیم چی میشه  حداقا 160 بشن ک متوسط باشن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تاثیری داشت

اره بلوغ ش کامل متوقف شد سینه ها کامل صاف شد 18 ماه بعد ک قطع کردم هم باز سینه رشد نکرد 4ماه بعد قطع سینه ش دوباره رشد کرد. کامل توقف بلوغ داشت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

فروردین ۹۴

هم سن دختر منه دختر من فقط مرداد 94

منم ابان دوباره وقت داده ازمایش مجدد.

قد دختر من 131

منم نگرانم وارد بلوغ شده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
علایم مگه داره؟

دوبار دکتر فوق تخصص غدد کودکان بردمش 

یکی سن استخوانیشو 9 گفت و گفت امپول ضد بلوغ شروع کن

اونیکی 7سال گفت و گفت صبر کن 3ماه دیگه هم ازمایش بده 

فعلا اونیکه گفت 7سال اعتماد کردم 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من که امپول نزدم چیبازم رشد نکردهخودم ۱۶۷ ولی دخترم فکر کنم خودمو بکشم نهایت بشه ۱۵۰

نمی دونم چرا هیچ جوره حرف این دکترا رو نمی تونم باور کنم در این مورد. واقعا شما باور می کنید ؟ اونجور ک اونا میگن همه دهه نودی ها باید ۱۴۰ ۱۵۰ بشه قدشون