2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601812 بازدید | 6601 پست
منم تو این دوسال کلی پیر شدم کلی مریضی وفشار خون گرفتم شوهرم حتی یه سرچ هم نکرد در موردش بخونه ولی و ...

اشتباه کردم گفتم انقد حالم بد بود حالا همه سرزنشم میکنن

شوهرمن که دیگه نمیزاره دکترم ببرم انقددخترمم اذیت شده هرکدوم از ازمایشو سونورو دوبار انجام داده تااسم امپول ودکتر میاد ناراحت میشه گریه میکنه

خوشبحال مردها بخدا راحتن داقعا منم دارم دیوونه میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بمیرم برای دخترامون این چه بالایی بود براشون نازل شد ..دوسه تا دکتر دیگه ببر ..خدایی ۱۴۰ خیلییی ...

مشکل اینه شوهرم نمیزاره حالا ببینم ماه شهریور دکترعلایی وقت بگیرم ببینم میزاره ببرم

بیچاره بچه ها واقعا مصیبت شده خوندم پیامهاتونو دیدم چقد اذیت شدید انشالله که دخترتون قدش بلندتر میشه ماشالله الانم خوبه قدش نگران نباشید

مشکل اینه شوهرم نمیزاره حالا ببینم ماه شهریور دکترعلایی وقت بگیرم ببینم میزاره ببرمبیچاره بچه ها واق ...

فدات شم ممنون بخدا من داغونم وسواس فکری دارم بشدتتتت حساسم یه وقتایی در حد چند روز بیخیال میشم باز فکرو خیال میاد سراغم خودمم موندم چی درسته چی غلط 😔 

کسی پرسید بگو دکتر گفته مشکلی نداره...بعدش باز دکتر ببر ولی کسی نفهمه

دختر برادرشوهرمم توهمین سنها یادمه سینش دراومد مامانش نیم تنه گرفته بودهمه میگفتن چه زود فکرکنم چهارم یاسوم پریودشد روم نشد بپرسم میدونم این حدوداس الان حدودی۱۶۵شایدچندسانت کمترباشه اون موقع هم ریزه بود الان دیپلم گرفته قدشم الان خوبه اونو میبینم یکم امیدوارمیشم امابازنمیتونم

اونامیگن بچرو ول کن خوبه روال طبیعیشه من بایدقایمکی ببرم دکتر کسی نفهمه

به حرف کسی گوش نده فقط ببین دل خودت چی میگه آیا دخترت بزرگ بشه ازت ناراحت نمیشه وقتی می‌دونستی ودرمانش نکردی ..حالا وقت داری چند ماه فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر من خیلی عجله کردم 

فدات شم ممنون بخدا من داغونم وسواس فکری دارم بشدتتتت حساسم یه وقتایی در حد چند روز بیخیال میشم باز ف ...

الهی عزیزم منم مثل شمام یعنی انقدحساسم وانقد سرچیزای بیخود دکتر بردم اخر این بلا سرم اومد هیچکسم جدی نمیگیره منم چندروز بیخیالم بازدوباره دیوونه میشم نهایتشم میگم تایکسال وایسم انشالله چیزی نمیشه بعدهم باباشوخم دخترمو راضی به امپول کنم

به حرف کسی گوش نده فقط ببین دل خودت چی میگه آیا دخترت بزرگ بشه ازت ناراحت نمیشه وقتی می‌دونستی ودرما ...

خودش که انقد اذیت میکنه هی میگم بعدا ازمن شاکی نشی میگه نه اما بچس بزرگ شه میگه من عقلم نرسید توچرا گوش کردی حرفم اره میخام‌یکم صبرکنم بعددوباره پیگیری کنم

به حرف کسی گوش نده فقط ببین دل خودت چی میگه آیا دخترت بزرگ بشه ازت ناراحت نمیشه وقتی می‌دونستی ودرما ...

شماهم خودتوناراحت نکن انشالله دخترت بهترینها براش پیش میادخدابزرگه شماتلاشتو کردی دیگه ادامه بده تا۱۵۰برسه قدش چیزیم‌نمونده انشالله کخ بهترینها پیش بیاد براش

من خودم کوتاهم ۱۵۷.۱۵۸میترسیدم قدش مثل من شه الان هیچ به منم فکرکنم نرسه😭خانواده باباش قدبلندن گفتم ...

من که باور نمی کنم قد ۱۴۰ رو ...دکترا مگه می تونن جهش رشد رو پیش بینی کنند ؟؟ بعد میان با قاطعیت حرف می زنند .منم قدم ۱۵۸هست ...دکتر گفت شاید نهایت همقد خودت بشه .. ولی من باور نمی کنم 

من خودم کوتاهم ۱۵۷.۱۵۸میترسیدم قدش مثل من شه الان هیچ به منم فکرکنم نرسه😭خانواده باباش قدبلندن گفتم ...

بعد از اولین نشانه بلوغ ۳ سال بعد پریود میشن ...هر سال ۷ سانت رشد می کنند ...قد دخترتون بدون در نظر گرفتن  جهش رشد باید ۲۱ سانت اضافه بشه‌.چطور دکتر گفته ۱۴۰ میشه 

خودش که انقد اذیت میکنه هی میگم بعدا ازمن شاکی نشی میگه نه اما بچس بزرگ شه میگه من عقلم نرسید توچرا ...

منم اینقد سر دارو خوردن و باشگاه رفتن با دخترم کل کل میکنم هرروز آرزوی مرگ میکنم الآنم حبسش کردم تو اتاقش تحریمش کردم دیوانه شدم بخدا دیگه کم آوردم ..مگه یه مادر چقد ظرفیت توانایی داره که خدا این همه مشکل سر راهمون قرار میده

من که باور نمی کنم قد ۱۴۰ رو ...دکترا مگه می تونن جهش رشد رو پیش بینی کنند ؟؟ بعد میان با قاطعیت حرف ...

عزیزم هیچی قابل پیش بینی نیس دکترا هم خدا نیستن که دقیق تشخیص بدن امیدتو از دست نده خدا بزرگه ولی باز دکتر ببر