2777
2789

چیکار میکرد؟

چه نسبتی باهاش دارین؟

ما ی بار رفتیم خونه یکی از دوستان،سفره ی بار مصرف پهن کردن،بعد شستنش،انداختن رو بند😂میگفتن اصرافه..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

مادرشوهرم. میوه میخریم میبریم دورهم بخوریم یکمشو قایم میکنه چندوقت بعد میبینی کپک زده یه گوشه

ی ضرب المثل زشتی هست

حیف اینجا جاش نیست😑

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
ی خانم و آقایی رو میشناسم فوق العاده پولدار ولی خانومه رو نگا کمی انگار گارگرهالانش ب نرخ روز میتونم ...

داریم تو اشناها😂

شاید باورت نشه،ولی من 19سالمه

از هرچی یادمه اون اقا دوتا پیراهن داشت،بادمجونی و مشکی..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
شوهر خاله متلیاردرهصدها زمین و خونه داره اما مستاجره و بعد سی سال حتی یک وسیله به جهزیه خاله م که شد ...

خو الان خونه گرفته بود کمتر از هزینه اجاره و رهن بود ک 

شاید خریده ولی به دروغ میگه نخریدع؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
پیاز میخواستن با غذا بخورن به هیچ وجه نمیشستن همونجور با پوست و گِل و کثیفی میاوردن سرسفره پوست میکن ...

خود پیازو دوست ندارم

چ برسه به این وضع ..😑

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

یه فامیلمون کیلو کیلو طلا به خودش آویزون میکنه ولی یه یشقاب بیشتر غذا درست نمیکنه همیشه گشنه ان میره کسایی که مردن به فامیلاشون میگه من ندارم فلان لباسای مرده هارو میگیره میپوشه یه بار ندیدم لباس نو بپوشه انقدر گدا انقدر گدا سر همین گدا بودنشون شوهرش نرفت دکتر از شدت عفونت مرد فقط کیلو کیلو طلا با چنگ و دندون نگر داشته حاظره بمیره ولی یه گرم از طلا هاش کم نشه😑

قشنگ ترین حرفا دروغن