2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598490 بازدید | 6507 پست
روزانه خیلی بهتره حذبش بهتره اینو دکتر دخترم می‌گفت ولی من یادم میره روزانه مجبورم ماهیانه بدم

دخترمنم ۷سال و۱۰ماهشه مشکل بلوغ زودرس داره دارم دیوونه میشم دکتر گفت امپول بزنه باباشم که نمیزاره دخترمم تااسم امپول میاد گریه میکنه ورزش شناوبسکتبال نوشتمش و شیرو تغذیشو دارم سعی میکنم برسم هی میخام بیخیال شم نمیتونم دوباره یع دکتردیگم ببرم ببینم چی میگه واقعا داغون شدم😭باباشم بی خیال میگه ول کن قد شخصیت نمیاره و هزارتا حرف خداکمک کنه همه ی بچه هارو فقط❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمنم ۷سال و۱۰ماهشه مشکل بلوغ زودرس داره دارم دیوونه میشم دکتر گفت امپول بزنه باباشم که نمیزاره دخ ...

عزیزم دختر شما خیلی کوچیکه گناه داره باید درمان شه ..فقط مشکل قد که نیست وقتی زودتر از هم سنو سالاس بدنش تعغیر کنه خیلی حس بدی بهشون دست میده بلوغ زودرس هزار تا عوارض داره فقط بحث قد نیس که 

عزیزم دختر شما خیلی کوچیکه گناه داره باید درمان شه ..فقط مشکل قد که نیست وقتی زودتر از هم سنو سالاس ...

فعلا کاری نمیکنم یکسال بگذره بعدحداقل بخام امپولم شروع کنم الان زوده اما دکتر گفت جز قد هیچ عوارض دیگه ای نداره فقط خوب از نظر روحی اذیت میشه والا عوارضی نداره

عزیزم دختر شما خیلی کوچیکه گناه داره باید درمان شه ..فقط مشکل قد که نیست وقتی زودتر از هم سنو سالاس ...

اره میدونم اذیت میشه فقط اونش ناراحتم میکنه بیشتر دختر شماچندسالگی سینه هاش رشد کرد؟

فعلا کاری نمیکنم یکسال بگذره بعدحداقل بخام امپولم شروع کنم الان زوده اما دکتر گفت جز قد هیچ عوارض دی ...

میتونید صبر کنید با اولین لکه بینی آمپول بزنید شاید دیر پریود بشه ....به نظر من عارضه های زیادی داره بلوغ زودرس دکتر رو چه حسابی این حرفو زده ..‌یکیش یاعسگی زودرس هستش الآنم سن ازدواج بالاتر رفته 

فعلا کاری نمیکنم یکسال بگذره بعدحداقل بخام امپولم شروع کنم الان زوده اما دکتر گفت جز قد هیچ عوارض دی ...

من خودم وقتی درمان رو شروع کردم تنها چیزی که برام مهم نبود قدش بود فقط میگفتم زود پریود نشه الآنم دغدغه قدش به دغدغه هام اضافه شده

میتونید صبر کنید با اولین لکه بینی آمپول بزنید شاید دیر پریود بشه ....به نظر من عارضه های زیادی داره ...

از نظر روحی عارضه داره خوب خیلی اذیت میشن والا از نظر جسمی نه قدشون فقط رشد نمیکنه خیلی،نمیدونم دکتر گفت البته تواینستاهم باچندتا دکتر حرف زدم اینوگفتن

حالا الان اکی بشن یائسه هم شدن شدن 

من خودم وقتی درمان رو شروع کردم تنها چیزی که برام مهم نبود قدش بود فقط میگفتم زود پریود نشه الآنم دغ ...

اره ماچون خودمون پریود شدیم میدونیم چقد بده اما باباها متوجه نمیشن که همش میگن توحساسی و بچرو اذیت میکنی متاسفانه باچندنفرباید بجنگم

قد دخترتون الان چنده؟!قد خودتون و همسرتون چنده؟

من خودم کوتاهم ۱۵۷.۱۵۸میترسیدم قدش مثل من شه الان هیچ به منم فکرکنم نرسه😭خانواده باباش قدبلندن گفتم به اونا میره این بلا سرم اومد همسرم۱۸۵هست

دخترم الان۱۲۴هست قدش توهمسالاش خوبه متوسطه اما دکترگفت ۱۴۰میشه نهایت🥺

اره ماچون خودمون پریود شدیم میدونیم چقد بده اما باباها متوجه نمیشن که همش میگن توحساسی و بچرو اذیت م ...

منم تو این دوسال کلی پیر شدم کلی مریضی وفشار خون گرفتم شوهرم حتی یه سرچ هم نکرد در موردش بخونه ولی وقتی بردیم برای آن ار آی و وقتی دکتر گفت قدش ۱۴۵میشه گریه کرد شوهرم..من خانوادمم نمیدوننن فقط یکی از دوستام می‌دونه برای دخترم آمپول میزنم شما هم به کسی چیزی نگو

من خودم کوتاهم ۱۵۷.۱۵۸میترسیدم قدش مثل من شه الان هیچ به منم فکرکنم نرسه😭خانواده باباش قدبلندن گفتم ...

الهی بمیرم برای دخترامون این چه بالایی بود براشون نازل شد ..دوسه تا دکتر دیگه ببر ..خدایی ۱۴۰ خیلییییی کمه گناه داره ..باز قد خودتون خوبه منم ۱۶۱هستم شوهرم ۱۷۸