2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591124 بازدید | 6423 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ۱۵۸ و پریود نشده الحمدلله

من پیام هاتون دیدم 

تو یکسال ۱۶ سانت تقریبا دخترتون  قد کشیدن ماشالله . به صورت طبیعی ؟؟.یعنی آمپول پیشگیری یا هورمون یا دارویی چیزی مصرف نکردید ؟

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
یکسال و پنج ماه آره طبیعی

چه قدر خوب 

پس مادرها اینقدر نترسند و بگذارند بچه ها رشد طبیعی بدن خودشون را تا آخرین مرحله پیش ببرند .

البته ژنتیک و منطقه محل زندگی هم موثر.

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
حدود 1300

سلام میشه تجربه تونو از زدن امپول تعویق و هورمون بگین بعد از یک سال و نیم، چقد ادامه دادین و اینکه رشدش چطور پیش رفت ،من دیروز دکتر نوشت برای دختر ده ساله و نیم م دو دل هستم میگن عوارض داره

تو طب سنتی ک سرکه ضد بلوغه، خیار و گوجه و، البته گوجه رو تو رژیم یه دکتر غدد دیدم ک هر روز یه دونه ب ...

سلام عزیزم یعنی خوردن  اینایی که شما گفتین مانع بلوغ زودرس میشه؟؟؟؟

سرکه سیب یا سرکه سفید؟؟؟

سلام عزیزم یعنی خوردن  اینایی که شما گفتین مانع بلوغ زودرس میشه؟؟؟؟ سرکه سیب یا سرکه سفید؟؟ ...

عزیزم بزن تو تب سنتی میاد سکنجبین، سرکه رو نمیدونم دقیق،، ولی شاطره و کاسنی و شربت لیمو تازه و سکنجبین، و خاکشیو تخم شربتی هم فکر کنم حوب باشه به عنوان صد بلوع

یه بار تو همین نی نی سایت یه نطری خوندم یه خانمی دختزش سینش داشته جونه میزده با عرقیجاتی ک میگن صد بلوغه چند تا چیزه کاستی و شاطره هم جزعشه جونه دخترش خوابیده بود  و سینش صاف شده بود دیگه نمیدونم وقتی طب سنتی میگه حتنا یه تاثیری داره

صفحات زیاده من یکم امروز بی اعصابم نمیتونم همشو بخونم ب جواب برسم... پسر من سن استخوانش 2سال عقبه و ...

سلام 

ببخشید برای قد پسرتون چیکار کردید؟

الان چقدره قدش؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو  8سالگی سینه ه ...

سلام الان دخترتون قدش چند شده؟

چه کارایی انجام دادی؟ لطفا تجربیاتت رو بگو 

سلام  ببخشید برای قد پسرتون چیکار کردید؟ الان چقدره قدش؟

سلام

هیچی همچنان در تلاشم ولی حاضر نیستم هورمون تراپی کنم چون خطرش بیشتره

دنیا پره از ادمای موفق با قد متوسط سالم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام دختر منم ۹ سالگی بلوغ زود رس داشت قدش هم کوتاه بود بردم دکتر غدد دو سال آمپول هورمون رشد زدیم ت ...

ببخشید یعنی بعد از پریودی آمپول زدید؟؟

چقدر رشد کرد؟

چند بود قدش چند شده؟

سلام هیچی همچنان در تلاشم ولی حاضر نیستم هورمون تراپی کنم چون خطرش بیشتره دنیا پره از ادمای موفق ب ...

الان قدش چقدره؟؟