2777
2789

گواهینامه دارم ولی پشت فرمون ننشسته بودم تا الان یک ماهی میشه گاهی وقتا ظهری که خلوت بود میرفتم تمرین که خوب یاد بگیرم آرزومه بتونم رانندگی کنم بار آخر که هفته پیش بود ظهر ماشین برداشتم رفتم جاده نزدیک خونمون تمرین یهو یه ماشین میخواست از کنارم رد بشه منم خیلی کنار گرفتم حواسم پرت شد رفتم رو چندتا آجر کنار خیابون ریخته بود لاستیک ترکید صداش هم خیلی ترسناک بود 😢 خیلی ترسیدم وحشت کردم دیگه به شوهرم زنگ زدم فورا اومد از اون روز انگار ترس به دلم افتاده بیاین دلم قرص کنید 😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی غصه خوردم وقتی برگشتم خونه ظهر بود تا شب از ناراحتی خوابیدم دپرس و بدحال بودم

نه من اومدم گفتم بابا ماشینو کوبیدم گفت جشممون روشن ماشین واسه تصادفه عیب نداره منم جسورتر از قبل

نمی‌دونم چرا اصلا یهو رفتم رو آجر چرا همچین اشتباهی کردم

پیش میاد طبیعیه تا وقتی که هنوز خیلی وارد نشدی بلاخره باید یه جاهایی متوجه بشی اشتباهات کدومن صد سالم آموزش ببینی تا خودت تجربه نکنی فایده نداره 

جانم

میگم عزیزم موقعی که میخایم تقاطع دور بزنیم بعد اینکه راهنما زدیم و وایسادیم فرمون باید بدم یا نه همون حین حرکت فرمون بدم بعد چقدر باید فرمون بدم که تو لاین سبقت نرم

من از بس استرس میگیرم بیخیال رانندگی شدم بابا مگه قراره چقدر عمر کنم

آفرین وقتی قرار نیس زیاد عمر کنی استرس چی رو داری نهایتش میزنه به دری دیواری کسی می‌میریم دیگه استرس ندارد پس

تنهایی نرو تمرین خو

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

پیش میاد طبیعیه تا وقتی که هنوز خیلی وارد نشدی بلاخره باید یه جاهایی متوجه بشی اشتباهات کدومن صد سال ...

چیکار کنم انگار با این اتفاق از رانندگی زده شدم اصلا