2777
2789

بخدا میخوام فقط درد دل کنم با یکی با جون کندن پول جمع کردم ذره ذره طلا خریدم با شوهرم دوتایی کار کردیم مرداد تصمیم گرفتیم بفروشیم کاارسوم راه بندازیم جنس خریدیم لوازم کافیشاپ به کافیشاپا  بفروشیم 116 گرم طلا رو فروختم 420 تومن 30 تومنم وام گرفتم 450 تومن از مرداد تاحالا 30 تومن سود کردیم اگر طلاهامو داشتم 170 تومن سود میکردم حالم خیلی بده تپش قلب دارم دلم واسه بچم میسوزه خدا لعنتم کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه بده انقدر با قیمت سود طلا مقایسه نکن 

کس میدونست که طلا انقدر گرون میشه؟! اگر طلا میگرفتی و میومد پایین چی  ! طلا مشخص نمیکنه حرص نزن همش شانسه 

کارتو ادامه بده هر چی جل تر بری سود بیشتر میکنی غصه نخور 

تن خودت وخانوادت سلامت این فکراچیه میکنی 

توهمین مدتم خیلیاورشکست شدن خیلی هابیماری لاعلاج گرفتن 

خیلی هاطلاق گرفتن خیلی هاعزیزشون روازدست دادن 

پس ناشکری نکن 

هرروزباخوشحالی وامیدواری به خداتلاش کن به داشته هاتون فکرکن 

هعیییی خواهر ما خونه فروختیم ۷۰۰ میلیون با پولش وام گرفتیم که خونه بهتر بخریم. خونه شد ۲_۳ میلیارد . یعنی ما پول خودمون با وام بذاریم روی هم نمیتونیم خونه قبلی رو بخریم.

حق داری ناراحت بشی . منم خیلی  ناراحت بودم. قلبم درد گرفت . با خودم گفتم بدبخت الان اگه از این غصه بمیری چی میشه؟؟؟ هیچی. بعد چندماه شوهرم زن میگیره همه چیز می مونه برای اون

ناراحت نباش عزیزم تو تنها نیستی ماهم تابستون ۵۰ گرم طلا فروختیم که ۲۰ گرمش قرض بود اون موقع ۲۰ گرم میشد ۷۰ میلیون ولی با نرخ الان باید ۱۱۰ پس بدم طلاهای خودمم بی ارزش فروختم واسه یه پراید قراضه 

چاره چیه عزیزم من طلاهام و گرمی 2300 بود خریدم وقتی فروختم 3580 بود تو هم حتما ارزون تر خریده بودی زیاد فکرشو نکن جونیم پول میاد و میره اینم برامون میشه یه تجربه که بی گدار به آب نزنیم فدای سر سلامتی بچه هامون دنیا همینه بالا و پایین داره دیگه