2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595808 بازدید | 6484 پست
خانمها کسی اینجا می دونه چه طور میشه از دکتر رزاقی آذر نوبت گرفت ؟

عزیزم خانم دکتر فکر میکنم تهران هستند من شمارشان ندارم بزن گوگل .من کلیپ و سخنرانی و اینا زیاد ازشون گوش کردم

.کاملا هم حرفاشون ثابت .۹سال به بالا پریود را طبیعی میدونن برای بچه های الان. خیلی کم آمپول های تاخیر و هورمون رشد را میدن مگه بچه واقعا بهش نیاز داشته باشه. 

بازم بزن گوگل ببین میتونی شماره پیدا کنی البته اگه میتونی بری تهران .راحت هم فکر نکنم نوبت بدن .مثلا چند ماه باید منتظر بمونی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای عزیز،چون اینجا همه تو سن میانگین ۸سال دارن ،میخواستم بدونم بچه هاتون تک و توک تو ...

دختر من الان ۱۱ سال داره و جوشم داره . ۸ سالگی هم بازوهاش پر جوش بود .روغنتون را عوض کنید. خیلی فرق میکنه .روعن کنجد یا ارده بگیرید.دختر من آلرژی به شیر داشت و من جدیدا فهمیدم جوش هاش ۸۰ درصدش به خاطر مصرف شیر زیاد .شیر را قطع کردم جوش های صورتش  تمام شد .ولی بستنی بخوره یا سالاد با سس دوباره تک و توکی در میاد .

سلام مامانا

دکتر غدد درجه یک تو تهران کسی بهم معرفی میکنه..تیرویید دخترم کنترل نمیشه

دکتر های کرمانشاه اصلااااااا خوب نیستن

خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

شماروبه خداقسم ازشوهرت بپرس اگه بچه خودتون هم دچاربلوغ زودرس بشه آمپول توقف بلوغ میکرولین میزنیدیامیزاریدسیرطبیعی بلوغش روطی کنه فقط صادقانه بگین جواب بدن چون واقعا درمانده شدم دخترم سینه ش کمی پف کرده ازهبت سال وچهارماهگی فهمیدم وسن استخوانیش سه سال بزرگتره.

شماروبه خداقسم ازشوهرت بپرس اگه بچه خودتون هم دچاربلوغ زودرس بشه آمپول توقف بلوغ میکرولین میزنیدیامی ...

هفت سال وچهارماهگی چندماه رفت ورزش پفه خوابیداما بازورزش نکرددوباره پف کردسری اول یه سال بزرگتربودسن استخوانیش چهارماا دیگه سه سال بزرگترشد

دختر من از ۷ و نیم سالگی سینه هاش رشد کرد و الان ۱۰ سالشه دوسال آمپول واریوپپتیل تزریق می کنه الانچند تا تار مو رو اندام تناسلیش داره و بوی عرق هم داره ولی الان چند روزه عفونت قارچی دارن دارو مصرف می کنه ترشحات به رنگ آب داره که کمی به زردی می زنه و امروز حس کردم اندازه ی سر کبریت ترشح سفید رنگ پنیری داشت آیا اینا طبیعیه 

سه سانت رشد قدی داشتن . البته این تزریق ها فقط بخاطر به تعویق انداختن پریود هست . بالاتر گفتم که دکت ...

بخشید اسم دکتر دخترتون چیه؟

و الان دخترتون چند سالن؟ 

قدش چقدره؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
دختر منم دوماه دیگه ۹ساله میشه سینه هاش جوانه زده ۳۷کیلوئه و ۱۴۲ قد بنظرت باید پیگیری کنم؟ چه دک ...

قدش خوبه خوشبحالتون بنطرم دخترم با 144 پریود میشه 

دختر شما تا بخواد پریود بشه 150 و خورده ای شده شایدم 160 

ببخشید من خیلی دیر سر به این تاپیک میزنم هنوز هورمون رشد لازم نشده آرژنین هم مارک فور اِور میدم ...

اگه میشه جواب بدید ارژنین مارک فوراور از کجا میگیرید من میخوام ولی حای مطمعنی سراغ ندارم ازش بگیرم