2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595815 بازدید | 6484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه بعد پریود رشد قد متوقف میشه؟؟

شاید کمتر بشه ولی فک نکنم متوقف بشه چون

من ۱۳ ..۱۴ سالم بود کلاس هفتم بودم پریود شدم اونموقع ۱۶۰ بود قدم

ولی بعد پریودم 9 سانتم بیشتر شد 

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
وااای دختر منم قدش بلنده هنوز هفت سالش نشده .عصبی هم شده چکاااار کنم استارتر تو روخدا بهم بگو چکار ک ...

عصبی شدن ک علت بلوغ نیست چند تا علامت باید باشه ک بشه اسمش بلوغ بزاری .. با یه روانشناس کودک صحبت بعید میدونم بلوغ باشه

۲ سال این کارا انجام دادم ولی روند بلوغ  شدید تر شده

انقدر قضیه رو برای خودت و دختر گلت سخت نکن، اگه از لحاظ جسمی درمانش نتیجه نمیده، بجاش از لحاظ روانی آماده اش کن، وقتی خودت با آرامش آن رو بپذیری دخترت هم با این مسأله کنار میاد، تمام دخترهای خانواده من ۸ سالگی پریود شدن، بازی های بچگانه اشون رو هم داشتن، شما هم بهتره کم کم دخترتون رو آماده کنید آن رو به عنوان یه رویداد طبیعی در زندگیش بپذیره

مگه بعد پریود رشد قد متوقف میشه؟؟ شاید کمتر بشه ولی فک نکنم متوقف بشه چون من ۱۳ ..۱۴ سالم بود کلاس ...

عزیزم متوقف نمیشه ولی رشد محدود بین ۲ تا ۱۳ سانت اگ قد ۱۴۲ پریودبشه  به نطرتون قدش بلند میشه؟؟ اونا ک میگن ۹ سالگی پریود شدیم و الان ۲ متریم مطمعنا قد بلوغ شون خیلی بلند بوده 

انقدر قضیه رو برای خودت و دختر گلت سخت نکن، اگه از لحاظ جسمی درمانش نتیجه نمیده، بجاش از لحاظ روانی ...

ما اینجا داریم با ماورایی ک مشکل مشابه دارن صحبت میکنیم قرار نیست ک بچه ها چیزی بدونن بعید میدونم بچه ای ۸ ۹ ساله پریود بشه و بلد راحت بازی بچگانه کنه ... نمیخوام وقتی بزرگ شد منو مقصر بدونه ک چرا درمانش نکردم و کوتاه موند

نه خدا رو شکر هنوز نه ولی یه کوچولو ترشح دیدم خیلی کم البته  این ترشح ها حدودا ۶ ماه تا ۱ سال ق ...

دختر من همسن دختر شماست تمام علایم بلوغ رو داره حتی ترشح هم داره  یعنی شش ماه دیگه پریود میشه ؟ الان قدش ۱۴۸ هست به نظرتون قدش نهایت چقد میشه  بعد از پریود ؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
قدش ک خیلی خوبه برا پسر  داداش خودم الان ۱۴ سالش همیشه قدش میگرفتم ۱۲ سالگی قدش ۱۵۴ بود الان ما ...

خوب وقتی قد سن وزن و موی زائد کنار هم میزارم نشانه خوبی نمیبینم 

اگه بلوغ شروع شده باشه نهایت تا ۴ سال دیگه قد میکشه 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دختر من همسن دختر شماست تمام علایم بلوغ رو داره حتی ترشح هم داره  یعنی شش ماه دیگه پریود میشه ؟ ...

شاید با قد ۱۵۰ یا ۱۵۲ پریود شه قد نهایی هم حدودا ۱۵۷ تا ۱۶۴  دیگه ژنتیک ش مهم ک چقد بزرگ بشه البته صفحات رشد هم  اگ زود بسته نشه رشد میکنه

خوب وقتی قد سن وزن و موی زائد کنار هم میزارم نشانه خوبی نمیبینم  اگه بلوغ شروع شده باشه نهایت ...

از اول بلوغ پسرا تا اخرش ۳۰ سانت حدودا قد میکشن ..سن استخوانی ش اگ با سن خودش هماهنگ بود دیگه مهم نیست قد میکشه و بلند میشه شاید ی مقدار زودتر از دوستاش بلوغ برسه