2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595794 بازدید | 6484 پست
به جز دیفرلین هورمون رشد نزدید ؟ماهی یک سانتی متر رشد فقط با مکمل ال آرژنین و کلسیم داشته؟دز و مارک ...

ببخشید من خیلی دیر سر به این تاپیک میزنم

هنوز هورمون رشد لازم نشده

آرژنین هم مارک فور اِور میدم هر روز عصر نصف ساشه 

فرص کلسیم هر شب یک تا دو ساعت بعد از شام مارک لیتولگزال

چقدر کامل و خوب همه ی مسائل را توضیح دادید من تو ۸ ماه گذشته خیلی مطالعه کردم و شاید بتونم بگم امروز ...

سلام عزیزم

عاجزانه ازت میخوام جوابم رو بدی 

دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفال آزمایش کامل هورمونی و عکس مچ دست نوشت که همه ش نرمال بود، و اصلا علایم بلوغ رو هم نداشت، دیگه دکتر  گفت برای بلندتر شدن آمپول رشد (سیناتروپین) تزریق کنیم، من ۳ هقته س آمپول رو تزریق میکنم برای دخترم ، امشب دیدم لباسش بوی عرق خیلی تندی میده ، خیلی خیلی ترسیدم، ممکنه علایم بلوغ باشه؟ ممکنه این آمپول باعث بلوغ زودرس شده باشه؟ تو رو خدا جواب بدید

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم به طور طبیعی بعد از پریود با هزار مکمل اگه بچه چیزی حدود ۶ سانتی متر با هزار سختی رشد کنه ...

سلام عزیزم شما ک خیلی تجربه داری بنطرنون هورمون رشد عوارصش بیشتره یا ضد بلوغ 

من هورمون رشد نزدم خودم حس میکنم دخترم 146 147 بشه در نهایت یا حداکثر 150 

خودم 152 خواهرم 150 عمه هاش همه همین حدود یه عمه هم داره 145 شاید هم کمتر 

میخوام تا ترشح و لکه بینی دیدم برم دیفلزین بزنم بنطرتون کار خوبیه یا ن 

چون از الان بزنم ک جلوی رشدشو میگیره موی کرکی داره،، تا الان ب دیفلرین هم فکر نمیکرذم چون خیلی تزسو هستم هورمون هم میترسیذم برنم ولی الان میگم باز دیفلرین بهتر از هورمونه 

البته میخوام از طب سنتی استفاده کنم تا حای ممکن سرعت بلوغشو کم کنم با همون شاطره و... 

دخترم آسم دازه تا ارژنین بخوره حمله بش دست میده یعنی یه ارژنین ساده هم نمیتونه بخوره حساسیت رو بیشتر میکنه لعنتی 

زینک هم یه چند روزیه دارم میدم ولی قطعش میکنم میترسم بلوغش و جلو بندازه فقط کلسیم و اهن میدم 

شما گفتی امگا 3 خوبه؟؟؟؟؟ چاق نمیکنه؟؟؟؟؟؟ دخترم وزنش زیاده نمیخوام چاقتر بشه 

هیچ اشکالی ندارد عزیزم ‌ال آرژنین ۱۰۰۰ بخر .یک ماه بده ببین نتیجه چی میشه .وزنش رو هم بالا میبره . م ...

تو طب سنتی ک سرکه ضد بلوغه، خیار و گوجه و، البته گوجه رو تو رژیم یه دکتر غدد دیدم ک هر روز یه دونه بخوره 

عرقیجات خنکی مثل شاطره و خاکشیر و کاسنی 

ماساژ با روغن زیتون ک بدن مرطوب بشه چون هرچی مزطوبتر باشه رشد بیشتره 

سکنجبین ک چند جا دیدم خیلی خوبه برای ضد بلوغ 

یه چند تا نکته دیگه هم بگم از تجربه این ماهم  حجامت دخترت را ببر .یک در میون بادکش کمر را انجا ...

بنطزم  وقتی بچه ها پریود شدن تا 1 سال تا میتونن بایدبشون گرمی داد مثلا خرما و کنجد و زنجبیل ولی قبلش ن، الان میگن تا میتونید گرمی ندید قبل بلوغ ولله من موندگ اخر چکار کنمم

یه پیجی هست تو تل گرام فکر کنم اسمش young fit ورزش میده برای افرایش قد بعد بلوغ، فیلم هاش رایگان تو یو تیو پ هست اسمش آرینه 

البته هر چند ماه دوره افزایش قد میزاره رزیم تغذیه هم میده چیکار کنید چیکار نکنید 

یه خانمی خواهرش بعذ بلوغ تو 3 ماه دو سانت یا 3 سانت رشد کرده بود همینجا گفت من اشنا شدم

سلام عزیزم عاجزانه ازت میخوام جوابم رو بدی  دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفا ...

سلام عزیزم هورمون رشد اگر به اندازه باشه ترسی نداره بلوغ رو هم جلو نمیندازه شما بهترین وقت به فکر افتادید و خوب موقعی از سال سال هم شروع کردید چون تو پاییز کمترین رشد را دارن حالا که شروع کردید بدون نگرانی تا وقتی که تاثیر داره ادامه بدید فقــط حواستون باشه اگر خوابش به موقع باشه فعالیت هم داشته باشه و شیرینی نخوره به جاش چیزای پروتئینی بخوره بهتر نتیجه میگیرید 

برای بلوغ هم نگران نباشید اول سینه ها جونه میزنه بعد موی زاید و بعد دو سال یا بیشتر آخرین مرحله قبل از پریودی ترشح سفید هست که معمولا شش، ماه بعدش پریود میشن اصلا من تا حالا ندیدم هیچ علائمی نداشته باشه یه دفعه پریود بشن 

هورمون رشد بیشترین تاثیرش دو ماه اول هست بعد بدن در برابربش  مقاوم میشه اما برای بعضی ها خوب جواب میده تا دو سال هم هر ماه رشد میکنن

دختر من بعد پریودی براش زدیم دو سه ماه اول سه سانت بلند شد اما دیگه متوقف شده حالا نمی دونم برای پاییز هست یا دیگه رشدش تموم شده کاش یه راهی بود که فقط سه سانت دیگه اضافه کنه 

طبق تجربه ای که من کسب کردم نباید برای قد بچه ها اونقدر صبر کنیم تا پریود بشن بعد فکر کنیم که فلانی رسد کرده اینم رشد میکنه 

اگر بچه ای از اول رشدش کم باشه بعد از پریودی بدتر هم میشه اون بچه هایی که ده سالشون هست قدشون ۱۴۶ هست خوب چون تو مدت کمتری این قدر رشد کرده بعدا هم رشدش، بهتر هست نسبت به کسی که دوازده سالشه ۱۴۸ هست 

بزرگترین و مهترین نکته اینه که قد بچه کوتاه باشه و علائم بلوغ داشته باشه اما جهش رشدی نداشته باشه قدش،بلند نمیشه هر کاری میخوایید انجام بدید تا وقت بلوغ تمام نشده و پریود نشده انجام بدید ومنتظر رشد زیاد بعد از پریودی نباشید اونایی هم که رشدشون بعد پریود زیاد بوده دلایل زیادی داره که برای همه کس اتفاق نمی افته و اصلا روش حساب نکنید 

اما اگر قدش کوتاه هست ولی علائم بلوغ نداره ممکنه با شروع بلوغ جهش داشته باشه و جبران کنه کمبود رشدش را اینطور بچه ها علائم بلوغ ندارند و تا سن سیزده چهارده سالگی پریود نمیشن و قدشون به حد متوسط میرسه الان هم کلاس دختر من سیزده سالش هست قدش هم ۱۴۵ هست اما هیچ علائم بلوغی نداره خوب به نظر من از، همین حالا اگر بلوغش شروع بشه دو سال طول میکشه حداقل سالی ۵ سانت هم که رشد کنه تا پریودی ۱۰ سانت بلند تر میشه قدش ۱۵۵ یا ۱۵۶ میشه این حد اقلش هست تازه اگر جهش هم داشته باشه مثلا سالی هفت سانت رشد کنه نزدیک ۱۶۰ میشه 

[QUOTE=320508214]طبق تجربه ای که من کسب کردم نباید برای قد بچه ها اونقدر صبر کنیم تا پریود بشن بعد فکر کنیم که فلانی ...[/QUO

تا بچه ها کوچیک هستند تلاش کنید کمبود قدشون از نمودار را جبران کنید و به بعد از بلوغ موکول نکنید 

این را نمی دونم درسته یا نه اما به نظر من بهترین زمان برای جبران قد فصل پاییز هست که رشد بچه ها متوقف میشه تو فصل پاییز اگر میخوایید تقویتی بدید یه سانت هم که هر سال جبران بشه بعد چند سال یه عدد قابل توجه میشه 

من چند نفر را میشناسم فعلا به بچه شون که دختر هست از اول و تمام سال زینک و مولتی ویتامین میدن فعلا که قدشون خوب هست ولی هنوز هشت سالشون هست و معلوم نیست که رو بلوغشون تاثیر بذاره یا نه باید صبر کنیم ببینیم نتیجه چی میشه

[QUOTE=320508214]طبق تجربه ای که من کسب کردم نباید برای قد بچه ها اونقدر صبر کنیم

تا پریود بشن بعد ف ...

و در آخر ژنتیک خیلی مهم هست از بچگی قیافه ی بچه ها مشخص هست به کی رفتن و آخرش هم میشن مثل همون برای ما که همینطور شد از کوچیکی میگفتن این به فلانی رفت و کم شانسی من این که دختر من اندازه ی همون هم نشد حالا اگر خدا بخواد یکی دو سانت بعدا رشد کنه 

سلام عزیزم عاجزانه ازت میخوام جوابم رو بدی  دخترم ۸ سالشه با قد ۱۱۹ بردمش دکتر متخصص غدد اطفا ...

نه عزیزم علائم بلوغ نیست احتمالا واکنش بدنش به داروها است نترس و طبق نظر دکترت پیش برو .این آمپول قبل بلوغ تاثیر زیادی تو قد داره بعد بلوغ تقریبا اثر خاصی ندارد.

تو طب سنتی ک سرکه ضد بلوغه، خیار و گوجه و، البته گوجه رو تو رژیم یه دکتر غدد دیدم ک هر روز یه دونه ب ...

بله سکنجبین خاصیت ضد بلوغ داره .البته میگن تو اینکه صفحات دیرتر بسته بشه هم اثر داره .البته سکنجبین طبی . ببین عزیزم من گفتم گرمی برای افزایش قد خوبه .نگفتم ارتباطی با بلوغ داره .سردی بدن باعث میشه رشد قد کمتر بشه .دغدغه من بعد از دوران بلوغ است نه قبل از بلوغ .

و در آخر ژنتیک خیلی مهم هست از بچگی قیافه ی بچه ها مشخص هست به کی رفتن و آخرش هم میشن مثل همون برای ...

سلام عزیزم دلم برا حرف زدن با شما تنگ شده .من خداروشکر آرامش خیلی عجیبی به دست آوردم دیگه قد دخترم‌را مقایسه نمیکنم و پذیرفتم .نمیگم تلاش نمیکنم ولی دیگه خودخوری ندارم  .از برج ۷ دیگه باشگاه نرفت ولی طناب میزنیم روزی ۱۰۰ یا ۲۰۰ یا نهایت بعضی روزا ۳۰۰ تا کلا ۵ دقیقه هم طول نمیکشه .بارفیکس هم میگن فقط دست ها بلند میشه که دختر من‌اندازه ۲۶۰ تومنی که پول میله بارفیکس دادم .۲۶ بارم ازش آویزان نشد 🤣🤣قدش همون ۱۵۱ .امروز به من می‌گفت مامان دست من و شما چه قدر فرق داره دست هامون‌را گذاشتبم‌روی هم دخترم خیلی دستش از من کوچک تر. گفت مامان یعنی دستم همینقدر میمونه .منم گفتم همین اندازه هم خیلی خوبه به جاش خوشگلی و خوشگلی تو رو هیچ کس نداره .غم که داره ولی چاره چیه .

راه حل جدیدی هم دیگه ندارم مدتهاست دیگه تحقیق هم نمیکنم دکتر هم نرفتم .مکمل ها هم هر کدوم در هفته دو تا دونه میدم .که کاش دیگه نمی‌دادم. ضررش بیشتر منفعتش.تقریبا هر ۴ یا ۵ ماه یه سانت بلند میشه تا خدا تا کی همراهیمون کنه.

بنطزم  وقتی بچه ها پریود شدن تا 1 سال تا میتونن بایدبشون گرمی داد مثلا خرما و کنجد و زنجبیل ولی ...

ببین عزیزم من درباره قبل بلوغ اطلاعات زیادی ندارم .که اگه داشتم اینهمه سختی و غم خودم و دخترم تجربه نمیکردیم 

میدونم کاکائو   شیرکاکائو   سوسیس کالباس   پفک چیپس 

تخم مرغ ماشینی   مواد غذایی که تاریخ دار هستند یعنی موادنگهدارنده دارند  تا حد امکان به دخترتون ندید .یا کلا ندید .ولی دیگه گوجه وخیارسبز و اینا من نگفتم که ندید. ما بحثمون درباره بلد بلوغ و افزایش قد بود .بعد بلوغ خواهر ممکنه بچه ۱۸ روزه یا ۲۰ روزه پریود بشه پس مسلما خوردن سردی بد و زود به زود پربود میشه که باید تو غذاها میل با سمت گرمیجات باشه ولی منع مصرف ندارند کلا همه چی بخورن سردی کمتر بخورن .