2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595815 بازدید | 6484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید میشه  در مورد ورزش بیشتر توضیح بدید

عزیزم مربی های بدنسازی اگر حرفه ای باشند براحتی میتونن با حرکات اصلاحی ورزشی اسکلت بدنی را در شکل درست قرار بدن یا افزایش قد یا لاغری یا چاقی یا درمان و بهبود درد دیسک و ارتروز 

ما متاسفانه فک میکنیم بدنسازی فقط پروش اندام و لاغریه درصورتی که خیلی گسترده اس 

البته البته البته مربی باید باسواد باشه و حرفه ای و تا زمانیکه صفحات رشد بسته نشده میتونه قد افزایش بده فقط صبر و حوصله میخواد وپشتکار

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اوکی چه خوب  چطوری بدونم مربی تخصص داره؟ مدرک خاصی باید داشته باشن؟

مدرک که خوب درجه دو و سه دارن ولی اینکارا بیشتر تجربه زیاد و مطالعه خودشونه 

تنها راه فهمیدنش هم اینه از شاگردانش پرس و جو کنی اونا چه نظری دارن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

چه امپولی میزنه امپول واسه قدش یا دیرتر شدن پریودش؟

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
۸ سال و ۲ ماهش بود ک سینه هاش جوان زد و رشد قدی ش زیاد میشد من دوباره دکتر بردم عکس مچ دست انداختم ا ...

سلام عزیزم من دیروز تو تاپیک شما بودم نگران دخترم شدم ۶ سال و۸ ماهشه قدش بلنده ۱۲۵ و وزنش ۲۵ .از اونجایی ک متخصص غدد نداریم تو شهرمون .با پزشک آنلاین تماس گرفتم .گفت شروع بلوغ با جوانه زدن سینه هاس ‌.اگه زیر۹ سال سینه هاش جوانه زد یعنی بلوغ زودرس اون‌موقع بیارش ک چک بشه.چندبارم پرسیدم اون‌موقع دیر نیست گفت نه.

خواستم از شما بپرسم ک تجریه دارید .بنطرت بحرفش اعتماد کنم یا نیازه ک ببرم ی شهر دیگه برای دکتر. 

بانی‌مد دوباره یه بازی جدید گذاشته که کلی کدتخفیف خفن و تا 100% تخفیف داره!

🤩روی گرد ونه بزن بعد شمارت واردکن و بچرخون:

https://Bnmd.ir/AD?id=548438

لطفا برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید #سلامتی_پرنده ام
دختر من همسن دختر شماست تمام علایم بلوغ رو داره حتی ترشح هم داره  یعنی شش ماه دیگه پریود میشه ؟ ...

عزیزم بلوغ پسرت چه نشانه های داشت ؟؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام من چند صفحه خوندم همش در مورد بلوغ زود رس دختر ها بود لطفا کسی از بلوغ زود درس پسر ها هم اطلاعا ...

موی زیر بغل و تناسلی  و تغییر صدا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
سلام دختر منم ۹ سالگی بلوغ زود رس داشت قدش هم کوتاه بود بردم دکتر غدد دو سال آمپول هورمون رشد زدیم ت ...

قدش رشد کرد ؟ چند سانت 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c