2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست
دخترا توی شرایط عادی سن ۱۲ تا ۱۴ سالگی پریود میشن ولی قدشون تا ۱۸ سالگی بلند میشه. میگن شب ازدواج و ...

شب ازدواج و زایمان واقعا درسته اصلا هم به سن ربط نداره چرا ؟واقعا واسه خودمم اتفاق افتاده ..مثلا قبل زایمانم دستم به بالای کمدم نمی‌رسید اما بعد زایمانم می‌رسید همیشه برام سوال بود 

استارتر عزیزم سلام

دخترم دو ماه دیگه ۸ ساله میشه، کمی توپوله و کلا سینه هاشبرحسته و چربی داره،چیزی که منو نگران کرده موهای خییییلی ریز و کرکی زیر بغلشه، ناحیه تناسلی هیچ مویی نداره، وقتی عرق کنه اگه از نزدیک بو‌کنم خیلی کم بوی عرق کس میکنم، نمی‌دونم باید نگران باشم یا نه؟

در ضمن خواهر زادم از ۵ سالگی بلوغ زودرس داشت و سه سال آمپول زد فکر میکنم ۱۴ سالگی پریود شد و الان ۲۱ سالشه و قدش ۱۷۵ هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم همه اینا بی ک گفتین خورده ولی دخترم کمکاری تیروید داشت ک علت اصلی ش این بود 

سلام اسی نترس من خودم دقیقا مث دخترشما پیش رفتم البته فرق من و دخترشما این بود که دخترشما، شمارو سالم درکنارش داره که بابتش ازخدا روزی هزاربارشکرش کن وخوشبحال دخترگلت انشالله همیشه صحیح وسالم درکنارهم باشید، من هفت سالم بودمادرم بخاطر سرطان گوشه بیمارستان بود کم کاری تیروییدم داشتم علایم بلوغم کم کم ظاهرمیشدن دقیقا هم سن الان دخترتون بودم مادرم فوت کرد زمانی که کلاس دوم بودم سینه هام جوونه زد درد داشتم هرکیو میدیدم بهش میگفتم جای سینه هام غده داره درد داره هیچکس روش نمیشدبگه سینه هات داره بزرک میشه خوب من به داداشم به بابام میگفتم اونام یا چیزی نمیگفتن یا دعوام میکردن کلاس چهارم پریودشدم چنان ترس داشتم که حد نداشت اون موقع بابام زن دومشوگرفته بودتا دوسال چیزی نگفتم هرجا مینشستم خونی میشدفرار میکردم همیشه تو اون دو سال بیشتر دامن مشکی میپوشیدم جایی که مینشستمم تیره که دیده نشه نمیدونم زن بابام چجوری بنده خدا متوجه شدبرام توضیح داد نوار بهداشتی برام خرید به بعد راحت شدم اینم بگم توی خانواده ما من از همه قدبلندترم حتی ازبرادرام قدم 168به نظرم بازم خودت میدونی این آمپولهای هرمونی رو نزن من حتی توی اقوام دیدم که 17سالگی پری شدن که همسن و سال خودمن ولی قدشون کوتاه مانده،الان دخترای خواهرم یکی به باباش رفته قدبلندیکی به خواهرم قدکوتاه اینا به ارث ربط داره، الان پسرم 11سال و یک ماهشه قدش164 فقط داره دراز میشه ماهی یک سانت قدش رشد داره اون یکی پسرم ماهی یک کیلو چاق میشه الان هم سن دخترشماست 44کیلوئه قدشم150راستی پسربزرگم تیروئیدداره امکان داره از تیروئیدقدش خیلی بلندبشه؟ چون کم خونی جفتشون دارن دکترشون گفت پسربزرگمو ببرم دکترغدد که ببینن چرا رشدقدیش اینقدرسریع داره اتفاق میفته وزنش گفت خوبه 40کیلوئه ولی به قدش گفت نمیخوره کمبود داره، اگرچیزی درمورد رشدسریع قدمیدونیدبه منم بگید؟ حالا جالبه طرف پدریشون همه قدبلندن مادرشوهرم هیچی نباشه180هست یا برادرشوهرام بایدحدودی 190یابیشتر باشن شوهرخودم 178که از همه کوتاهتره تاجای شونه های اونای دیگس دکترشون اینم ازم پرسیدگفتم گفت امکان داره ارثی باشه ولی ببر و منم همچنان یکم ریلکس

سلام اسی نترس من خودم دقیقا مث دخترشما پیش رفتم البته فرق من و دخترشما این بود که دخترشما، شمارو سال ...

هرکی موردی مث بچه من داره بگه برام توضیح بده چیکارمیکنن که قد روال عادی خودشو بره میخوام بدونم که اینم آمپول یا هورمون درمانی داره لطفا راهنماییم کنید

من اخرای کلاس دوم بودم سینه هام رشد کرد کلاس پنجم پرویی شدم الان قدم ۱۶۷  هست قدیمها دختراشون زود شوهر میدادن چون همه زود بلوغ میشدن 

قد هم به ژن بستگی داره

الکی آمپول نزنید هزار عوارض داره بزارید بدن  و ریتم خودش رشد کنه 

مگر اینکه لاغری مفرط یا چاقی مفرط باشه دکتر بریم کاری به بلوغ نداشته باشین

عزیزم من دخترم را دکتر بردم گفت تنها نشانه بلوغ رشد سینه اس،موی زاید وچاقی ربطی به بلوغ نداره  ...

سلام عزیزم

دختر من توپوله ولی هرچی دست میکشم سفتی حس نمیکنم، موی زیر بغل خییییلی کم داره و کرکیه،کمی تیره س به سختی دیده میشه، به نظرت بلوغه؟ خییییلی کم هم عرقش بو میده خیلی کم

سلام کاشکی منم همچین مامانی داشتم . منم ۹سالگی پریود شدم از ۷سالگی یه دونه از سینه هام جونه زد . الا ...

باز شما خوبی، من ۱۵۰ هستم، با اینکه ۳۵ سالمه و دوتا بچه دارم هنوز اعتماد به نفسم صفره

سلام عزیزم دختر من توپوله ولی هرچی دست میکشم سفتی حس نمیکنم، موی زیر بغل خییییلی کم داره و کرکیه،کم ...

سلام 

خب همون که گفتم اگه سفتی حس نمیکنی چربیه سینه نیست دخترخواهر منم همینطوری بود 

به گفته دکتر دختر من موی زاید نشانه بلوغ نیست،حتی دختر من به بلوغ رسید وبعد موی زاید اومد

ولی بازم شما به تغذیه صحیحش برس که قدش کوتاه نمونه حتما سبزی وسالاد وشیر تو برنامه غذاییش باشه گردو فندوق اگه تواناییشو داری هر روز بهش بده 

بهترین ورزشم برا رشد قد بپر بپر هست تو خونه یه بالشت بذار به حالت بازی بهش بگو روش بپر بپر بکنه حتی خودتونو همراهیش کنید تا ذوق کنه

سلام اسی🌹

ممنون از تاپیک خوبت

یه سوال دارم

زود خوابیدن بچه ها(مثلا از دو سالگی ۹ شب بخوابن به مدت ده الی دوازده ساعت) وتغذیه سالم داشته باشن ، تاثیری در اینکه دچار بلوغ زودرس نشن داره؟؟؟؟

سلام  خب همون که گفتم اگه سفتی حس نمیکنی چربیه سینه نیست دخترخواهر منم همینطوری بود  به ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت ،حتما اینایی که گفتین رو انجام میدم، دخترم خیلی متناسب بود ولی دوران کرونا خیلی چاق شد، تو برنامه غذاییش آجیل داره همیشه ولی چون شنیدم گرمی مضره موندم بخوره یا نخوره ،از امروز تشویقش میکنم به لاغر شدن

منم 8سالگی علائم بلوغ توبدنم ظاهرشدو10سالگی پریودشدم وقدم اونموقع 153بودتغذیه مم خوب وزنمم خوب بودتو ...

سلام عزیزم.. بله شربت کلسیم و ویتامین دی میخوره سعی میکنم از نظر تغذیه با وجود بد غذایی ک داره خیلی بهش برسم انشالله ک به ۱۶۰ برسه