2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601682 بازدید | 6592 پست

دخترم ۱۱سالشه ۳ماه پیش دکتر غدد بردم و عکس مچ دست انداخت وگفت عکسش باسنش یکیه ولی گفت چون وزن وقد تولدش کم بوده هورمون رشد بزن وگرنه احتمالا قدش۱۵۵ حدودا بشه ومن قبول نکردم گفتم با ورزش وویتامین تلاش میکنم به ۱۶۰ برسه کافیه وامیدوارم که برسه اون زمان قدش ۱۳۹ بودودکتر گفت حدود یکسال دیگه پریود میشه احتمالامن دکتر دیگه ای بردم بهش امگاسه و ال ارژنین۱۰۰۰داد وچندتا ویتامین دادالان قدش حدود۱۴۱ یا۱۴۲ میشه وتمام علایم بلوغ رو داره حتی ترشح زرد رنگ الان موندم ال ارژنین رو ادامه بدم یاقطع کنم؟میترسم صفحات رشدش زود بسته بشه با ال ارژنین واقعا موندم چیکار کنم

دخترم ۱۱سالشه ۳ماه پیش دکتر غدد بردم و عکس مچ دست انداخت وگفت عکسش باسنش یکیه ولی گفت چون وزن وقد تو ...

ترشح زرد رنگ رو از کی داره؟

دختر من چهار سال و نیمه از یکسال پیش شورتش یه لک زرد میگیره اینم همونه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پسرم متولد آبان 95 هست قدش 122 خوبه یا کم  البته قدش رو خیلی وقته نگرفتم مطمئن نیستم

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
عزیزم ال ارژنینم میدید یا فقط همینه؟من به دخترم یه ماه دارم میدم ال ارژنین ۱۰۰۰روشبی یکدونه الان مون ...

آرژنین خریدم فقط یه دونه دادم ترسیدم دیگه ندادم ..دخترتون چند سالشه ؟بلوغ زودرس داره؟

دخترم ۱۱سالشه ۳ماه پیش دکتر غدد بردم و عکس مچ دست انداخت وگفت عکسش باسنش یکیه ولی گفت چون وزن وقد تو ...

چون سن استخوانی مطابقت داره قد می‌کشه مگر اینکه تو ژنش نباشه اون فرق می‌کنه

هورمون رشدش چک کردین ببینی کمه؟؟ یکم قدش کوتاه نسبت ب سنش چون علامت بلوغ داره این بد 

اگ پریود نمیشد خوب بود. دکتر دیگه ای نبردین؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام پسرم متولد آبان 95 هست قدش 122 خوبه یا کم البته قدش رو خیلی وقته نگرفتم مطمئن نیستم

نمودار قد پسراس. برای 8 سال و 2 ماه حدودا 129 باید باشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
هورمون رشدش چک کردین ببینی کمه؟؟ یکم قدش کوتاه نسبت ب سنش چون علامت بلوغ داره این بد اگ پریود نمیشد ...

نه نبردم ترسیدم هی عکس بگیرن وازمایش بعد وسواس فکریم دادم من بدتر یه چیزی پیش بیاد

مامان مهرسا جان دقیقا دختر من شرایط دختر شما رو داره 

الان ۹سال و دو ماهشه و علایم بلوغ بوی عرق و رشد سینه داره وقتی ۸سال و نیمش بود متوجه شدم سینه های دخترم جوانه زد و کمی دردناک شده ولی اصلا راجع به بلوغ زودرس چیزی نمی دونستم دقیقا. تولد ۹ساگیش متوجه شدم سینه ها رشد کردن و سریع از یه متخصص غدد وقت گرفتم ایشون گفتن بالای ۹سال برای بلوغ چیزی نمیشه کرد و امگا ۳و ویتامین د ۳ دادن و قدش اون موقع ۱۴۰بود و گفتن ۶ماه دیگه دوباره برم ولی چون تجربه شما رو خونده بودم به نظر یک دکتر اکتفا نکردم و پیش دکتر دیگه ای برم ولی نظر ایشون متفاوت بود دقیقا آب پاکی رو دستم ریختند و گفتن لطمه ی بزرگی به قد دخترم زدم و باید قبل تر می‌بردم عکس مچ دست نوشتن و سونو..توی عکس مچ دست دخترم نوشته کلا با سن مطابقت دارد و حتی تو سونو نوشته رحم با سن مطابقت دارد ولی طبق نظر دکتر سن استخوانی ۱۱ سال و رحم نزدیک بلوغه و گفتن تا یک سال دیگه پریود میشه