2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا یک ماه دارو داده استفاده کنه دوباره بره یعنی امکانش هست با دارو باز بشه؟

گرفتگی رگ رو اصولاً دارو نمیدن چون هر لحظه ممکنه سکته کنه 

اگه یه رگ اصلی باشه با چند تا زیر شاخه معمولا آنژیو میکنن و بالن میزنن بعدم استنت ( فنر) میذارن 

اما اگه سه رگ اصلی بگیره یا دو رگ اصلی + زیر شاخه های متعدد ، باید جراحی قلب باز ( بای پس کرونری) انجام بسه

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
برا یک ماه دارو داده استفاده کنه دوباره بره یعنی امکانش هست با دارو باز بشه؟

دارو باز نمیکنه فقط مانع گرفتگی بیشتر و همچنین مانع حمله و سکته قلبی میشه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
گرفتگی رگ رو اصولاً دارو نمیدن چون هر لحظه ممکنه سکته کنه اگه یه رگ اصلی باشه با چند تا زیر شاخه معم ...

پس چرا به ما برای یک ماه دارو داد؟اگه بلایی سرش بیاد چی

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!

عزیزم به پزشکتون اعتماد کنین چون اون فقط با آنژیو جلو نمیره هزار تا است دیگه مثل نوار قلب و اکو و تست ورزش و.... میگیره و به نتیجه میرسه 

با یه تست همین الان ما نمی‌تونیم نتیجه بگیریم

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

نه عزیزم ربطی به تعداد رگ ها نداره .بستگی به میزان گرفتگی حتی یک رگ اصلی داره . اگر بالای ۷۰ درصد گرفتگی باشه فنر میزنن  اگر زیر ۷۰ باشه قرص استاتین و آسپرین میدن 

اگر نتونن با فنر باز کنن یعنی گرفتگی سفت باشه که فنر نتونه رگ رو باز کنه جراحی باز میکنن  یا موقعی که محل گرفتگی خطری باشه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
نه عزیزم ربطی به تعداد رگ ها نداره .بستگی به میزان گرفتگی حتی یک رگ اصلی داره . اگر بالای ۷۰ درصد گر ...

درصد گرفتگی از کجا متوجه بشم؟

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!