2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601808 بازدید | 6601 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحال دخترتون که همچین مادری داره☹❤

منم ۱۲ سالگی رفتم دکتر عکس گرفتم سن استخوانیم ۱۴ سال و ۶ ماه بود یعنی ۲ سال و نیم بیشتر

فقط یه بار رفتم دکتر دیگه خانواده ام منو نبردن الانم قدم ۱۵۷ عه ولی دلم برای خودم میسوزه که خانواده ام بیخیال بودن و میدیدن که قدم از همسالام کوتاه تره و خودشونم میگفتن اون دختره قدش کوتاهه هم قد هستیه ولی هیچکاری برام نمیکردن...

منم بچه بودم و کاری از دستم برنمیومد ولی هنوزم حسرت میخورم که کاش منو دکتر میبردن و چند سانتی بلندتر میشدم

هنوزم ناراحتم ولی خداروشکر

لطفابرای‌سلامتی‌داداشم‌صلوات‌بفرستین‌ هربژی‌کورد🤟😍
شانس من چرا کسی نیست که امپول جلوگیری بلوغ زده باشه  

سلام

من کم کاری تیروئید داشتم از بچگی (ینی ۴ سالگی) و چن تا از دوستامم دارن که تیروئید باعث بلوغ زودرس نمیشه‌ .کم کاری تیروئید فقط باعث کم ذهنی و چاقی یا لاغری میشه اگه اشتباه نکنم که فک کنم کم وزنی دخترتون برا همینه.که اونم با قرصی که دکتر میده حل میشه .البته قرصو باید همیشه تا آخر عمر بخوری.و نرمال میشی

از کلاس چهارم بلوغ زودرس داشتم و میرفتم دکتر شیراز (خانم زاده باقری) .آمپول رشد و بلوغ زودرس میزدم‌. که خداروشکر الان قدم ۱۵۲ یا ۱۵۳ هست

و به نظرم خوبه‌ چون قد نه ملاک خوشبختیه و نه ملاک چیز دیگست قد بالای ۱۵۰ خوبه و به نظرم زیاد سخت نگیرین چون به روحیاتتون آسیب وارد میشه

انشاءالله رشدشو میکنه و خبری نیست

بنظرتون تزریق آمپول بعد از پریود تاثیر داره؟ واقعیت از عوارض دارو ترسیدم .الانم که پریود شده تاحدودی باهاش کنار اومدیم مادر و دختر .ولی می ترسم بره مدرسه براش مشکل پیش بیاد یا نتونه اونجا خودشو جمع و جور کنه یا همکلاسیاش بفهمن تحقیرش کنن .تو روحیش تاثیر بزاره 

ببین رشد خیلی پیچیده س یهو میبینی بچه ب دایی میره ۲ متر میشه یا ب عمو میره کوتاه😁 ولی قد بجه با سن ...

دخترم یازده سال و سه ماهشه و پنج ماهه پریود شده قدش ۱۴۷ و وزنش ۴۱

سن استخوانیش ۱۴ سال و سه ماه بنظرت چقدر دیگه راه داره قد بکشه؟ دکتر گفت دیگه برای هورمون تراپی دیره...بدبخت شدم نه؟

The trouble is you think you have timeBuddha

من خودم خییییلی بچه بودم شاید ۷ سالگی موی زائد دراوردم متاسفانه مادرم این چیزا رو نمیدونست ولی حس نگرانی رو تو چهرش میدیدم،یادمه پنجم ابتدایی بودم از خالم پرسیدم میشه یکی ۱۰ سالش باشه و موی زاید داشته باشه؟خلاصه زودتر از سنم بزرگ شدم ولی ۱۴ سالگی پریود شدم و قدم ۱۶۵ هستش 

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
دختر یازده ساله من ۱۴۷ سانته و پریودم میشه...قلبم داره میترکه

ببین دورت بگردم یه سری آدما ممکنه ۱۵ سالگی رشد کامل بشن یه سری بیشتر یا کمتر من خودم اون موقع ۱۶۵ بودم الان ۱۷۶ هستم تا دوسال دیگم جا دارم قد بکشم . بعد اصا بخدا هرچی بیشتر حرص بخوری بدتر میشه یه مدت بیخیال باش نه به خورت آستری وارد کن نه اون بیشتر رو تغذیتون کار کن مواد سالم بخورین ویتامین بخورین در نهایتم بخدا هم کوتاه قشنگی خودش داره هم بلند . من تو عمرم بخاطر این چیزا دکتر نرفتم فقط دکتر غدد میرم مدام چک کنه که سالم باشم شما هم یه دکتر غدد عالی پیدا کن ۶ ماه یه بار با به دستور خود دکتر هر چند وقت یه بار چکاپ بشه بزار سالم باشه خوشحال باشه اینا کافیه 

بله عزیزم همه اینا بی ک گفتین خورده ولی دخترم کمکاری تیروید داشت ک علت اصلی ش این بود  

دختر من ۱۱/۵ساله هست،خیلی نزدیک بلوغشه ،قدش ۱۴۹،دکتر گفت دیگه آمپول تاخیر بلوغ  فایده نداره بزنی ، بنظرت پریود بشه قدش چقدر میشه؟؟؟وزنش هم زیاده،کم نمیشه،۵۲کیلو