2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601808 بازدید | 6601 پست
استارتر جان اگه مبشه سوال من رو جواب بدین ؟ دخترتون تو بچگی بخاطر کمبود وزنش از مکمل یا دارو خاصی ا ...

بله عزیزم همه اینا بی ک گفتین خورده ولی دخترم کمکاری تیروید داشت ک علت اصلی ش این بود 

آره واقعا تاثیر گذاره از ده سالگی رفت خیلی روی قدش تاثیر گداشت .از همین سنش حتما به یه طبیب سنتی یا ...

بله عزیزم ممنون از راهنماییت نوبت گیرم بیاد انشاله فردا میبرمش طب سنتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم ممنون بابت این همه لطف تون..  من حدس میزنم ۱۲ تا ۱۳ سال پریود بشن از رشد سینه ۲ سال ...

ممنونم از اطلاعات مفیدتون

و اینو به جرات میگم شما مامان نمونه ای هستین

بهترینها براتون پیش بیاد🙏

من هم جای شما بودم همین تصمیم رو میگرفتم دخترتون هنوز جا داره که سنش بیشتر بشه و پخته تر بشه

الان خیلی زوده حتی نگران قدش هم نباشید برای پریود شدن زوده گناه دارن...دختر ۱۰ ساله من هنوز بچه هست و اصلا امادگیش رو نداره و یه جورایی براش مبهم و ترسناکه 

باور کنید با زبون ساده براش توضیح دادم و گفتم نشونه سلامت بدنه ولی هنوز پذیرش ذهنی نداره

دو سه سال دیگه باز بهتره حداقل ۱۲ سالش بشه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
ممنون این که گفتید رو متوجه نشدم  صفحه رشدش کم باشه زود به بلوغ میرسه؟

نه نه منظورم سن استخوانی ک از مچ دست گرفته میشه برای تاخیر رشد و یا رشد پیش از موعد (بلوغ  زودرس) گرفته میشه ک سن بدن و تشخیص بدن برا رشد بچه سن تقویمی ملاک نیست سم استخوانی مهم.. دخترتون یه مقدار قدش کمتر از همسالان ش به نظرم چک کنین انشالله ک درست میشه..  چون قدش و وزنش هر دو کنه من حس میکنم سن استخوانی ش کمتر از سن تقویمی ش باشه و طبق تجربه م دیدم این موقع ها امپول رشد میزنن البته تو سن های بالاتر 

پس احتمالا دختر من ۲ سال دیگه پریود میشه   چون تازه یکم رشد سینه شروع شده ولی مو زاید نداره ال ...

نگران نباشید سن ش واقعا عالی خیلی خوب من دخترم ۲ سال از دختر شما علامت ش شروع شد ولی چکاب هم خوبه انجام بشه تو دوران بلوغ  ک خیالتون راحت بشه

نه نه منظورم سن استخوانی ک از مچ دست گرفته میشه برای تاخیر رشد و یا رشد پیش از موعد (بلوغ  زودر ...

واقعیت خیلی میترسم خپل بشه چون این وزن و قدش به چشم میاد و همه بهم گوشزد میکنن

امپول بلوغ زود رس نمیاره 

اگر صفحه رشدش کم باشه بلوغ زود رس هست؟

تغذیه ک از همون ۱ سالگی درگیرشم ولی دریغ از وزن گیری چون این امپول جذب کلسیم کم میکنه دکتر بهش شربت ...

به همون فوق تخصص غدد کودکان یا گوارش کودکان مراجعه کن و احتمال بیماری سلیاک رو برای دخترت بررسی کن. حتتتتما این کار رو بکن. 

یک آزمایش خون به نام anti TTg هست. که انجام میده. اگر مثبت شد مراحل بعدی داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دسالگی قد ۸۰ ؟؟ یا یکسالگی؟؟

سلام عزیزم ممنون بابت تاپیک مفیدتون

من دخترم یک سالی میشه که موی زائد زیر بغل درآورده ولی ناحیه خصوصیش هنوز مویی نداره و سینه اشم برجسته نشده الان ۷ سال ۸ ماهشه فوق تخصص غدد کودکان بردم با معاینه ظاهری گفت مشکلی نداره و طبیعی همه چیز

نظر شما با توجه به تجربه اتون چیه

پریود بعد حوانه زدن سینه دو سال طول میکشه یا اولین نشانه که ممکن رشد موهای زائد باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام عزیزم ممنون بابت تاپیک مفیدتون من دخترم یک سالی میشه که موی زائد زیر بغل درآورده ولی ناحیه خصو ...

اولین نشانه بلوغ ممکن سینه باشه ممکن هم مو باشه تو هر بدنی متفاوت  ولی هر دو برای سن دختر شما مناسب نیست سن استخوانی ش هم بگیرید  و سینه هم همینجوری ک گفتم فقط حاله قهوای مهم ک سفت بشه ن بافت سینه  ممکن چاقی و چربی سینه بزرگ کنه 

بله عزیزم ممنون از راهنماییت نوبت گیرم بیاد انشاله فردا میبرمش طب سنتی

خواهش میکنم گلم.ان شاءالله اثر بخش باشه‌.

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

منم 8سالگی علائم بلوغ توبدنم ظاهرشدو10سالگی پریودشدم وقدم اونموقع 153بودتغذیه مم خوب وزنمم خوب بودتوپور بودم نمیدونستم اینجورچیزاروتوسن15سالگی فهمیدم قدم کوتاهه نسبت به بقیه قرص اهن وکلسیم دی دکتربهم دادمیخوردم فقط3سانت بعد10سالگی قدکشیدم قدم الان156هست آمپول هورمونم کمیاب بودومیگفتن عوارض داره ونزدم چون توداروخونه هانبودبایدازبازارسیاه تهیه میکردم.. خوبه که شماانقدراهمیت میدین به دخترتون شربت یاقرص استئوکر کلسیم ومنیزیم وویتامین دی داره خیلی خوبه کشک زیادبدین کلسیم کشک ازشیروماستم بیشتره بارفیکس شناخیلی موثره وورزشای کششی، پسرخالم قدش توسن 16خیلی کوتاه بودحدود160رفت باشگاه مربی بهش ورزشای کششی دادهرروزتمرین میکردومادرش روغنای حیوانی کره ی محلی سرشیرکشک مدام میدادمیخوردالان که30سالشه قدش178سانته