2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزممن استفاده کردم

برای نوزاد چند ماهه عزیزم ؟ 

چند مدت استفاده کردید 

دکتر نوشته اما اینقدر توی نت در موردش نوشتن ک‌نزنید ک‌میترسم 

اون نارنجی اسپری رو میگما

برای نوزاد چند ماهه عزیزم ؟ چند مدت استفاده کردید دکتر نوشته اما اینقدر توی نت در موردش نوشتن ک‌نزنی ...

عزیزم گول اینترنت نخور اسپری های امروزی درسته از کورتون تشکیل میشن ولی کورتون استنشاقی و وارد خون نمیشه مستقیم وارد ریه میشه و اثر میکنه هیچ عوارضی هم نداره

اینا رو یه دکتر فوق تخصص معروف ب من گفت

منم بچم سه ساله بود ازش مصرف کردم براش

بهتر از اینکه ریه بچه درگیری پیدا کنه تبدیل به آسم شه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

عزیزم گول اینترنت نخور اسپری های امروزی درسته از کورتون تشکیل میشن ولی کورتون استنشاقی و وارد خون نم ...

عزیزم من پسرم پنج ماهشه برای همینه که نمیخوام استفاده کنم😩

واقعا نمیدونم چکار کنم 

عزیزم من پسرم پنج ماهشه برای همینه که نمیخوام استفاده کنم😩واقعا نمیدونم چکار کنم

متوجه ام من هم زیر ۶ ماه اسپری سالبوترکس برای بچم زدم درک میکنم حالتو

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

عزیزم میشه پاسخ بدید ی پیام بالاتر سوالامو ازت پرسیدم برای نوزاد چند ماهه و چه مدت استفاده کردی گلم

پسر من سه ماهش بود

کرونا گرفت و ریه‌ش درگیر شد و کارش به بستری کشید

بعد از مرخص شدنش متخصص ریه‌ای که زیر نظرش بود براش تجویز کرد

دقیق یادم نیست چه مدت استفاده کردم ولی حداقل یک ماه مطمئنم که بود

به نوشته‌های توی اینترنت کاری نداشته باش عزیزم اگه دکترش تجویز کرده استفاده کن که خدای نکرده به آسم پایدار تبدیل نشه

پسر من الان سه سالشه و هیچ عوارضی براش نداشته

پسر من سه ماهش بودکرونا گرفت و ریه‌ش درگیر شد و کارش به بستری کشیدبعد از مرخص شدنش متخصص ریه‌ای که ز ...

مرسی عزیزم 

خداروشکر که عوارضی نداشته 

بعضیا ا میگن تیغه بینی بچه رو نابود میکنه 

اصلا وحشت گرفته بود وجودمو 

الان این ویروس جدید رو گرفته و ریه هاش ب شدت صدا میده 

چند دوره بردم دکتر خوب نشد تا اینو داده 

.

.

.

ببین یه سوال دارم ازت 

بعد ازون هر موقع خدای نکرده سرماخورد دیگه اینجور نبود که باید حتما از این اسپری میردی براش؟؟؟؟

مرسی عزیزم خداروشکر که عوارضی نداشته بعضیا ا میگن تیغه بینی بچه رو نابود میکنه اصلا وحشت گرفته بود و ...

نه عزیزم

هیچوقت دیگه مشکل ریوی نداشته در هیچ حدی

دکترش همون سال که شش ماهش شد گفت حتما هر سال واکسن آنفلوانزا بزنه که ریه‌ش دوباره اذیت نشه.

هر سال هم زده و خدا رو شکر تا الان خوبه خوبه

مامان خوشگل، شما قراره به علم اعتماد کنی، به دکتری که سالها درس خونده و صدها نمونه مشابه دیده، نه به حرف من نوعی که ته اطلاعاتم فوقش چهارتا نوشته توی اینترنته بدون منبع موثق.

نه عزیزمهیچوقت دیگه مشکل ریوی نداشته در هیچ حدیدکترش همون سال که شش ماهش شد گفت حتما هر سال واکسن آن ...

خداروشکررر الهی همیشه دلت شاد باشه 

میگم برا اینکه مطمعن باشم همون اسپری نارنجی درسته؟

خداروشکررر الهی همیشه دلت شاد باشه میگم برا اینکه مطمعن باشم همون اسپری نارنجی درسته؟

همونه عزیزم

اون موقع مشهد گیر نمیومد من یه دونه با کلی آشنا و پارتی‌بازی از تهران گیر آوردم