2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601813 بازدید | 6601 پست
واقعا درک میکنم   اطراف ما زیاد هستن که میبینم عمینطور که شما میگید اتفاق میفته  یه دخت ...

دیگه راهی بالاتر هورمون رشد نیست .زمینه ژنتیکیش داشته هورمون زده کشیده اومده بالا .هیج راهی بالاتر هورمون رشد دیگه تو ایران نیست خواهر .شما هم ادامه بده شاید یه دوره متوقف بشه دوباره بعد چند ماه دو سه سانت قد بکشه حالا که شروع کردی ادامه بده .چند ماهه تزریق کردی ؟

آرامش آرامش را تو وجود خودت و دخترت شعله ور کن 

دیگه بی خیال قد شو فقط تلاش کن ادامه بده دم و دقیقه مثل من قدش نکن با این و اون .خدا را چه دیدی یه دفعه دیدی ما هم جوری نتیجه گرفتیم که به این روزا خندیدیم 🥲

دیگه راهی بالاتر هورمون رشد نیست .زمینه ژنتیکیش داشته هورمون زده کشیده اومده بالا .هیج راهی بالاتر ه ...

شش ماه زدم ۳/۵ سانت بلند شد  اما بیشتر رشدش همون ماه اول بود ماه اول دو سانت رشد کرد بعد چهار ماه بعدی شد ۱/۵ سانت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که همینطور که گفتید بشه و قدشون بلند بشه من به دخترم که نگاه میکنم از درون آب میشم که قرار ب ...

میدونی مرتب باید بری دکتر و قند و تیروئیدش چک بشه دوباره عکس مچ دست بگیر انشالله و توکل به خدا هر دو قد دخترهامون به بالای ۱۵۷ میرسه .

انشالله که همینطور که گفتید بشه و قدشون بلند بشه من به دخترم که نگاه میکنم از درون آب میشم که قرار ب ...

دوباره ببر دکتر  چند کلیلک شب میزدی؟ شاید باید دز داروش را ببری بالاتر .میگن سوماتروپین اصل عالی بوده و نتیجه های فوقالعاده میداده نه سیناتروپین که مال شرکت سیناژن است .ولی سوما اصل که فعلا  نیست اگه هم باشه بیمه تایید نمیکنه و قیمتش بسیار بالاست .

دوباره ببر دکتر  چند کلیلک شب میزدی؟ شاید باید دز داروش را ببری بالاتر .میگن سوماتروپین اصل عال ...

اولش ۲۰ کیک حالا دکتر گفت ۲۴ تا بزن تازه ده روز هست که ۲۴ تا میزنم دکتر گفته چهار ماه دیگه عکس بگیر ببینیم دیگه وقت داره یا نه خودم فکر میکنم همین چهار ماه شاید وقت داشته باشه

اگر سوماتروپین اصل گیر میومد براش میخریدم ولی کجا پیدا کنم خیلی داروخانه پرسیدم میگن نداریم 

عزیزم من دوباره دخترم را بردم دکتر گفت تقریبا یکسال از پریود گذشته و دیگه هورمون رشد هم الان دیگه دیر و ضررش بیشتر تا سودش وگفت نهایت بشه ۱۵۴ .و چیزی تا بسته شدن صفحات رشدش نمونده .

دیگه باید صبر کنم‌و ببین خدا چی پیش میاره .و بالای ۳۰ تا مراجعه کننده دختر حول و هوش ۱۰تا ۱۱ بودند که همگی به راحتی اومده بودند آمپول تاخیر بلوغ بگیرن با چندتاییشون حرف زدم همگی راضی بودند و یکیشون گفت آمپول تاخیر زدم و دخترم‌مرتب هم داره رشد میکنه. 

بهترین راه حل آمپول تاخیر بلوغ است. نهایت ضررش مثل قرص های ال دی هست که ماها برای سفر و اینا میخوردیم پریود نشیم .بعد از قطع پریود میشن و بدنشون به حالت عادی برمیگرده .

و اگه تاخیر نندازیم تو پریود .نهایت۵تا ۷ و خیلی دیگه در سطح عالی ممکنه ۸تا۱۰ سانت قد بکشن که برای بچه های نسل جدید با تغذیه ای که دارند محال و همگی زیر ۷ سانت بعد از پریود بلند میشن .

راستی قرص ال آرژنین در مقدار بالای ۱۰۰۰ هم گفتن فقط چاق کننده است .

اینم باشه نتیجه آخرین تجربه های من .

اگر سوماتروپین اصل گیر میومد براش میخریدم ولی کجا پیدا کنم خیلی داروخانه پرسیدم میگن نداریم 

راستی عزیزم شما هم چند ماه دیگه بیا و نتیجه تزریق هورمون رشد را بهمون بگو حداقل افراد دیگه ای مثل ما بتونن از تجربیات ما استفاده کنن.

انشالله که خداوند خودش حافظ سلامتی خوشبختی و آینده فرزندان ما باشد 🤲

عزیزم من دوباره دخترم را بردم دکتر گفت تقریبا یکسال از پریود گذشته و دیگه هورمون رشد هم الان دیگه دی ...

سلام ممنون که وقت گذاشتید و توضیح دادید شما نپرسیدید برای دختر شما آمپول تاخیر بلوغ را نمی زنن تا حداقل صفحه های رشدشون دیر تر بسته بشه؟ 

شما دوباره عکس مچ دست را گرفتید؟ 

به نظر من آخر کار شما دو ماه هورمون رشد را بزنید بستگی به بدنشون داره ممکنه خیلی خوب اثر کنه و حتی تو دو ماه چهار سانت هم اضاف کنه ولی ممکنه مثل دختر من در حد دو سانت باشه من کسی را سراغ دارم دو سال بعد از پریودی رفته دکتر، دکتر بهش گفته دیگه صفحه ی رشدش بسته شده اما خودش میگه اصرار کردیم برای هورمون رشد دو ماه زده بودند دو یا سه سانت اضاف کرده بود بعد دیگه دکتر گفته بود ادامه ندید چون صفحه ی رشدش بسته هست فایده نداره بازم صلاح خوتون هست هر چی فکر میکنید درسته انجام بدید دختر شما سنش کم هست شاید خدا بخواد بیشتر از اونی که دکتر گفته رشد کنه

راستی عزیزم شما هم چند ماه دیگه بیا و نتیجه تزریق هورمون رشد را بهمون بگو حداقل افراد دیگه ای مثل ما ...

باشه حتما نتیجه را میگم شما هم هر چی شد بگید اینکه حجامت تاثیر داشت یا نه

راستی یادم رفت بپرسم دختر شما پریودیش منظم هست یعنی هر ماه پریود میشه؟ 

سلام ممنون که وقت گذاشتید و توضیح دادید شما نپرسیدید برای دختر شما آمپول تاخیر بلوغ را نمی زنن تا حد ...

ببین از پریود دختر من تقریبا یکسال گذشته و هورمون های زنانه کار خودش را کرده و روند رشد را به شدت پایین‌آورده الان جلو بلوغ گرفتن هیچ فایده ای ندارد .حتی با یه مادر دیروز صحبت کردم فقط دخترشون علائم بلوغ داشتن آمپول دادن یه ماه یکبار یه دفعه تزریق می‌کنند میگفت فقط شلوار تو این یک سال کوتاه کرده و مرتب داره رشد میکنه .در کنارش مکمل هم می‌خورده. تو این  جور مسائل زمان و سرعت عمل کمک به دختر خیلی مهم ماه ها بعد بلوغ دیگه جلوشو گرفتن هیچ فایده ای ندارد.

از سه ماه یکبار یک تزریق دیفرلین ،اگه زمان را از دست بدیم می‌رسیم به هر شب تزریق سیناتروپین 

دیفرلین فقط پوکی استخوان میاره و مانع جذب کلسیم میشه که کنارش مکمل کلسیم میدن 

سیناتروپین باعث تشدید دیابت تیروئید سرطان و تومور البته ۱ در هزار میشه ولی ریسکش هست .

اینه که زمان خیلی مهم .شما خواهر الآن حجامت را حتما برو چرا بترسی چرا زمان را از دست بدی ‌بیا حال و روز منو ببین .

البته دکتر من هم دو ماه اول که قد و وزنش خوب افزایش داشت گفت تاخیر نمیخواد ولی از ماه دوم پریود به شدت رشدش کند شد که گفت هورمون رشد و من نزدم.

عزیزم‌من هر راهی برم تو این تاپیک برای همه میگم انشالله که خدا هم یاری دخترم بکنه .

باشه حتما نتیجه را میگم شما هم هر چی شد بگید اینکه حجامت تاثیر داشت یا نه راستی یادم رفت بپرسم دختر ...

پریودش هر ماه ولی یکبار ۲۰ روزه  یکبار ۳۰ روزه یکبار ۲۴ روزه همه مدلی هست .ولی هر ماه پریود میشه .ایتطور نیست که دو سه ماه یکبار بشه.

حجامت را حتما برو تردید نکن .هیچ ضرری هم نداره .ترس هم نداره ‌بگو و تاکید کن خط هاش را ریز بزنه .

ببین از پریود دختر من تقریبا یکسال گذشته و هورمون های زنانه کار خودش را کرده و روند رشد را به شدت پا ...

ممنون از اطلاع رسانیتون و اینکه وقت میذارید و توضیح میدید 

این سری که بردید دکتر قدش چند شده بود؟