2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست
ده ماه چند تا دکتر بردم فقط امگا و b1و زینک و اینا دادن و فقط میگن هورمون رشد ولی تجربه های شماها را ...

همون طور که خودتون گفتید بدنشون به داروها عادت میکنه هورمون رشد هم همینطور هست دو ماه اول خیلی خوب هست بستگی به ژنتیک فرد ممکنه چند سانت رشد کنه ولی حداقل دو سه سانت حتما تاثیر میذاره شما هم اگه از هورمون رشد میترسید حداقل دو ماه مصرف کنید دو سه سانت  خیلی خوبه حتما بلند میشه بعد دیگه نزنید 

فکر نکنم دو ماه خطری داشته باشه

البته برای بعضی ها هم خیلی خوبه تو یه سال ده سانت بلند میشن 

همون طور که خودتون گفتید بدنشون به داروها عادت میکنه هورمون رشد هم همینطور هست دو ماه اول خیلی خوب ه ...

ممنون عزیزم یه دکتر غدد دیگه میبرم اگه ایشون هم تاکید بر هورمون رشد کردند دیگه چاره ای ندارم باز حداقل به ۱۵۵ برسه.

بديش اینه سوماتروپین اصل نیست .و فقط ایرانی اش است .

شما دخترتون چند سالش قدش چند؟

هورمون رشد زدید ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم یه دکتر غدد دیگه میبرم اگه ایشون هم تاکید بر هورمون رشد کردند دیگه چاره ای ندارم باز حدا ...

دختر من سیزده سالش هست قدش ۱۵۳ هست هشت ماه هست پریود شده چند تا دکتر بردم گفتند دیگه راهی جز هورمون رشد نداری اولش هم خیلی می ترسیدم و ناراحت شدم اما راهی نداشتم تزریق کردیم اما فقط ۳ سانت بلند تر شد دوباره رشدش متوقف شده واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم. همون طور که داروها تا یه مدت اثر دارند بعد اثر میشن هورمون رشد هم همینطور هست البته این تجربه من هست شاید برای بقیه فرق داشته باشه یه روزی به کمتر از  160 راضی نمی شدم اما حالا میگم کاش ۱۵۵ میشد خیلی روزای سختی دارم  

تین ویتال‌ هر روز روزی یکی می‌دادید؟  الآرژنین هم مصرف کردید ؟ال آرژنین چند هزار ؟ ما تو شهرم ...

تین ویتال روی یکی ولی دخترم مرتب نمیخورد. ال ارژنین هم میترسیدم زیاد بدم یه دوره یک روز در میون ۱۰۰۰ خورد. یه دوره ۵۰۰. زیاد نخورد. یه دوره ک میکم یه قوطی منظورمه. مام تهران نیستیم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ده ماه چند تا دکتر بردم فقط امگا و b1و زینک و اینا دادن و فقط میگن هورمون رشد ولی تجربه های شماها را ...

من خودم خیلی ب دکتر گفتم هورمون رشد بده نداد. اما فعلا دخترم از پریودش بلند شدع . ولی رفته بودم مدرسه دیدم ماشاءالله دخترا چقددد قد بلندن. دختر من بین اونا ریزه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
نمی دونم نمیشه آمپول تاخیر بلوغ زد تا حداقل دیر تر صفحه ی رشد شون بسته بشه تعجب میکنم کسی تجربه ی ای ...

برای ۱۳ سال به‌ندرت اگه تاخیر بلوغ بدن چون درست به وقت و به موقع پریود شده و زودرس نبوده که بخوان عقب بندازن و یه مطلب خوندم هر چه بلوغ زودتر باشه زودتر هم صفحات رشد بسته میشه و برای شما که در سن ۱۳ بوده وقت بیشتری دارید و به زودی مثلا دختر من صفحات رشد دخترتون بسته نمیشه . ورزش های کششی -طناب زدن روزی مثلا ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا طناب بزنه سه بار بزنه هر دفعه ۱۰۰ تا -بارفیکس هم خوبه 

حجامت هم خوبه امتحان کن 

ولی قد دختر یک سال قبل پریود می‌شده براش کاری کنیم نه الان 

الان دیگه فقط خودمون و بچه هامون را داریم زجر میدیم چون اینقدر هورمون ها تحت تاثیر پریود داره بهم میریزه که معلوم نیست ما با این کارها چه قدر بتونیم نتیجه بگیریم 

حتی میگن ثابت نشده که مکمل ها هم اثر داشته باشند رو قد

منکه به شخصه ۵ ماه کلی دارو دادم دخترم یک میلی متر هم تغییر نکرده .وقتی هم قد میکشن ما فکر می‌کنیم اثر داروها بوده که یه فوق تخصص غدد گفت اون زمان میخواسته قد بکشه همزمان شده با مثلا شروع ال آرژنین 

اینا را نمیگم که تلاش نکنیم میخوام اگه کسی این مطلب را خوند بدونه قبل از اولین پریود باید  برای دخترش کاری بکنه .

نمی دونم نمیشه آمپول تاخیر بلوغ زد تا حداقل دیر تر صفحه ی رشد شون بسته بشه تعجب میکنم کسی تجربه ی ای ...

من هم یه راهی را یک‌مدت میرم با هزار امید وقتی نا امید میشم دوباره برمیگردم سر خونه اولم 

یه مطلب دیگه هم از دکتر حامد رئیسی خوندم ایمونولوژیست هستند میگفت مصرف مکمل در دز بالا و در ماه های طولانی هم اثبات شده در آینده ۱۰ ساله فرد را مبتلا به سرطان میکنه .الان فقط اخبار بازیگران را بخونیم میبینبم اغلب سرطان دارند 

مسانه مهاجر سرطان رحم دارد 

احمد میر آتشی همبن‌چند روز پیش از سرطان فوق شد 

مارال فرجاد 

.ماهچهره  خلیلی از سرطان فوت شد 

یه کاری داریم می‌کنیم که داریم مقام اول سرطان جهان را به خودمون اختصاص میدیم .

برای ۱۳ سال به‌ندرت اگه تاخیر بلوغ بدن چون درست به وقت و به موقع پریود شده و زودرس نبوده که بخوان عق ...

کاملا درسته من اطرافیان را که میبینم بدون هیچ کاری بیشتر از دختر من دارن رشد میکنند وقتی از مامانشون میپرسم قدشون چند هست میگن نمی دونیم اصلا توجهی به قد ندارند میگن قد که خودش بلند میشه نگرانی نداره و میبینم اونا کلا از استرس هایی که من کشیدم دور بودن و دارند راحت زندگیشون را میکنند منم آرامش را از خودم و دخترم گرفتم به جایی هم نرسیدیم الان حداقل ۵سانت از هم کلاساش کوتاه تر هست وقتی این تفاوت را میبینم دلم آتیش میگیره میگم کاش قبلا کاری کرده بودم قبلا هم فگر میکردم قبل از پریودی جهش رشد داره نمی دونستم تنها کسی که تو همه ی کسانی که میشناسم جهش نداره دختر منه از طرفی ما قد زیر ۱۵۸ نداریم فکر میکردم اندازه ی کوتاه ترین هم که بشه خوبه نمی دونستم اینطوری میشه هنوزم باورم نمیشه که قدش اینطوری بمونه 

منم هر دارویی که هر که گفته خوبه را گرفتم بهش دادم اما هیچ فایده ای نداره  فقط حجامت نبردمش که ...

حجامت ۴ مرحله دارد  ماهی یکبار

اول حجامت عام بعد

حجامت ساکرال میشه تو نخاع کمر 

بعد حجامت ساقین 

بعد حجامت پشت دو گوش 

حجامت بی اثر نیست نیم‌تا یک سانت افزایش پیدا میکنه .

ولی خون زیادی از دست میده دختر من دسته دسته موهای سرش میریخت تا قرص آهن دادیم خوب شد خداروشکر .

البته منم تا حالا یک مرحله بیشتر نرفتم چون ریزش مو پیدا میکنه .

کاملا درسته من اطرافیان را که میبینم بدون هیچ کاری بیشتر از دختر من دارن رشد میکنند وقتی از مامانشون ...

دختر من همراه یکی همکلاسی هاش پریود شدند مادر او اینجوری که میگه هیچ کار نکرده حتی دکتر هم نبرده حتی یه مکمل ساده هم بهش نداده الان دیدمش بعد چند ماه تابستان ۵ سانت بلندتر دختر من شده بود .یا دارن دروغ میگن و پنهان میکنن یا دیگه خدا داند .چه طور ممکنه یه قرص d3هم به دخترشون ندن قد بکشه بلندتر دختر من بشه .تازه مادرش هم کوتاه تر منه پدرش هم کوتاه تر همسر منه .

من الان اگه مجبور بشم هورمون رشد بزنم هرگز خواست خودم نبوده مجبورم چون چاره دیگه ای ندارم .سرنوشتی بوده که به یکباره خداوند به عجیب ترین شکل ممکن برای ما رقم زد ‌وگرنه من یک سال پیش کجا میدونستم چیزی به اسم صفحات رشد در بدن دخترم وجود دارد که با پریود شدن سریع بسته میشه .مطمینم الان هم تک و توکی اطلاعات جامع داشته باشند.ماشالله اداره بهداشت هم فقط نون دولت میگیرن میخورن حتی یه یادآوری یه تذکر .مدارس هم که دیگه ماشالله  چرا اینجوری  مسائل رسانه ای نمیشه  چرا زجری که امثال من و شما و تعداد بسیار مادر دیگه تو یه دوره دو سه ساله متحمل میشند تا ببیند سرنوشت بچشون چی میشه را هیج جا نمیگن.مثل اینکه خیلی قضایا اطلاع رسانی نشه به نفع یه سری خاص است .

همون دکتر حامد رئیسی میگفت کانتینر مکمل وارد ایران‌میشه و باید یه جوری سر ماه نشده مردم بدبخت بخرن و خورد خود و بچه هاشون بدن .به این میگن تجارت با جان بچه های ما 😭😭

دختر من همراه یکی همکلاسی هاش پریود شدند مادر او اینجوری که میگه هیچ کار نکرده حتی دکتر هم نبرده حتی ...

واقعا درک میکنم   اطراف ما زیاد هستن که میبینم عمینطور که شما میگید اتفاق میفته 

یه دختر هست حتی بیش از یک سال هست که پریود شده حدود شش ماه قبل دیدمش قدش کوتاه بود کلا اقوامشون قد کوتاه هستند گفت اطرافیان بهم میگن قدت کوتاه هست برو دکتر نمی دونم چیکار کنم خیلی هم چاق بود من یه مدت ندیدمش یه روز دیدمش حس کردم تغییر کرده بعدش هر وقت من می بینمش تغییر قدش را احساس میکنم اینقدر رشد میکنه که واضح مشخص هست گفتم چیکار میکنی کجا رفتی دکتر  میگه هیچی نخوردم و دکتر هم نرفتم فقط طناب میزنم واقعا تغییر قدش شبیه یه معجزه هست مامانش شاید قدش ۱۵۰ باشه باباش هم بلند نیست چند روز قبل دیدمش کنارش ایستادم دیدم از من چند سانت بلند تر شده یعنی الان حدود 165 هست واقعا نمی دونم چیکار کرده تو شش هفت ماه شاید ده سانت بلند شده 

بهداشت هم من میبردمش بهشون میگفتم این قدش کوتاه هست میگفت نه رو نمودار خودش داره میره جلو دیگه برگ بهداشت هم نیست که من نمودار را ببینم وقتی برای هورمون رشد نمودارش را بهم دادند دیدم پایین ترین حد ممکن بوده   

واقعا درک میکنم   اطراف ما زیاد هستن که میبینم عمینطور که شما میگید اتفاق میفته  یه دخت ...

منکه به شخصه میگم دروغ میگن و پنهان می‌کنند 

البته ما هم خدایی داریم .باید صبرمان را ببریم بالاتر

آرامش هم صد در صد موثر

دختر من رشدش همیشه خوب بود خوب معلومه منی که تو رویا ها و تصوراتم دخترم را در آینده یه مدل دیگه تصور کرده بودم الان تمام تصوراتم بهم بریزه و خیلی سرخورده بشم. اصلا من باورم نمیشد یه روز دکتر بشینه به من بگه بچت قراره همین اندازه بمونه .

روزی که پریود شد من نه بهداشت نه مدرسه نه هیج جا هیچ اطلاعاتی نداشتم میدیدم علائمی را داره که من تو ۱۴ سالکی داشتم از یه مثلا دوست پرسیدم اونم گفت کاملا طبیعی منم بی خیال شدم .با خودم میگفتم حتما اینجور پیش میره تا دو سال دیگه مثلا پریود میشه   .اگه اون وقت فهمیده بودم اون مکمل ها را اون وقت داده بودم الان نباید کاسه چه کنم چه کنم دستم گرفته باشم .چون این مکمل ها در حالت طبیعی روی بدن بچه ها اثرش به مراتب بالاتر.

من برادرهام همه بالای ۱۹۰ هستند خواهرم ۱۷۰ خودم ۱۶۲ من کوتاه ترین بودم تصور کن تو این جمع دختر من ۱۵۰ باشه 😭